misioooo Opublikowano 1 Lipca 2012 Opublikowano 1 Lipca 2012 Jak w temacie. Popołudniowa pora ok 18. Na ranczo w długołęce proponuję zajechać. Kto chętny?
marecki Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 jestem za - w zaleznosci od pogody pod warunkiem ze oprócz gledzenia nad jadlem zrobimy tez kilka kiloskow po okolicy
papcioch Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 Ostatnio z Pawłem zrobiliśmy, to opowiemy jak było - Rajd w poszukiwaniu zaginionego zamku.
macieklew Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 No i stodwudziestkapiątka poszła do ludzi...polata w Zielonej Górze, cześć jej pamięci, oby dobrze służyła nowemu właścicielowi tak jak służyła mnie
smarciu Opublikowano 2 Lipca 2012 Opublikowano 2 Lipca 2012 hmm., jak podleczę kontuzję to się chętnie wyborę, chętnie poznam towarzystwo skuterowe, bo jestem tu od niedawna
macieklew Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Smarciu, odezwij się proszę do mnie bo rozważam zakup Atlantica 500 to może szepnąłbyś to i owo, dzięks
misioooo Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Opublikowano 5 Lipca 2012 Oj chłopy, jutro pogadacie live O 18 zbiórka u mnie? 18:30 maks wyjazd. Spóźnialscy do ranczo niech cisną. Papcioch co do zaginionego zamku to wczoraj też go szukałem i znalazłem.... coś innego: KLIK - Picasa album
marecki Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 ok mi pasuje, podjade do Ciebie okolo18 Misiooo przypomnij mi sms'em o twoim pendrive Papcioch weś pendrive'a to przegram Ci zdjęcia z lapka
papcioch Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 OK, spakuję trochę zabawek . ale fajna burza była.
smarciu Opublikowano 15 Lipca 2012 Opublikowano 15 Lipca 2012 Hej jedzmy gdzies dzisiaj Wczoraj pol dnia jezdzilismy po lasach milickich i bylo super, total spontan, bo mialem 1h na dotarcie od proszku do miejsca startu, przez przyg moto, sklep etc. wypad w ciekawym skladzie: chopper, GS i moja AA500. Koledzy dzis polecieli na Jasenik, ale wolalbym gdzies w karkonosze na spacer bardziej ps. Deflektor i douszniki sie sprawdzily super, podobnie stala wpinana w kask mini blenda Jedzmy gdzies!
papcioch Opublikowano 17 Lipca 2012 Opublikowano 17 Lipca 2012 No to Maćku gdzie nas wypompujesz w ten weekend? Robię kolejną nockę i mam już dość tych wakacji. Osobiście mogę zaproponować Bielawę. Dojechać, zamówić coś fajnego do zjedzenia, pójść na spacerek pod górę, zjeść i powoli się zbierać w powrotną drogę.
misioooo Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Opublikowano 20 Lipca 2012 Ja się chętnie polenię w ten weekend... Jakiś grilek, pivko i lenistwo Może niedługa wycieczka na godzinkę czy dwie po okolicy Ewelinka śmiga na czerwonym diable i się domaga... A mi w Xcitingu się sprzęgło ślizga jak mam jechać z Ewelinki prędkością ;P
macieklew Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 W sobote do Wołowa lecę na wałówkę....Anny obchodzone-teściowa zięciowi korytko naszykowała, wracam w niedziele po południu
smarciu Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 Mnie ciagnie w Czechy, ale tym razem 4oo, bo jeszcze sie zrastam i na razie nie dam rady, ale w nastepny weekend jest planowany wyjazd tez na Czechy ekipa 3-4 sprzety, wiec zapraszam do przylaczenia sie Udanego weekendu
papcioch Opublikowano 20 Lipca 2012 Opublikowano 20 Lipca 2012 A ja tam nie wiem - gdzieś bym wyskoczył. Ale coś mi się nie chce nad celem myśleć. No dobra, pomyślałem tak mimowolnie. Kto chce zdobyć Ślęze w niedzielne przedpołudnie? Na szybko, czyli pojazdy zostawiamy w Tąpadle i to już tylko kawałeczek. Albo tradycyjnie - z Sobótki przez Wieżycę i na górę. Albo coś w tym stylu i np. objechać górkę w koło? Wyjazd proponuję o 9-tej MC Donalds przy BP na Karkonoskiej, na wylocie z miasta.
smarciu Opublikowano 22 Lipca 2012 Opublikowano 22 Lipca 2012 Papcioch, jak masz ochotę to od 8:15 na BP Karokoska, będzie kilka osób z SWbikers i razem śmigamy poświęcić motory do Dusznik Zdrój, msza jest o 11:00 a później gdzies posmigamy po okolicy, obiad i po południu powrót. Jak cos to dawaj na Duszniki, co sie będziesz sam kręcił wokół Ślęży Pozdro! PS. dzisiaj nie wytrzymałem i pojechałem na lasy Milickie na cały dzień, 200+ km nawinięte, polecam
papcioch Opublikowano 22 Lipca 2012 Opublikowano 22 Lipca 2012 Wkońcu powstał kolejny obiekt knajpopodobny nad Odrą, Dokładnie na przeciwko śluzy Opatowickiej. Kilka lat wstecz zlikwidowały się dwie fajne knajpki w tym rejonie, ale widać ktoś postanowił jednak reaktywować mekkę rowerzystów - jak kiedyś nazywano jedną z nich, a robili w niej przepysznego pstrąga w sezamie (teraz naprawiają samochody).
Rekomendowane odpowiedzi