Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Witam jeszcze raz,

Proszę o przepisanie z listy niezdecydowanych na listę uczestników zdecydowanych :rolleyes: mam - consensus :D, jednocześnie zamawiam koszulkę XXXL

• Odpowiedzi 289
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

30

• krzysiu

14

• sonor

13

• kowal

11

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zmodyfikowałem jeden post , ale dla formalności koszulka XL

Opublikowano

Proszę mnie przenieść na listę zdecydowanych.koszulka L.

Opublikowano

Dla mnie poproszę L.

A co, lubię jak jest ciasna! :P

• Klubowicze
Opublikowano

To dla mnie bardzo proszę koszulka M

• Klubowicze
Opublikowano

• Marku-Damska L

Opublikowano

Ja poproszę koszulkę w rozmiarze L

Opublikowano

Witam poproszę o dopisanie do listy zdecydowanych , koszulka L

Opublikowano

Witam. To dla mnie koszulke xl

Opublikowano

poproszę o XXL

Opublikowano

Powitać ! Proszę o dopisanie do listy zdecydowanych mnie i mojego syna Bartka. Nas tu jeszcze nie było, ale jesteśmy znajomymi Wawrzka, Dzięgiela i Bafki :confused: do zobaczenia !

Opublikowano

Witam szanowne grono. Żeby Was poznać trzebz się spotkać.

Proszę o dopisanie do listy, koszulka XL.

Możliwy przyjazd 05-09 (ale to potwierdze).

• Klubowicze
Opublikowano

Pilot dla mnie koszulka L dzięki

Opublikowano

Niestety wyszło jak wyszło ... Mimo najszczerszych chęci nie dam rady pojechać z Wami.

Pozdrawiam ..

PJS

Opublikowano

Proszę o dopisanie do Ściemniacza +1,i koszulkę XL.

• Klubowicze
Opublikowano

Pilociku poproszę koszulkę L

Opublikowano

Marek dopisz jeszcze dwie osoby Bafki siostre i mojego kumpla

• Klubowicze
Opublikowano

Mam kilka pytań.

Czy koszulki są też w wersji damskiej czy tylko męskie?

Jakie posiłki obejmuje osobodoba z pełnym wyżywieniem?

O której godzinie oficjalnie rozpoczyna się w czwartek spotkanie?

Czy już mniej więcej jest plan, kiedy co robimy?

W ankiecie nie widzę rejsów po Solinie - czy nie są przewidziane?

My chcemy pojechać w Bieszczady na cały tydzień, którego początek poświęcimy na samodzielny pobyt, ale chciałabym już tak zaplanować wyjazd, żeby nic nas nie ominęło. Czy dobrze rozumiem, że kilka osób melduje się w Ustrzykach już w środę? Może warto by było do Was dołączyć już wtedy.

Jest koncepcja, żeby pojechać Burgmanem. Już prawie opanowałam kwestię "leżakowania" najmłodszego członka rodziny w czasie jazdy skuterem. Jest szansa, że damy radę. :horse:

Opublikowano

Mam kilka pytań.

Czy koszulki są też w wersji damskiej czy tylko męskie?

Jakie posiłki obejmuje osobodoba z pełnym wyżywieniem?

O której godzinie oficjalnie rozpoczyna się w czwartek spotkanie?

Czy już mniej więcej jest plan, kiedy co robimy?

W ankiecie nie widzę rejsów po Solinie - czy nie są przewidziane?

My chcemy pojechać w Bieszczady na cały tydzień, którego początek poświęcimy na samodzielny pobyt, ale chciałabym już tak zaplanować wyjazd, żeby nic nas nie ominęło. Czy dobrze rozumiem, że kilka osób melduje się w Ustrzykach już w środę? Może warto by było do Was dołączyć już wtedy.

Jest koncepcja, żeby pojechać Burgmanem. Już prawie opanowałam kwestię "leżakowania" najmłodszego członka rodziny w czasie jazdy skuterem. Jest szansa, że damy radę. :horse:

1) Nie ma podziału koszulek na damskie męskie.

2) Posiłki to. Śniadanie, obiad ,kolacja ( jeśli będziemy mieli zajęcia poza ośrodkiem i planować będziemy późniejszy powrót będzie obiado-kolacja) nie wykluczam też innych posiłków jak np. kiełbasa na grilla i piwo z beczki ale to już na miejscu zobacze.

3) Nie ma wyznaczonej godziny przyjazdu ani wyjazdu.

4)Nie ma szczegółowego planu bo wszystko będzie regulować pogoda są tylko punkty które chcemy organizować.

5)Jeśli chcesz to możesz zawitać tam wcześniej tylko powiedz kiedy chcesz dojechać ja jeśli plany się nie zmienia dojadę już w środę ( a może wcześniej ). Możesz od razu kierować się do Ustrzyk a jak masz jeszcze jakieś pytania to dzwoń. Ja z Krakowa będę jechał busem więc może jak by się udało to zabiorę ci skuta ( mam do zabrania trochę sprzętu jak mam się trochę szkolić ).

• Klubowicze
Opublikowano

W takim razie koszulka tylko dla Ogryzka, rozmiar XXL.

Piszemy się na wszystkie atrakcje - jakby się dało po Solinie popływać jakąś motorówką to też chętnie.

Możliwe że faktycznie zameldujemy się w środę - dam jeszcze znać jak ustalimy na 100%.

Chciałabym mieć skuter na miejscu, więc rozważę twoją propozycję, bo jeszcze nie wiem, czy damy radę zabrać się nim w trójkę na kołach. A nie chcemy jechać w dwa pojazdy ze względu na koszty.

P.S. Widzę, że jest dużo chętnych na szkolenie z techniki jazdy - to dobrze wróży. :horse:

Opublikowano

Proszę o wpisanie na listę "Nie zdecydowani" - bo rozmowy dalej trwają

Ania

Maciej

Koszulki jak by co to "M" i "L" ale to jak będziemy pewni na 100% tao dam znać.

• Klubowicze
Opublikowano

Meldujemy się na miejscu w środę 5.09 po południu.

Opublikowano

Meldujemy się na miejscu w środę 5.09 po południu.

Super jak wszystko dobrze pójdzie to ja też będę wcześniej więc wieczorkiem piwko i ognisko jakieś zorganizujemy a że jest jeszcze kilka osób które zapowiadają wcześniejszy przyjazd więc może być wesoło.(pewnie co poniektórzy chcą sobie zająć lepsze miejsca w domkach).

Prośba do tych osób które jeszcze nie podały rozmiary koszulek a chcą je mieć aby to zrobiły jak najszybciej.

• Klubowicze
Opublikowano

Czy są jeszcze wolne miejsca dla jednej osoby?

Opublikowano

to ja tu zaproponuje herbatke i klucze i kilka czesci do AN 400-2001 ----608842227----jak by bylo potrzeba komus cos pomoc oby NIE!!! przy przelocie na Ustrzyki w okolicach tarnowka bo widze ze chyba jak do tej pory to jestem chyba sam z tej okolicy !!a niestety nie moge sie wpisac bo maly burgmaniak junior jest jeszcze za maly :::D)))pozdrawiam i zycze milych wspomnien!!!!