Jarek_PL Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 I znów do domu dotarłem jako ostatni - za to medali nie dają. Ale jeśli gościnność i dobra zabawa były by konkurencją olimpijską to Orzeł z Gienią na pewno zapracowali na złoto . Widzę że moi poprzednicy już wszystko napisali , więc żeby nie dublować chcę tylko BARDZO podziękować wszystkim którzy stworzyli tam tą atmosferę w której Gienka z Orłem karmili i poili nas do bladego świtu , i jak na prawdziwą bibę przystało jeszcze poprawili na drugi dzień . Worlan dziękujemy za udokumentowane tych chwil - będzie co wspominać. A zwłaszcza Romek jak dorośnie Po raz kolejny przekonałem się " Jak się bawi Jak się bawi Bur-gma-nia" Wielkie Dzięki! PS. Edit: T-max dzisiejszej nocy pod gazową latarnią. I znów trafienie. Tym razem po za punktacją
Gieńka Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Dizękuję wszystkim przybyłym za świętowanie razem z nami. Cieszę się bardzo że zabawa się Burgmaniakom podobała . Wspominać wszystko będziemy jeszcze barrrrrrdzo długo. Wielkie podziękowania dla strażaka za prezent dla juniora. Jakby się dało to nawet by w nim spał
Maciej_f Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Wielkie podziękowania na Gieni i Orła, macie super domek !OK Powiem tak nigdy w życiu nie byliśmy na takiej parapetówie. Rewelacja. Burgmania wie jak się bawić.!!! Ale niedziela była fatalna :) :bash: :bash:
Sympatycy Miętus Opublikowano 30 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2012 Ci co nie byli niech zaluja Oj żałuję, żałuję :), że mnie nie było z fotek i relacji widać, że parapetówka była Bardzo, Bardzo udana tyle atrakcji ... Gospodarzom życzę spokojnego, bez nawałnic mieszkania w nowym domku.
Sympatycy Foczka Opublikowano 31 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Lipca 2012 Kogo nie było.. ma czego żałować. Staropolska gościnność sprawdziła sięna 200 procent. Parapety na parapetówce szerokkie i suto zastawione. Dzięki SER-DE- CZNE! Było super! Agnieszka i Krzyś.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 31 Lipca 2012 Administrator Opublikowano 31 Lipca 2012 Życzę Wam spokojnego i szczęśliwego bytowania na nowym domku !tut Widzę, że impreza się udała... nam niestety nie udało mi się do Was dotrzeć ale obiecuję (straszę ) wpaść w jakimś neutralnym terminie w odwiedziny
PJS Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Kuźwa. Szlag mnie trafia, jak się inni tak bawią. Zawsze nienawidziłem patrzeć, jak inni piją. Kuźwa. Zwłaszcza u Orzełków. Jest mi okrutnie przykro, że nie dałem rady się u Was zjawić W każdym razie życzę Wam szczęścia w nowym domku. Pozdrawiam .. PJS
Klubowicze pgizi Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Przepraszam za opóźnienie ale u nas ostatnio wszystko jakoś tak na biegu …. Drodzy Gieniu i Orle! Jeszcze raz pragniemy z Ewą życzyć Wam jak najlepszych chwil, dni, lat, itd pod nowym dachem! Takiej imprezy to już dawno nie zaliczyłem! Wielkie dzięki za wszystko, było ekstra. Oprócz Gospodarzy, podziękowania należą się również Szanownemu Towarzystwu, co niniejszym czynię. Oczywiście jakoś kiedyś poskładam filmik i się nim podzielę.
Klubowicze PIN Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Oczywiście jakoś kiedyś poskładam filmik i się nim podzielę. Filmik !! Jaki filmik ? Ooo nie, mam nadzieję że Cenzura w postaci Ewy będzie czuwała
Klubowicze pgizi Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Pinu, mogę Cię trochę uspokoić… Przejrzałem materiał video i na szczęście duża jego część nie nadaje się do publikacji ze względu na jakość. Co do części nagrania mam również wątpliwości natury estetyczno/moralno/etycznej i tutaj ingerencja cenzora w postaci Ewy jest nieodzowna (sadzę że nastąpi to jutro). To są dobre dla Ciebie wiadomości, zła jest taka, że Twoja interpretacja „Deszcze Niespokojne” musi, powtarzam, musi być opublikowana! Proszę o jeszcze odrobinę cierpliwości.
Gieńka Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zdjęcia jakieś umieść to na filmik spokojnie poczekamy
Klubowicze pgizi Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zjednoczeni w Burgmanii! Oto dzieło pośledniej urody zatytułowane Parapetówka u Gieni i Orła. Zwróćcie szczególną uwagę na interpretacja znanego wszystkim kawałka „Deszcze Niespokojne” w wykonaniu Pina ( od 16:40 ). Jak zwykle przepraszam za jakość i dłużyzny, ale uznałem że tak świetna impreza, w tak zacnym Towarzystwie, wymaga szczegółowego dokumentu.
Gieńka Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Jak dla mnie filmik spoko. A jakość da się przeżyć. Dzięki za uwiecznienie tej parapetówki na dłuuuuugie lata
Rekomendowane odpowiedzi