kubo_jakubo Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Witam, może ktoś będzie zainteresowany. Wypożyczalnia kolegi: https://www.facebook.com/scooter4upl
ptaku_1 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Moze to nie w temacie ale nie kumam zaklada sie facebook-a a wlasnej stronki www nie mozna odpalic, kicha troche.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2012 Żadnych knkretnych informacji, warunków wypożyczenia itd. itp. Na facebooku to można pogadać, a nie prowadzić firmę.
Kaper Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Eeee, tego..., strona zasadniczo jest ... ... tzn zasadniczo.... Po klikniecu na fejsie na "informacje" dostajemy adres strony. Tyle, że po jej otworzeniu mamy: "strona jest w budowie, będzie gotowa od 9 lipca" Zapewne chcąc oszczędzić potencjalnym klientom frustracji nie napisano tylko, że 9 lipca 2013 Żarty na bok - wypożyczalnie niewątpliwie potrzebna usługa. Ta na dość dalekiej Pradze - pewnie będzie ciut trudniej o klientów. Ja korzystałem w Wawie (i byłem zadowolony) z Mopeda - duża Vespa i z Rometowego jeździstołka dla klientów serwisu MotoStyl (choć to nie całkiem można nazwać wypożyczalnią). Pozdrawiam,
ptaku_1 Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Żadnych knkretnych informacji, waruków wypozyczenia itd. itp. Na facebooku to można pogadać, a nie prowadzić firmę. Dokladnie mi o to chodzilo.
SimonWarka Opublikowano 11 Lipca 2012 Opublikowano 11 Lipca 2012 Sam pomysł spoko - pytanie jak to się przyjmie vogle w Polsce, a ogólnie w Wwie. Myślicie że jest parcie? Ile mniej więcej się płaci?
Rekomendowane odpowiedzi