Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Wygląda na to, że było super. Fajne zdjęcia i filmy (Roberto, coś nic nie widać na Twoim).

Gdyby Bieszczady były choć trochę bliżej Szczecina... Tym bardziej gratulacje dla Kowala - mam nadzieję, że pochwalisz się swoimi zdjęciami!

• Odpowiedzi 289
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

30

• krzysiu

14

• sonor

13

• kowal

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Wygląda na to, że było super. Fajne zdjęcia i filmy (Roberto, coś nic nie widać na Twoim).

W sensie że film nie działa ? :clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

W sensie że film nie działa ? :clapping:

Działa i nie działa - na iPadzie nie działa, a na "zwykłym" komputerze działa. Czyli jak zwykle wynalazek ś.p. Steve'a Jobsa czegoś nie obsługuje... :laughing: :laughing:

• Klubowicze
Opublikowano

Roberto, super robota :hammer:

Opublikowano

A może wymyślimy jakąś nazwę, która będzie jednoznacznie identyfikowała tę imprezę ? Proponuję zbierać pomysły np. do końca grudnia , a potem głosowanie. Co szanowna brać skuterowa na to ? :)

Opublikowano

Takie filmy bardzo przybliżają tym którzy nie byli atmosferę tam panującą.

Dzięki za to !

Ale mam pytanie : Co Wrzoniu daje Orłowi do picja ? Bo reakcja Orła nie jest mi znaną reakcją na tak zwany alkohol .

A wiem że Orzeł nie z tych co się krzywią .

• Klubowicze
Opublikowano

To Czeska Vodka :( Jareczku :) A tak a pro po... to miales byc z nami i co???????

• Sympatycy
Opublikowano

Jareczku to byl taki eliksir jakich malo

Opublikowano

Cos w stylu soku z gumijagod

Opublikowano

A tak a pro po... to miales byc z nami i co???????

I żałuje bo bardzo bym chciał spróbować co tak Orła wykręciło.035.gif

Jareczku to byl taki eliksir jakich malo

To już wywnioskowałem po twoim zachowaniu , ale żeby aż tak !

Ciekawe co tam Wrzoniu namieszał ?0wacko2.gif

Opublikowano

Niestety nie doczekałem na zdjęcia od Kainki a było tam parę ciekawych fotek i filmików, które robiła osoba powiedzmy postronna i patrząca na wszystko z boku. Mam też wrażenie, że nie wszyscy umieścili zdjęcia na forum i troszkę ta relacja fotograficzna jest uboga a ja żałuję, że sam zdjęć nie robiłem, chociaż miałem ze sobą aparat. Aby tradycji stało się zadość drogę na szybowisko w Bezmiechowej nazywamy od tego zlotu " Drogą Bargacza" gdyż to on zainaugurował wywrotki na podjeździe, co w kolejnych latach kontynuowali inni uczestnicy. Zdaniem Jacka był to jeden z lepszych zlotów pod względem organizacyjnym, z czym nie do końca sie zgadzam, bo ja parę błędów zauważyłem ( brak piwa przy jednym z ognisk). Dużo też zastanawiałem się nad sugestią organizacji Burgmani 2013 w Ustrzykach i ze wstępnych ustaleń jest to możliwe, jednak nie tylko ode mnie zależy, ale i od Administratorów Burgmani. Jacek, jako właściciel ośrodków wyraził wstępną aprobatę i chęć pomocy przy organizacji Zlotu. Nie znam planów Administratorów, więc będę czekał na ich decyzję dotyczącą miejsca organizacji Burgmani 2013.

Jeszcze raz chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom Spotkania Bieszczadzkiego za dyscyplinę i chęć przyjazdu pomimo deszczu i niepewnej pogody.

PS.Chciałem wcześniej napisać tego posta ale z Bieszczad tak naprawdę to wróciłem dzisiaj rano a w miedzy czasie miałem okazję być na zlocie Yamahy który odbywał się tydzień po naszym spotkaniu i organizowałem z Jackiem imprezę integracyjną w Gdowie więc czasu za wiele nie miałem.

• Klubowicze
Opublikowano

Zgadzam sie w pelni,ze organizacja byla SUPER i to dzieki Tobie Pilot i Twoim pomocnikom,ktorym takze wielkie DZIEKI... ;) Caly czas jestem pod wrazeniem ZJAZDU BIESZCZADZKIEGO (moja propozycja nazwy,tak przy okazji :beer: ) i jesli tylko bedzie kolejny raz organizowany,stawiam sie na bank!!! :P

PS>Czyli wychodzi na to,ze ten byl i moglby sie zwac VI ZJAZD BIESZCZADZKI 2012

Opublikowano

Witam!!

Późno okropnie, ale jednak lepiej późno niż wcale.

Chcę podziękować

PILOTOWI za wyciągnięcie mnie na ten Zlot ;)

Ludziom dzięki, którym na myśl o Zlocie Bieszczady 2012 uśmiecham się !kisss

QWAKIEMU za to, że wytrzymał ze mną w samochodzie wożąc mnie za kolumną skuterów :*

Dziękuję!!!!!!!!

Bieszczady 2012 to pierwszy w moim życiu Zlot Skuterów na jaki byłam....

I było suuuuper!

Organizacja - extra! :beer:

Ludziska - kochane! :P

Okoliczności przyrody - cudne! :clover:

A tu spóźniony link:

Udało mi się zobaczyć o kilka rzeczy więcej niż w planie było

https://picasaweb.google.com/106870708880666146319/MojeBieszczady?authkey=Gv1sRgCITj5YO9kvfkQw

Wszystkim uczestnikom zlotu Bieszczady 2012 wielki buziak.

Opublikowano

Karolinko super fotki. Jednak warto było czekać na twoją foto relację bo pokazałaś prawdziwą atmosferę na Kolejnym Spotkaniu Bieszczadzkim okiem osoby postronnej. Twoja relacja dała mi wiele radości i pokazała coś co umknęło mojej uwadze a dało mi motywację do zorganizowania kolejnych imprez może i Burgmani 2013. Mam nadzieję że nic nie przeszkodzi mi w realizacji moich planów.

Jeszcze raz dziękuje Kainko za super foto relację. (dosłownie jak profesjonalistka)

Opublikowano

Dopiero teraz wiem ile muszę ćwiczyć...Fotografie cymes, masz talent co tu mówić.

Opublikowano

Karolinka super foty,filmiki ok szkoda że nie nagrałaś bum na placu ,ale super. :msn-cry:

• Klubowicze
Opublikowano

Kainko- Karolinko, twoje zdjęcia są niesamowite, warto było na nie czekać.

Oglądając je wróciły wspomnienia z Bieszczad, dziękuje :msn-cry:

Opublikowano

Tylko podepnę się do tego co już było napisane;

Zdjęcia naprawdę profesjonalne !

Myślę że fotografujesz zawodowo, bo jeśli nie to "Masz Babo Talent !" oklaski.gif

• Klubowicze
Opublikowano

zastanawiałem się nad sugestią organizacji Burgmani 2013 w Ustrzykach

NIEEEE! Po co? No... szkoda by było ;) Lepiej chyba mieć dwie duże imprezy, niż jedną.

Opublikowano

NIEEEE! Po co? No... szkoda by było ;) Lepiej chyba mieć dwie duże imprezy, niż jedną.

NIEEEE! Po co? No... szkoda by było :) Lepiej chyba mieć dwie duże imprezy, niż jedną.

Nie napisałem że nie będzie wrześniowego Spotkania w Bieszczadach. Zmieniła by się zasada i program zlotu a mam parę pomysłów które myślę że nie jednemu przypadną do gustu.

• Klubowicze
Opublikowano

Pilot, organizujesz wspaniałą imprezę. Byłem raz, zapewniam, że będę jeszcze wiele razy. Ale tak sobie wyobrażam, jak ludzie będą myśleć:

- Eeee, znowu w Bieszczady?! Już byłem w tym roku...

Albo:

- Kochanie, w wrześniu jadę w Bieszczady.

- Coś ty, Stefan, zgłupiał?! Byłeś już w tym roku! Tylko Bieszczady i Bieszczady. Weź se daruj! !TAZ

W każdym razie sądzę, że takie połączenie zmniejszy frekwencję we wrześniu. Cyba, że masz pomysła na "dywersyfikację" ;)

Opublikowano

Nie twierdze że muszę ale zorganizowanie takiej imprezy daje mi motywacje do działania. Nie wiem czy znasz pewną historię jaka miała miejsce 2007 roku kiedy to zaproponowałem zorganizowanie zlotu w Bieszczadach. Oj dostało mi się wtedy kim ja to jestem i co się wp. innym w paradę. Nie zniechęciłem się wtedy i zorganizowałem Bieszczady 2007 i okazało że były inną odmianą zlotów i przypadło to niektórym do gustu ale niestety z tamtej ekipy nie wielu teraz w Bieszczady przyjeżdża chodź opinie są pochlebne. Więc teraz też się tym nie zrażam i idąc śladem Warki może uda się zorganizować dwie imprezy w jednym roku.( a co) A idąc twoim tropem to może powie znowu Bieszczady to fajnie jadę z Tobą już ci nie odpuszczą.

No jest jeszcze jeden problem taki zlot musi uzyskać aprobatę Administratorów bo bez tego ani rusz. Więc nasze pisanie jest tylko rozmyślaniem może mają pomysł na zlot w innym regionie.

Opublikowano

Pozostanie poczekac troche czasu i zobaczyc jaki bedzie kalendarz imprez na przyszly rok. Chyba, ze szanowny nam Pilot zna juz termin kolejnego spotkania w bieszczadach.....

• Sympatycy
Opublikowano

Karolina, zostałaś królewskim nadwornym fotografem - twoje foty są odlotowe, niesamowite, cudowne, jedna paskudna. Nie pozostawiaj tego talentu w szufladzie.

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki, Pilocie, za spotkanie w Bieszczadach - teraz tym bardziej żałuję, że nie byłam na pięciu poprzednich. :(

Jeśli chodzi o zorganizowanie zlotu Burgmanii w Ustrzykach to świetny pomysł - tamto miejsce daje duże pole manewru i jedno jest pewno - dużo by się działo...

Mam nadzieję, że ten plan będzie mógł doczekać się realizacji.