dacja Opublikowano 12 Maja 2006 Opublikowano 12 Maja 2006 Drodzy Burgmaniacy .... Dla większo?ci z Nas, wła?nie zaczyna się weekend ... a nadchodz?cy weekend zapowiada się dla motonitów FANTASTYCZNIE!!! Prognoza pogody na jutro mówi, że czeka nas słoneczny dzień z temperaturk? około 26 stopni. W taki dzień nie można siedzieć w domu !happybth Wraz z Maximusem, wstępnie ustalili?my, że wybieramy się na Ryby !w00t Propozycja wyjzadu ( sobotniego , lub jak kto woli nawet weekendowego ) to wizyta w łowisku ELDORADO !happybth Na terenie łowiska, jak sama nazwa wskazuje będziemy łowić ryby, opalać się , można wynaj?ć łódke, gogarta, Quada lub nawet BRDM-a 2 !happybth Złowion? rybke na miejscu można zje?ć na grilu lub też zabrać ze sob? do domku !happybth Wszystkie informacje odnosnie atrakcji s? dostępne na stronie łowiska Strona łowiska Eldorado Wstępnie planujemy wyjazd około godziny - 12-tej - je?li kto? jest zainteresowany doł?czeniem do grupy to zapraszamy UWAGA - Wędki trzeba zabrać własne ....
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 12 Maja 2006 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2006 UWAGA - Wędki trzeba zabrać własne .... Chodi oczywi?cie o wędki do połowu ryb panowie !happybth !w00t !happybth
Siodel Opublikowano 13 Maja 2006 Opublikowano 13 Maja 2006 Zanosi się na fajny wyjazd , pogoda super....a ja w morde oczywi?cie w robocie !happybth . Zamawiam sobie jak?? rybke do domu !w00t ........ Życze udanych połowów !happybth Pozdrawiam Siodel
dacja Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Opublikowano 13 Maja 2006 Ruszamy sobie o 11 tej - stacja BP obok McDonald's na Trakcie Lubelskim po lewej stronie !tut !w00t !w00t !happybth !happybth !happybth !happybth !tut
pidzam Opublikowano 13 Maja 2006 Opublikowano 13 Maja 2006 Oj bedzie sushi na wieczor.Nie zapomnijcie glonow z lowiska zabrac.
dacja Opublikowano 13 Maja 2006 Autor Opublikowano 13 Maja 2006 Pojechali?my ..... było fajnie !w00t - złapałam moje pierwsze w życiu ryby !w00t Ale to zdjęcie uważam za najlepsze ze wszystkich !happybth !happybth !happybth !tut Maximus i Jego Maxymalne połowy !happybth
Mareczek Opublikowano 13 Maja 2006 Opublikowano 13 Maja 2006 No MAXIMUS !w00t Gratuluje piękna sztuka. !happybth Może to była złota !happybth rybka i spełni trzy życzenia. !happybth
Gość slawek Opublikowano 13 Maja 2006 Opublikowano 13 Maja 2006 O cholera.... tak to jest jak się nie zagl?da na stronę, przeoczyłem taki wyjazd Maximus nie wygłupiaj się i pokaż co naprawdę złowiłe?, takich małych to ja tam na żywca nawet nie zakładam. Polecam wszystkim którzy lubi? wędkować Eldorado, jeszcze nigdy się nie zawiodłem, a mój rekord to 5 szczupaków , pochwalę się a co Tylko powiedzcie mi jak zabrali?cie sprzęt do łowienia na skutery? Sławek.
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 14 Maja 2006 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2006 Tylko powiedzcie mi jak zabrali?cie sprzęt do łowienia na skutery? Wła?nie wykonałem powrót do domku.Było przednio pogodowo i nie tylko Co do sprzętu do połowu zabrałem na plecki w pokrowcu , ale nie jest to najwygodniejszy sposób , więc na przyszło?ć muszę poszukać wędeczek które wejd? do kuferka specjalnie na wypady skuterowe. A zdj?tka można sobie poogl?dać na ogólno dostępnej stronce naszej koleżanki http://dacja.pl/rybobranie/
regis Opublikowano 14 Maja 2006 Opublikowano 14 Maja 2006 Licze na powtorke w pazdzierniku (jak wroce do polszy) tak zreszta jak na pomoc w zanabywaniu antka:P
Rekomendowane odpowiedzi