Grześ Opublikowano 19 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Witam w dniu 30.06.12r organizuje grila w Szymocicach podaje adres trony internetowej www.braxton.info.pl składka za opłacenie miejsca to 50zł do tego kiełbasa krupnioki napoje +kawa i herbatka i wiadomo tacki itp. alkohol i piwo w własnym zakresie.Na miejscu można postawić namiot lub wynająć camping.Czy są chętni ? Odnośnik do komentarza
franio212 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Grześ na dzień dzisiejszy pisał bym siebie +jeden ewentualnie dwie osoby. Odzew jakiś lichy.Czwartek piątek jestem w Czorsztynie więc tak z rozpędu może. Daj znać w jakiej cenie są domki. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Grześ Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Grześ tel. 601 822 564 Odnośnik do komentarza
Ania Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 hej Grzesiu my raczej nie przyjedziemy bo Krzysiu wylądował dzisiaj w gipsie (mały wypadek w pracy)..ale jakby co to damy jeszcze znać bo może samochodem nam się uda z moim bratem i jego dziewczyną Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Czerwca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Krzysiu wylądował dzisiaj w gipsie Albo noc poślubna była bardzo ostra albo pan młody nie stanął na wysokości zadania i mu się oberwało Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 pogoda ma być piękna co cud , kto przyjeżdża ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 30 Czerwca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Tak jak mówiłem dzisiaj w Chudowie, postaram się (bardzo) przyjechać około 15:00. ******************** 1.07.2012r. godz.00:26 Ja już po grillu albo po wielkim przyjęciu w miłym towarzystwie. Dzięki Grzesiu za wspaniały pomysł i zorganizowanie całej imprezy. Szkoda, że nie mogłem zostać na nocną imprezę. Do stacji benzynowej dojechałem bez problemów dzięki benzynie spuszczonej z motocykla Anii Brata. Dziękuję! A w tym wszystkim fajna wycieczka po rybnickiej ziemi w trzy Burgmany - dziękuję Joasi i Jarkowi. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Lipca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Grzesiek bardzo fajna impreza ... jak tylko czas pozwoli a będziesz coś organizował to ja się zapisuję Dziękuję za super zabawę i za wspólne kulanie chłopakom ps. Patryk znalazłeś co zgubiłeś ? Odnośnik do komentarza
ja-rek Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 I ja tam byłem ... i nic nie piłem . Ogórki super żarłem , kiełbachą i ciastem nie pogardziłem. No i kto miał gacie na zmianę ten se mógł wymoczyć... ciało w basenie. Bo "gorąco" było nie tylko na imprezie, ale żar lał też się z nieba. Było fajnie - dzięki Grzechu. ja-rek. ps. Papryk a jakieś dasz ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Lipca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 zanim Papryka da to ja na zachetę wstawię swoje https://picasaweb.google.com/115411725531860185961/SzymociceGril?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNuG0LbXi6aCnAE&feat=directlink Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 1 Lipca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Zguba się nie znalazła. Wkładki zamków wymienione i alarm przeprogramowany. Zdjęcia wystawię dopiero w środę jak wrócę po kąpieli w morzu oczywiście jak woda nie będzie lodowata. :-))) Odnośnik do komentarza
Grześ Opublikowano 2 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dziękujemy wszystkim za przybycie , a w czwartek w Chudowie jak się uda, będzie możliwość skosztowania pysznych ogórków! Pozdrawiam Grześ Odnośnik do komentarza
zbych Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Duże podziękowania dla Grzesia za impre w Szymocicach jak i dla wszystkich pozostałych balangowiczów długo aktywnych pod namiotem, oraz dla tych którzy wpadli na 5min.Więcej takich ''grilów''. Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Lipca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Więcej takich ''grilów''. Ba ,też bym tak chciał tylko nie w sobotę jak jesem w pracy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi