Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Mam prośbę o zmianę na liście osób jadących i z góry przepraszam za zamieszanie ale moja połówka dostała już w pracy wykaz dyżurów i niestety nie da rady się zamienić na ten weekend. W związku z tym bardzo proszę o skreślenie z listy osób z pozycji 17 Aga i 18 Cezar Przepraszam za zmianę ale robota to siła wyższa. Ja natomiast pojadę nawet jak by miało się coś zawalić, ale pojadę żeby . PS ale może ktoś skorzysta z tych miejsc
Rycho Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Proszę dopisać mnie do listy chętnych
Klubowicze Piootr Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Tak szacowane grono ma się zebrać więc chyba trzeba zaprzegac konie. Na razie poproszę o wpisanie na listę dla niezdecydowanych. Muszę jeszcze ustalic kilka spraw. Ostateczna decyzje podam we czwartek. Poproszę tylko o informacje czy znajdzie się zakwaterowanie dla samotnego jeźdźca od czwartku do niedzieli ? Koszulka XL.
Klubowicze Jack Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Nie, no Piotrek! Samotnego? Mi wreszcie udało się uzyskać dyspensę od Jackowej. Jade, jade! Przez "e" na końcu Proszę o wpisanie na listę zdecydowanych. Koszulka XXL, jeśli jeszcze da się załatwić, a jak nie, to wezmę ze sobą jakąś starą z szafy. W dniu 21.08.2012 o 16:49, Roberto napisał(a): ale może ktoś skorzysta z tych miejsc Robert, masz jak w banku. Z Piootrem śpimy w Twoim pokoju.
pilot Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Kto jeszcze nie jest zdecydowany a ma zamiar się wybrać niech dopisze się na listę niezdecydowanych a na ostateczną odpowiedź czekam do 2.09.2012. Przypominam również o koszulkach bo nie wszyscy jeszcze podali rozmiary.(oczywiście dotyczy to tych którzy chcą mieć koszulkę). Jeśli komuś nie dopisałem proszę o info na PW.
Klubowicze oakowsky Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Prosze o dopisanie mnie do listy "niezdecydowanych" ( na razie). Dzięki.
stiopa Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zawsze o tym marzyłem, aby dotrzeć na bieszczadzkie spotkanko. Na ten moment należę do grupy niezdecydowanych w 30%, ale jednak. Wszystko zależy od tego, jak się poukłada w pracy. Proszę o dopisanie - do końca przyszłego tygodnia powinienem już wiedzieć, jak się mają sprawy. Koszulkę oczywiście rezerwuję: L
moto1969 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Witam i poproszę o dopisanie mnie do listy wraz z szanowną moją żonką, chętnie z wami pośmigam w pięknej okolicy, tym bardziej że znam i już parę razy jeździłem z Rychem i Wawrzkiem oraz Morio 1965, pozdrawiam-moto1969 (KMYV)
Klubowicze Piootr Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Słowo się rzeklo ! Proszę o przepianie na listę " zdecydowanych". Kwaterunek oczywiście ze współkompanami podróży: Mietus, Oakowsky, Jack_Warcraft, Przemo_ST.
Zbychu Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Prosze o dopisanie do listy niezdecydowanych. Dzieki.
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 W związku z zaistniałym szczęśliwym trafem, proszę o przepisanie mnie z listy niepewnych na listę konkretnych wraz koszulką o rozmiarze L. Dziękuję. PS1. Dojadę niestety dopiero 07.09.2012 około 18:00. PS2. I połowa września ku przestrodze, choć może się nie sprawdzi. To chłód i deszcz. Temperatury poniżej normy, maksymalne zaledwie 14-20 stopni. To sprawka wyżu znad Skandynawii, który ściągnie w nasz rejon Europy pierwsze, arktyczne zimno z północy. Początek miesiąca zapowiada się paskudnie.
GrzechoCnik Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Nie krakaj Flyman, tylko jak latasz to popatrz tam z góry gdzie idą chmury Ale mi się rymło! Jakiegoś szamana namówimy i załatwi pogodę ektra, bo na bieszczadzkich winklach musi być sucho!
Klubowicze Migu Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Marku pisałem na PM 2 koszulki -XL plis .
GadekW Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Od mojej drugiej połówki dostałem pomarańczowe światło, więc proszę o dopisanie na listę niezdecydowanych. Muszę jeszcze w pracy poukładać. Może uda się wszystko posklejać... Ale będzie się działo Koszulka L hi hi hi seledynowa.
andrzejSkoczow Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam Czas Was poznać Prosze o wpisanie na listę zdecydowanych: magirus1 + moja połowa oczywiście jak są jeszcze wolne miejsca koszulki XXL, M Będziemy dopiero 7 wieczorem
pilot Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Proszę o sprawdzenie listy uczestników czy wszyscy są z niej ujęci i czy mają dopisane koszulki. Miejsc jest coraz mniej więc lada moment mogę zamykać listę i nie chciał bym przegapić kogoś kto zgłaszał się wcześniej lub zgłaszając siebie pominął osobę z którą przyjeżdża ( żona, ciotka ,brat, siostra, wujek, babcia, dziadek, wnuk, wnuczka, plus, szanowna, połowa , kumpel syn, córka, itp.)
Klubowicze pgizi Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Pilocie, ze smutkiem muszę Cię prosić o wykreślenie z listy uczestników i ,,koszulkowej" (XXL x 2). Moja kontuzja nie pozwala mi na dłuższe przebywanie w pozycji siedzącej (samochód, biesiada itp). Następnym razem. pgizi + Ewa.
pilot Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2012 W dniu 27.08.2012 o 05:15, pgizi napisał(a): Pilocie, ze smutkiem muszę Cię prosić o wykreślenie z listy uczestników i ,,koszulkowej" (XXL x 2). Moja kontuzja nie pozwala mi na dłuższe przebywanie w pozycji siedzącej (samochód, biesiada itp). Następnym razem. pgizi + Ewa. Z żalem ale nie będę was wykreślał i poczekam do ostatniego tygodnia. Może twoja kondycja się poprawi. Jesteś dużym i twardym chłopczykiem więc może Ci zdrowie pozwoli. Poczekamy też do ostatecznej diagnozy lekarzy.
Klubowicze pgizi Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2012 o.k., dzięki, odezwę się jeszcze. Sądzę jednak że będę musiał podtrzymać rezygnację bo w sobotę robiliśmy ,,test wytrzymałościowy'' i nie wypadł on pozytywnie.
Sympatycy Qw@ki Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Cześć Marku, witam pozostałych. Mam nieodpartą chęć sprawdzić ile grzybów rośnie w ustrzyckich lasach. Wolne u żony uzyskałem, czekam na zgodę Fokiego i Rudej. Marku nie mogę odmówić sobie przyjemności spotkania się z Wami. W czwartek przed zmierzchem pojawię się zielonym p-capem. P.S. Jeżeli ktoś ma ochotę, to mam 3 wolne siedziska transportowe na trasie Lublin-(06.08)-Ustrzyki-(09-08)-Lublin
Klubowicze pgizi Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2012 No, niestety, pilocie proszę o ostateczne skreślenie mnie i Ewy z list uczestników tej imprezy. Nie mogę sobie pozwolić na nadwyrężenie kontuzjowanego barku. Mam nadzieję znaleźć w tym wątku obszerną relację. W przyszłym roku nie popuszczę! Życzę wam wszystkim udanej zabawy i szczęśliwej drogi!
GadekW Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Urlop zaklepany, proszę o przeniesienie na listę zdecydowanych. I do zobaczenia...
Klubowicze oakowsky Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Sierpnia 2012 W dniu 22.08.2012 o 07:34, pilot napisał(a): Kto jeszcze nie jest zdecydowany a ma zamiar się wybrać niech dopisze się na listę niezdecydowanych a na ostateczną odpowiedź czekam do 2.09.2012. Upewniam sie czy "niezdecydowani" mogą do tej daty "myśleć"/"załatwiać" wyjazd i z końcem niedzieli podać osteczną decyzje?
Rekomendowane odpowiedzi