PJS Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Cześć. Proszę dopisać mnie do niezdecydowanych. Do 19 sierpnia będę wiedział, czy wyrobię się z moim projektem (praca). Pozdrawiam ... PJS
GrzechoCnik Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Szef powiadomiony i się za bardzo nie sprzeciwił. Szefowa (czytaj żona) jest w trakcie obłaskawiania. Najchętniej przyjechałaby ze mną ale nie chce wsiadać na skutera. Nic to! Przyjadę chętnie sam. Postuluję zatem wciągnięcie mnie na listę obecności. Chętnie skorzystam ze szkolenia z jazdy sprawnościowej (konkurs raczej odpada). PS Saper, trzymaj jakiś nocleg bo wyruszę w czwartek po robocie i będę dopiero wieczorkiem.
Dragos Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 W dniu 5.08.2012 o 21:31, Migu napisał(a): Mam urlop !TOMCAT !OKK . Dragos postaraj się polecimy razem !scooter !scooter. Migu staram się w poniedziałek będę wiedział na 100% Z przyjemnością pokulam !scooter się z tobą w Bieszczady . Arturo-bb fajnie ze jedziesz
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Też się cieszę.Fajna ekipa na traskę się szykuje
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Sierpnia 2012 W dniu 7.08.2012 o 22:00, GrzechoCnik napisał(a): PS Saper, trzymaj jakiś nocleg bo wyruszę w czwartek po robocie i będę dopiero wieczorkiem. GrzechoCniku, nie wiem kiedy dotrę, ale nocleg na pewno się znajdzie. Myślę, że będę szybciej (mam bliżej) od Ciebie to zarezerwuję miejsce.
Klubowicze karton Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2012 pilot dopisz mnie hanysy
Klubowicze bargacz Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Witam Proszę o przeniesienie nas na listę uczestników. Przyjedziemy prawdopodobnie we wtorek lub środę. Do zobaczenia
Sympatycy zdun13m Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Marek, ja będę od piątku do niedzieli . Edyta nie może wcześniej wyrwać się z pracy.
Dzięgiel Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Siema Marku.Dopisz mnie i Bafkę plus jeszcze dwie osoby.Pozdro.
Ania Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Witam Proszę o dopisanie do listy Ania i Kristof Proszę o dodanie nas do listy chętnych Kristof i Ania Proszę o dopisanie nas do listy chętnych Ania i Kristof
Dragos Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Migu wolne załatwione :) Proszę mnie przenieść na listę zdecydowanych.
kowal Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Mamy szansę na pamiątkowe gadżety ze spotkania?
Marcino1 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 W dniu 13.08.2012 o 20:33, kowal napisał(a): Mamy szansę na pamiątkowe gadżety ze spotkania? kowal, mogę Ci przesłać watę. Poniewczasie stwierdziłem, że nie mam ani jednego elementu chromowanego w skuterze...
pilot Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2012 W dniu 13.08.2012 o 20:33, kowal napisał(a): Mamy szansę na pamiątkowe gadżety ze spotkania? Nie wiem co przez to rozumiesz ale co do pamiątek na pewno zostaną wspomnienia lepsze lub gorsze i parę fotek.( Nie zgadzam się z zabieraniem żywych istot z Bieszczad jako pamiątek ).A poważnie. Jeśli będzie więcej chętnych to możemy zorganizować koszulki tak jak było w latach kiedy Spotkanie w Bieszczadach miało miano Zlotu. Zorientuję się w kosztach zrobienia takich koszulek i czy będzie to możliwe. Według sondy jaka była na początku tematu w planach Spotkania będzie. 1)Doskonalenie techniki jazdy (prawdopodobnie na byłym lotnisku w Arłamowie) i jazdy konkursowe ( nagroda uścisk właściciela obiektu Olimp). 2) Loty szybowcami lub samolotem.( Kto był to wie jak się lata oczywiście pilot jak zwykle w stanie wskazującym na spożycie dla uatrakcyjnienia lotów). 3) Paintball 4) Jak auta się nie popsują to troszkę pojeździmy po błocie (oby go było jak najmniej to będzie znak że pogoda nam dopisze). 5) Jazda gdzie nas tylko oczy poniosą i czasu starczy. PS. Oby tylko pogoda dopisała. A jeszcze prośba do tych którzy się wahają czy dopisać się na listę ( zdecydowanych lub nie zdecydowanych) aby to zrobić w miarę szybko gdyż muszę podać wstępną ilość osób ze względów organizacyjnych. Przyczyną jest też miłe zaskoczenie że tyle osób chce spotkać się w Bieszczadach i spędzić tam czas. Informacja o koszulkach w na początku wątku.
Sympatycy orzeł Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Wszyscy jadą. Tak więc i my lecimy czyli: Orzeł koszulka XL (męska) Gieńka koszulka S (damska)
Jarek_PL Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 W dniu 14.08.2012 o 10:58, orzeł napisał(a): Wszyscy jadą. Tak więc i my lecimy czyli: No Orle w końcu ruszyłeś tyłek Wyjazd "duo" dobrze zrobi Gieni na jej giętkość
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ja oczywiście chętny bardzo, ale pewność czy wolny, dopiero po 25.08. W takim razie — lista niezdecydowanych. Bardzo poproszę.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Skoro KOSZULKI, to ja bardzo chętnie . Męska - rozmiar około XXXL . Lubię luz. P.S. Pilot, ośrodek ten co rok temu, czy ten z sauną?
pilot Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2012 W dniu 14.08.2012 o 19:07, Saper napisał(a): Skoro KOSZULKI, to ja bardzo chętnie . Męska - rozmiar około XXXL . Lubię luz. P.S. Pilot, ośrodek ten co rok temu, czy ten z sauną? Który Ośrodek to zależy od ilości osób jak na razie to ten z sauną ale nie wykluczone że i ten drugi w jakiejś części zajmiemy. Saper nie przesadzaj z tym luzem bo to nie zlot Big ludzi
kaktus83 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Proszę od dopisanie na listę zdecydowanych.
Klubowicze sonor Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Dla mnie koszulka XL
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Marku jakby miały być koszulki to dla nas męska XL, damska S.
Klubowicze pgizi Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Widzę, że zaczyna się edytować "lista koszulek". Jeżeli tak, to poprosimy 2 x XXL (pgizi + Ewa).
pilot Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zapraszam wszystkich co uczestniczą w Spotkaniu w Bieszczadach do ankiety na temat Koszulek. Zamawiać mogą wszyscy którzy chcą koszulkę.( Osoby które chcą więcej niż jedną koszulkę danego rozmiaru niech napiszą PW do mnie).
waw Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Witam Proszę o dopisanie do listy uczestników.
Rekomendowane odpowiedzi