Klubowicze PIN Opublikowano 27 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2012 Proszę o wpisanie na listę niezdecydowanych (tz. ja zdecydowany, ale jeszcze pozostaje kwestia mojej kochanej połówki -> czy pozwoli ). Przybycie oczywiście na 2oo ----> czytaj "Babci" 3) Nie pobieramy żadnej zaliczki. czyli płatne na miejscu (tak w woli ścisłości)?
Klubowicze pgizi Opublikowano 27 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 27 Lipca 2012 pilot,dzięki za szybką odpowiedz. Myślę, że w ciągu 2-3 dni zdeklarujemy się.
krzysiu Opublikowano 29 Lipca 2012 Opublikowano 29 Lipca 2012 Witam szacowne grono proszę o dopisanie do listy Pozdrowienia
Sympatycy zdun13m Opublikowano 29 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2012 No to znowu zbiera się ekipa do ogniska. Ja w tym roku będę jeździł razem z grupą. I mam zamiar obejrzeć wszystko to czego nie obejrzałem w tamtym roku.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 29 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Lipca 2012 Proszę o dopisanie do listy Roberto + Aga + Cezar Nie wiem jeszcze jak jedziemy, czy 200 czy 400 ale jedziemy.
Klubowicze PIN Opublikowano 30 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2012 Proszę o przepisanie mnie z listy niezdecydowanych, na listę tych już po rozkmince. Jedziemy całą 3-ką czyli: Iga, Romek i Ja , na 4oo.
krzysiu Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 No to znowu zbiera się ekipa do ogniska. Ja w tym roku będę jeździł razem z grupą. I mam zamiar obejrzeć wszystko to czego nie obejrzałem w tamtym roku. popieram, "żadnej biedronki" ps. ale i tak w 2011 było fajnie :-):-):-)
Klubowicze Ewik Opublikowano 30 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2012 Marku, kolejnego spotkania w Bieszczadach nie odpuszczę. Rzeczywiście koliduje to z naszymi planami ale wymyśliłam, że pojedziemy w Bieszczady już 1 września niestety w piątek będziemy musieli wracać. Da nam to możliwość spotkania się z wami chociaż na trochę . Proszę o dopisanie do listy Wrzonio Ewik pobyt 6-7.08.2012
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 30 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2012 Proszę o dopisanie do listy na 100% Strażak Patrycja (Strażaka )
Klubowicze sonor Opublikowano 30 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Lipca 2012 Prosze o dopisanie listy tych niezdecydowanych,ale chetnych... Czekam na zatwierdzenie przez malzowinke
pilot Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 Jak wyglada sprawa piesków w osrodku? Jak wyglada sprawa piesków w osrodku? No jeśli nie przekroczysz 100 sztuk to chyba nie będzie problemów, Jak pooglądasz foty z lat poprzednich to zobaczysz jak Orzech z psami po jadalni się tarzał a Szuwarek psu z miski kość zabrał. A reasumując to jeśli nas nie pogryzie to możesz brać ile chcesz.
kowal Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam, gwoli ścisłości namiot mogę zostawić w domu? Jak przyjadę późną nocą, co przy odległości 900 km może się zdarzyć, choć będę starał się tego uniknąć - jak z wjazdem na teren ośrodka?)05.09. zchodzę z nocnej zmiany i rozsądek nakazuje trochę pospać przed tak długą drogą, a potem to już tylko matematyka...
pilot Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam, gwoli ścisłości namiot mogę zostawić w domu? Jak przyjadę późną nocą, co przy odległości 900 km może się zdarzyć, choć będę starał się tego uniknąć - jak z wjazdem na teren ośrodka?)05.09. zchodzę z nocnej zmiany i rozsądek nakazuje trochę pospać przed tak długą drogą, a potem to już tylko matematyka... Namiot nie potrzebny. ktoś zawsze nie śpi i na pewno ktoś zawsze na Ciebie poczeka. Ważne abyś bezpiecznie dojechał do Ustrzyk a o resztę się nie martw.
Sympatycy Miętus Opublikowano 30 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2012 Proszę o wpisanie na listę niezdecydowanych .
bobbens Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 witam niedawno dołączyłem do użytkowników maxi proszę wpisać mnie na listę pewniaków ( muszę Was w końcu poznać lecz będę mógł zapewne być tylko od piątku wieczorem pozdrawiam i do zobaczenia a i a propos koszulki, to L 2 szt jak się wyszczuplić to na maxsa
Klubowicze Migu Opublikowano 31 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2012 Ja chętnie. Dobrze żeby była także sauna, i żeby Migu przywiózł swoją nalewkę. Jestem zdecydowany tylko moi szefowie jeszcze nie . Marcin da się zrobić !OK .
Klubowicze Domel Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam, poprosze o wpisanie na listę trzech ludków Aga - koszulka M Jachu - koszulka M (damska) Domel - koszulka XL z tym że raczej dotrzemy w piatek tj. 07.09.2012
Dragos Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Migu mam taki sam problem jak Ty ale bądźmy dobrej myśli a czeka !piwko przyjadę jeśli tylko wolne uda mi się załatwić. Proszę o wpisanie na listę niezdecydowanych .
Klubowicze pgizi Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam! Proszę o wpisanie na listę zdecydowanych: pgizi + Ewa.
Klubowicze lamus Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Lamus i Ravenka prosimy o wpisanie na liste rezerwową Zalezy jak sie uda z urlopem, chcielibyśmy przyjechać 6.
Klubowicze Migu Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Mam urlop !TOMCAT !OKK . Dragos postaraj się polecimy razem !scooter !scooter .
Klubowicze sonor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Prosze o dopisanie listy tych niezdecydowanych,ale chetnych... Czekam na zatwierdzenie przez malzowinke Prosze o przepisanie mnie na liste "pewniakow" S O N O R nie "SENSOR"
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2012 To i mnie proszę dopisać.. Bieszczady jesienią !OK
Rekomendowane odpowiedzi