Mario Opublikowano 10 Maja 2006 Opublikowano 10 Maja 2006 Kolega skuter kupił , zamiast korka-bagnetu w misce olejowej ,wsadzili mu zwiniet? szmate , mysleli chyba ze sie nie pokapuje Co to za firma ?
Gość kamyk128 Opublikowano 10 Maja 2006 Opublikowano 10 Maja 2006 Może firma z Sękocina??? Nie pamiętam nazwy firmy ale chyba Moto City czy jako? tak
regis Opublikowano 10 Maja 2006 Opublikowano 10 Maja 2006 www.skuterymotory.pl z Łodzi ? A jak sprzet nowy to obstawiam za bold`Orem z wawki
Gość Izzy Opublikowano 10 Maja 2006 Opublikowano 10 Maja 2006 Kamyk, ja złego słowa o Motositi nie powiem, zawsze miło, uprzejmie i bez problemów. Tak więc nie wiem sk?d te podejrzenia. A co do "konkursu" to nie będę strzelał, ale nie ukrywam - jestem ciekaw
ortos Opublikowano 10 Maja 2006 Opublikowano 10 Maja 2006 scooterland??? Bingo!!!! To ja dostałem Skarabeusza z tej Wielce Szanownej Firmy ze szmat? zamiast korka oleju przekładni pozdr.... / ale nie w/w wspomnian? firmę/ ortos
Lucjan73 Opublikowano 10 Maja 2006 Opublikowano 10 Maja 2006 To ja dostałem Skarabeusza z tej Wielce Szanownej Firmy ze szmat? zamiast korka oleju przekładni pozdr.... / ale nie w/w wspomnian? firmę/ ortos Nie denerwuj się tak, przecież mogłe? dostać bez szmaty i olej mógł by się wylać ... Pozdrawiam
Mario Opublikowano 10 Maja 2006 Autor Opublikowano 10 Maja 2006 Wiadomo Raven to stara gwardia i pamieta wyczyny tej firmy ze skuterem Kefira , Raven juz szukam super prezentu podwojnego z przeprosinami za niobecnosc sobotnia popoludniowa i wieczorna .
regis Opublikowano 10 Maja 2006 Opublikowano 10 Maja 2006 Jak scarabeusza to chyba MotoTecnica a nie scooterland
ortos Opublikowano 10 Maja 2006 Opublikowano 10 Maja 2006 Jak scarabeusza to chyba MotoTecnica a nie scooterland Kupiłem oczywi?cie w MT / miło się kupowało/ ale wysłany został ze ScooterLandu /bo tam stał na ekspozycji/ - w stanie wskazuj?cym... pozdr.... ortos
ortos Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 No nie zartuj ? Naprawde szmata ? ...czerwona.... pozdr... ortos
ŻABA Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 Witam, No co się czepiacie, taki gratis od firmy... PS. Tak na poważnie to Ortos sprawdĽ czy jest olej gdzie potrzeba i inne płyny
Klubowicze Ravenka Opublikowano 11 Maja 2006 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2006 Po tym co zrobili ze skuterem Kefira już mnie nic nie zdziwi. Wielkie współczucia dla ortosa i nauczka dla wszystkich, żeby niektóre firmy omijać bardzo szerokim łukiem. !OK PS. Mario tak łatwo Ci nieobecno?ći sie nie wybaczy !OKK
Klubowicze MAXIMUS Opublikowano 11 Maja 2006 Klubowicze Opublikowano 11 Maja 2006 PS. Mario tak łatwo Ci nieobecno?ći sie nie wybaczy !OKK Rav daj chłopakowi pokój w domu żona obroż? i smycz? straszy a w klubie koleżanki bacikiem. No chyba że o czym? nie wiemy i Mario lubi jakie? fetysze i SM !OK
ultras Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 No nie zartuj ? Naprawde szmata !OK ? ...czerwona.... pozdr... ortos czerwona !OKK a szczelna była? słyszałem, że żółte s? lepsze my?lę, że to hit dnia!
bogumilek Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 No nie zartuj ? Naprawde szmata ? ...czerwona.... pozdr... ortos porzadna firma !OK mogli nie dac wogole !OKK
Gość scottie Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 A czy szmata choć firmowa?? A może to chusta na głowe z logo Aprilli !OKK
ortos Opublikowano 11 Maja 2006 Opublikowano 11 Maja 2006 A czy szmata choć firmowa?? A może to chusta na głowe z logo Aprilli nie było logo Aprili.... może jakby było, to mniej bym się wkurzył !OKK !OK pozdr... ortos
Rekomendowane odpowiedzi