mahoney Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam, W najblizszy piatek wybieramy sie z dwoma kolegami na mala wycieczke na dwoch kolkach. Trasa Piątek: Warszawa, Wloclawek, Ciechocinek, Torun, Bydgoszcz, Piła, Nakło, Drawno Dzień drugi: Choszczno, Stargard Szczeciński, Szczecin, Wyspa Wolin Dzień drugi nocą: impreza wikingów na wyspie Wolin. Noc Świętojańska Dzień trzeci: Poznań lub bezpośrednio Gniezno Dzień czwarty: powrót do Wawy Jeżeli jest ktoś chętny to proszę o kontakt na maila. Jadą trzy maszyny w pojedyńczej obsadzie: Honda Shadow, Suzuki GSR, Suzuki Burgman 400. Ma być przyjemnie, spokojnie i wesoło. Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Jeśli mogę doradzić, bo znam drogę na wylot: Nie lepiej Wam jechać od razu z Drawna krajową 10 na Stargard? Bo odcinek Drawno-Suliszewo-Choszczno jest mocno nierówną drogą, choć odcinek Piasecznik-Suchań jest fajny Bo w Choszcznie do zwiedzania to raczej nic nie ma....... Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 :)milo mi bedzie goscic gosci ze stolicy na prowincji:)do milego:) Odnośnik do komentarza
mahoney Opublikowano 19 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Hmm. Dziekuje za rade. Jutro to obgadamy. Interesuje nas trasa widokowa a nie szybka. Z drugiej strony jak Choszczno nie ma nic do zaoferowania to moze pojedziemy inna. :)milo mi bedzie goscic gosci ze stolicy na prowincji:)do milego:) To nam bedzie milo zwiedzic tak piekne miejsce. Dziekuje za dobre slowo Dodam ze rok temu robilem opis komunikatora Midland BT2 http://www.forum.burgmania.net/topic/12866-maly-test-interkomu-midland-bt2-twin/ a w tym roku poszerze go o test 3 komunikatorów, gdzie dwa beda sparowane ze soba a trzeci bedzie komunikowal sie za posrednictwem GSM. Mamy do tego podlaczone nawigacje i zobaczymy jak to wszystko razem zagra i na ile godzin wystarczy. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 O kurczę, już się przestraszyłem, że w tym roku festiwal Wikingów przypada jakoś wcześniej . Ja wybieram się jak zwykle na "główny spęd" 3-5 sierpnia, czyli na XVIII Festiwal Słowian i Wikingów PS. Ale wycieczka fajna i jeszcze bez głównego ruchu turystów ciągnących nad morze i bez tłumu gapiów robiących tłok oraz tworzących kolejki... Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 dobrej pogody na tak ciekawą wycieczkę życzę. Czekamy na relację ze zdjęciami, po powrocie... Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Bigu może spotkamy się tak jak w ubiegłym roku ? lekko zmęczeni po zwiedzaniu zajadamy lody na rynku w Wolinie Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Czerwca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 O której macie zaplanowany Szczecin Odnośnik do komentarza
romano77 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Hej, witam na "Dzikim Zachodzie"!!!! Niestety nie przyłącze się do was, w piątek rano smigam na tygodniowe wakacje. Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi