RONIN Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Ostatnio podczas zwiedzania bunkrów w Konewce padł pomysł spływu kajakowego Pilicą. My z Eliską mamy wolne, więc zbieramy skład, żeby było nas dużo. Szczegóły do ustalenia, wyjazd najwcześniej o 9.00, gdyż niektórzy mają nockę w pracy, punkt startu McDonald na Rzgowskiej lub Carrefour przy Kolumny. Myślę, że będą też chętni z Wawy i z nimi spotkamy się na miejscu.
ciesu Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 Maciek napisz coś bliżej o tym spływie, tzn. jak długi jest ten spływ, czy motory zostawimy na miejscu startu a później nas ktoś po nie dowiezie, czy może zostawimy je na końcu spływu a ktoś nas zawiezie na start, jakie koszty tej imprezy, itp. Pozdrawiam i nie ukrywam, że mam ochotę tak spędzić sobotę, choć malowanie mieszkania czeka hehe :-)
RONIN Opublikowano 23 Lipca 2012 Autor Opublikowano 23 Lipca 2012 w ubiegłym roku zapłaciliśmy chyba 50 zł. za kajak dwuosobowy, start ze Spały, my płyneliśmy za Inowłódz i stamtąd zabrał nas bus do skutera, oczywiście bus w cenie ;-).
ciesu Opublikowano 23 Lipca 2012 Opublikowano 23 Lipca 2012 No i jak będzie z frekwencją?? Kto jeszcze reflektuje?? :-)
RONIN Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Opublikowano 24 Lipca 2012 jak widzisz jesteś pierwszy ;-), wrzuciłem link do warszawiaków i do Płocka a co do długości to może być kilkugodzinny a może być nawet dwudniowy, do wyboru, oczywiście cena jaką podałem to za ten 5 godzinny.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 24 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 24 Lipca 2012 A nie potrzeba wcześniej rezerwować? Bo fajny temat. I może z Sarą bym się zdecydował na taki spływ 5-godzinny. Do jutra potwierdzę deklarację.
RONIN Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Opublikowano 25 Lipca 2012 możemy zarezerwować, chociaż jest sporo firm do wyboru więc nie powinno być problemu. Pogoda ma być ładna sprawdziłem, z Tomaszowa za Inowłódz - koszt 60 zł. od kajaka.
ciesu Opublikowano 25 Lipca 2012 Opublikowano 25 Lipca 2012 Jak dla mnie, to też tylko ta krótsza opcja, choć w domu już jest napięta sytuacja, bo na kajaki chce jechać i Janek i Aneta hehe Rozumiem, że kapoki są na wyposażeniu tych firm, co organizują spływy?
RONIN Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Opublikowano 25 Lipca 2012 cały sprzęt razem z wiosłami do wyboru;-)
Sympatycy zdun13m Opublikowano 25 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2012 Ja odpadam. Ukochana praca mnie nie chce puścić. Natomiast w następny weekend tylko zła pogoda może zmienić moje zamiary.
RONIN Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Opublikowano 25 Lipca 2012 w następny weekend to możemy się nad soliną spotkać, bo 1-8 spędzam urlop z synem w Krasnobrodzie. A zapomniałem dodać, że po powrocie ze spływu robimy u nas grilla ;-) może to kogoś zachęci??
ciesu Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 No i co z tym spływem - jakoś dużej ilości chętnych nie ma :-(
RONIN Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Opublikowano 26 Lipca 2012 no my i tak jedziemy, chcemy przy okazji odwiedzić sklep w Tomaszowie i obejrzeć sakwy.
ciesu Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Maciek, o której godzinie ruszacie i skąd oraz ile godzin może zająć ten spływ? Ja jeszcze maluję chałupę hehe i muszę wiedzieć czy mogę sobie na to pozwolić :-) PS: jaka pogoda na jutro???
RONIN Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Opublikowano 27 Lipca 2012 pogoda zajebista, wyruszamy tak po 9, mieszkamy w okolicach McDonalda na Rzgowskiej, ile potrwa to zależy jak mocno będziemy wiosłować i czy będziemy robić przerwy na opalanie.
ciesu Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Maciek ja wymiękam, dopiero co skończyłem malować sufit i jutro tak rano nie wstanę :-( Mam nadzieję, że jeszcze w tym sezonie uda nam się wyskoczyć w większym gronie na kajaki... Bawcie się dobrze jutro...
RONIN Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Opublikowano 28 Lipca 2012 możemy trochę później wyjechać nam się nie pali ;-), jak się zdecydujesz to zadzwoń 793 541441
ciesu Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 I jak udał się wyjazd i spływ??? Maciek - daj jakieś namiary na tego organizatora od kajaków, bo Janek mi tego nie podaruje i wcześniej, czy później, będę musiał go zabrać na takie atrakcje :-)
RONIN Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 pogoda kosa, ramiona spalone na mahoń, namiarów nie mam, jest tam kilka firm, ogłaszają się w necie, znajdziesz bez problemu. Szkoda, że wymiękłeś, wyjechaliśmy dopiero 10.40
ciesu Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Jakbyś w piątek zadeklarował chęć wyjazdu przed 11.00 to może i bym się zdecydował :-) Ale już za późno teraz hehe, cieszę się, że Wam wyjazd się udał...
Rekomendowane odpowiedzi