jaro_4setka Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 Szymon,sprzedajesz volvo,na nowego burka zbierasz? musiałem zacząć nowy temat,żeby Ciebie o to zapytać
boochos Opublikowano 14 Lipca 2012 Opublikowano 14 Lipca 2012 prawie. Jarek jest AN650 , dosyc świeży do wzięcia . prosto z USA. klient w Białym ma, ten sam co Markowi tą VALKIRIE ściągnął - mam szczegóły od niego w poniedziałek miec...
jaro_4setka Opublikowano 14 Lipca 2012 Autor Opublikowano 14 Lipca 2012 To jak cos bedziesz wiedział na ten temat,co i za ile,to daj znaczek,jak bedzie dobra cena,to nie bede leciał pod Poznań
avanturnik Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Gdybyś Szymon przy okazji wybadał co jeszcze ma do zaoferowania ten człowiek sprowadzający moto to daj znać.
jaro_4setka Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Opublikowano 30 Lipca 2012 odpuszczam temat amerykanskiego burgmana,oglądałem go,jest troche do zrobienia,facet nie wiedział jaka cena,miał dać mi info we wtorek,dzwoniłem trzy razy do gościa,nie odbierał,nie raczył oddzwonić,jak nie zależy mu na sprzedaniu,to ja nie bede sie napraszał...
boochos Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 co racja, to racja. może w suwałkach coś będzie do wzięcia...? ;-)
Rekomendowane odpowiedzi