Klubowicze karton Opublikowano 10 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2013 licze na Pilota ja szybowcem leciałem teraz zabiore syna niech sobie śmignie z szybowczynią
Klubowicze sonor Opublikowano 10 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2013 Tym razem to i JA wskocze na lot szybowcem bo ostatnio podarowalem sobie
Gość Opublikowano 10 Lutego 2013 Opublikowano 10 Lutego 2013 Podarowałeś... W takim stanie, to by cię nikt nie zabrał... nawet mój niepełnoletni syn.
Klubowicze sonor Opublikowano 10 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2013 hahahahaa,Ja to bylem w stanie,ale byli tacy co wydmuchali z rana ,ze nie mogliby zbytnio jezdzic,a gdzie jeszcze latac!!!
pilot Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Opublikowano 12 Lutego 2013 Pilot żyje i ma do zakomunikowania że Bieszczady 2013 jeśli nic nie stanie na przeszkodzie odbędą się. Jest jeszcze kwesti terminu i długości zlotu bo chciałbym aby w takiej formie to zorganizować. Ze względu na odległość Ustrzyk proponuję aby w tym roku impreza trwała dłużej niż 4 dni a że czasu jtrochę zostało każdy może sobie zaplanować urlop i złożyć deklaracje przyjazdu. Założę nowy wątek i tam zadecydujemy kiedy i jak długo Bieszczady organizujemy. Pozdrawiam wszystkich którzy byli i nie byli na Spotkaniach Bieszczadzkich.
krzysiu Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 oj-tam oj-tam zara "wydmuchali z rana" zmęczeni byliśmy
Klubowicze sonor Opublikowano 12 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2013 No przecie tak napisalem...,ze "zmęczeni"
GrzechoCnik Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Pilot żyje ... ...niech żyje Pilot! Hurrraaaa, jesteśmy uratowani! Będą Bieszczady!
krzysiu Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 no ...... może w tym roku zobaczę szybowce :clapping:do trzech razy sztuka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 12 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2013 Pilot żyje i ma do zakomunikowania że Bieszczady 2013 jeśli nic nie stanie na przeszkodzie odbędą się. ...................................... Pozdrawiam wszystkich którzy byli i nie byli na Spotkaniach Bieszczadzkich. Taka wiadomośc to SUPER WIADOMOŚĆ Rezerwuję termin
Sympatycy zdun13m Opublikowano 12 Lutego 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Lutego 2013 Wiedziałem że jak żyję, to się odezwie.
Lucjan73 Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 Pilot zapodawaj jakąś sondę czy coś podobnego bo ja muszę podać w firmie plany urlopowe a w tym roku chcę być w Bieszczadach !
Ania Opublikowano 12 Lutego 2013 Opublikowano 12 Lutego 2013 jeśli tylko mój mężuś mnie zabierze to będę z Wami imprezować w Bieszczadach Pozdrawiam serdecznie
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 12 Lutego 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2013 Teraz tylko wybrać dobry termin, zamówić dobrą pogodę i w drogę.
Sympatycy Miętus Opublikowano 12 Lutego 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Lutego 2013 Pilot, cieszę się, że jesteś Koniec leniuchowania, czekam cierpliwie na termin imprezki - Bieszczady 2013
Rekomendowane odpowiedzi