Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Mam prośbę o zmianę na liście osób jadących i z góry przepraszam za zamieszanie ale moja połówka dostała już w pracy wykaz dyżurów i niestety nie da rady się zamienić na ten weekend.

W związku z tym bardzo proszę o skreślenie z listy osób z pozycji 17 Aga i 18 Cezar :P Przepraszam za zmianę ale robota to siła wyższa.

Ja natomiast pojadę nawet jak by miało się coś zawalić, ale pojadę żeby :D .

PS

ale może ktoś skorzysta z tych miejsc :)

• Odpowiedzi 289
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

30

• krzysiu

14

• sonor

13

• kowal

11

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Proszę dopisać mnie do listy chętnych :wink32:

• Klubowicze
Opublikowano

Tak szacowane grono ma się zebrać więc chyba trzeba zaprzegac konie. Na razie poproszę o wpisanie na listę dla niezdecydowanych. Muszę jeszcze ustalic kilka spraw. Ostateczna decyzje podam we czwartek. Poproszę tylko o informacje czy znajdzie się zakwaterowanie dla samotnego jeźdźca od czwartku do niedzieli ? Koszulka XL.

• Klubowicze
Opublikowano

Nie, no Piotrek! Samotnego?

Mi wreszcie udało się uzyskać dyspensę od Jackowej.

Jade, jade! Przez "e" na końcu :lol2:

Proszę o wpisanie na listę zdecydowanych. Koszulka XXL, jeśli jeszcze da się załatwić, a jak nie, to wezmę ze sobą jakąś starą z szafy. ;)

W dniu 21.08.2012 o 16:49, Roberto napisał(a):

ale może ktoś skorzysta z tych miejsc :wink32:

Robert, masz jak w banku. Z Piootrem śpimy w Twoim pokoju. :P

Opublikowano

Kto jeszcze nie jest zdecydowany a ma zamiar się wybrać niech dopisze się na listę niezdecydowanych a na ostateczną odpowiedź czekam do 2.09.2012.

Przypominam również o koszulkach bo nie wszyscy jeszcze podali rozmiary.(oczywiście dotyczy to tych którzy chcą mieć koszulkę). Jeśli komuś nie dopisałem proszę o info na PW.

• Klubowicze
Opublikowano

Prosze o dopisanie mnie do listy "niezdecydowanych" ( na razie).

Dzięki.

Opublikowano

Ja proszę o koszulkę XXXL

Opublikowano

Zawsze o tym marzyłem, aby dotrzeć na bieszczadzkie spotkanko. Na ten moment należę do grupy niezdecydowanych w 30%, ale jednak. Wszystko zależy od tego, jak się poukłada w pracy. Proszę o dopisanie - do końca przyszłego tygodnia powinienem już wiedzieć, jak się mają sprawy. Koszulkę oczywiście rezerwuję: L

Opublikowano

Witam i poproszę o dopisanie mnie do listy wraz z szanowną moją żonką, chętnie z wami pośmigam w pięknej okolicy, tym bardziej że znam i już parę razy jeździłem z Rychem i Wawrzkiem oraz Morio 1965, pozdrawiam-moto1969 (KMYV)

• Klubowicze
Opublikowano

Słowo się rzeklo ! Proszę o przepianie na listę " zdecydowanych". Kwaterunek oczywiście ze współkompanami podróży: Mietus, Oakowsky, Jack_Warcraft, Przemo_ST.

Opublikowano

Prosze o dopisanie do listy niezdecydowanych. Dzieki.

Opublikowano

W związku z zaistniałym szczęśliwym trafem, proszę o przepisanie mnie z listy niepewnych na listę konkretnych wraz koszulką o rozmiarze L.

Dziękuję.

PS1. Dojadę niestety dopiero 07.09.2012 około 18:00.

PS2. I połowa września ku przestrodze, choć może się nie sprawdzi.

To chłód i deszcz. Temperatury poniżej normy, maksymalne zaledwie 14-20 stopni. To sprawka wyżu znad Skandynawii, który ściągnie w nasz rejon Europy pierwsze, arktyczne zimno z północy. Początek miesiąca zapowiada się paskudnie.

Opublikowano

Nie krakaj Flyman, tylko jak latasz to popatrz tam z góry gdzie idą chmury :)

Ale mi się rymło! Jakiegoś szamana namówimy i załatwi pogodę ektra, bo na bieszczadzkich winklach musi być sucho!

• Klubowicze
Opublikowano

Marku pisałem na PM 2 koszulki -XL plis .

Opublikowano

Od mojej drugiej połówki dostałem pomarańczowe światło, więc proszę o dopisanie na listę niezdecydowanych. Muszę jeszcze w pracy poukładać. Może uda się wszystko posklejać... Ale będzie się działo :frusty: Koszulka L hi hi hi seledynowa.

Opublikowano

Witam

Czas Was poznać

Prosze o wpisanie na listę zdecydowanych: magirus1 + moja połowa

oczywiście jak są jeszcze wolne miejsca koszulki XXL, M

Będziemy dopiero 7 wieczorem

Opublikowano

Proszę o sprawdzenie listy uczestników czy wszyscy są z niej ujęci i czy mają dopisane koszulki. Miejsc jest coraz mniej więc lada moment mogę zamykać listę i nie chciał bym przegapić kogoś kto zgłaszał się wcześniej lub zgłaszając siebie pominął osobę z którą przyjeżdża ( żona, ciotka ,brat, siostra, wujek, babcia, dziadek, wnuk, wnuczka, plus, szanowna, połowa , kumpel syn, córka, itp.)

• Klubowicze
Opublikowano

Pilocie, ze smutkiem muszę Cię prosić o wykreślenie z listy uczestników i ,,koszulkowej" (XXL x 2).

Moja kontuzja nie pozwala mi na dłuższe przebywanie w pozycji siedzącej (samochód, biesiada itp).

Następnym razem.

pgizi + Ewa.

Opublikowano
  W dniu 27.08.2012 o 05:15, pgizi napisał(a):

Pilocie, ze smutkiem muszę Cię prosić o wykreślenie z listy uczestników i ,,koszulkowej" (XXL x 2).

Moja kontuzja nie pozwala mi na dłuższe przebywanie w pozycji siedzącej (samochód, biesiada itp).

Następnym razem.

pgizi + Ewa.

Z żalem ale nie będę was wykreślał i poczekam do ostatniego tygodnia. Może twoja kondycja się poprawi. Jesteś dużym i twardym chłopczykiem więc może Ci zdrowie pozwoli.

Poczekamy też do ostatecznej diagnozy lekarzy.

• Klubowicze
Opublikowano

o.k., dzięki, odezwę się jeszcze.

Sądzę jednak że będę musiał podtrzymać rezygnację bo w sobotę robiliśmy ,,test wytrzymałościowy'' i nie wypadł on pozytywnie.

• Sympatycy
Opublikowano

Cześć Marku, witam pozostałych.

Mam nieodpartą chęć sprawdzić ile grzybów rośnie w ustrzyckich lasach. Wolne u żony uzyskałem, czekam na zgodę Fokiego i Rudej.

Marku nie mogę odmówić sobie przyjemności spotkania się z Wami. W czwartek przed zmierzchem pojawię się zielonym p-capem.

P.S. Jeżeli ktoś ma ochotę, to mam 3 wolne siedziska transportowe na trasie Lublin-(06.08)-Ustrzyki-(09-08)-Lublin

• Klubowicze
Opublikowano

No, niestety, pilocie proszę o ostateczne skreślenie mnie i Ewy z list uczestników tej imprezy.

Nie mogę sobie pozwolić na nadwyrężenie kontuzjowanego barku.

Mam nadzieję znaleźć w tym wątku obszerną relację.

W przyszłym roku nie popuszczę!

Życzę wam wszystkim udanej zabawy i szczęśliwej drogi!

Opublikowano

Potwierdzam przyjazd 12-09-05

Opublikowano

Urlop zaklepany, proszę o przeniesienie na listę zdecydowanych. I do zobaczenia...

• Klubowicze
Opublikowano
  W dniu 22.08.2012 o 07:34, pilot napisał(a):

Kto jeszcze nie jest zdecydowany a ma zamiar się wybrać niech dopisze się na listę niezdecydowanych a na ostateczną odpowiedź czekam do 2.09.2012.

Upewniam sie czy "niezdecydowani" mogą do tej daty "myśleć"/"załatwiać" wyjazd i z końcem niedzieli podać osteczną decyzje?