Ania Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam szanownych forumowiczów Chciałbym bardzo serdecznie zaprosić wszystkich do kolumny weselnej ( w sobotę 23 czerwca zmieniam stan cywilny ) Kilku znajomych dojedzie jeżeli pogoda pozwoli ale było by mi bardzo miło aby zjawiła się większa ilość motocykli Planujemy spotkać się koło mojego domu o godzinie 10.30 ( Wodzisław Śląski ul.bracka 20/2 ( lub Zajazd Cyganek )) Przejechać do Pani młodej - około 3 km Potem pod Kościół - też w Wodzisławiu (godzina 12) Na koniec na salę do Zawady około 8km (dworek nad stawem) jeszcze raz bardzo serdecznie zapraszam wszystkich chętnych pozdrawiam KRISTOF w pózniejszym terminie organizujemy z Anią imprezkę poprawinową z wszystkimi którzy nas odprowadzą szczegóły po weselu:)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jak nie będzie ciepało żabami to będę
sylaD-Team Opublikowano 19 Czerwca 2012 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Kolegów z Wodzisławia i okolic , zachęcam do wspólnego wyjazdu spod Damir-Team w Wodzisławiu . Zbiórka o 10:00 Ja muszę pilnowac interesa poza tym sprzedałam Majesty i nie mam się na czym przykulać, ale Łukasz na pewno Was wyściska w moim imieniu Pozdrawiam.
tomwiech Opublikowano 20 Czerwca 2012 Opublikowano 20 Czerwca 2012 jak uda mi sie wyrwać a pogoda dopisze to sie zjawie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2012 1/2 kg miłości 3 łyżki zazdrości 10 dkg zaufania 2 krople na "nerwach grania" 6 gramów cierpliwości 3 dkg wyrozumiałości 5 łyżek humoru 10 łyżeczek wigoru - wszystko razem dokładnie mieszamy i doskonałe małżeństwo mamy! Aniu i Krzyśku - Młoda Paro, życzę Wam abyście czerpali samą radość z odkrywania piękna małżeństwa oraz satysfakcji z budowania udanego przymierza dwóch kochających się osób
Miro71 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Opublikowano 22 Czerwca 2012 Ania&Kristof ode mnie tez wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, niestety mam troche za daleko by zyczenia zlozyc WAM osobiscie i uczestniczyc w kolumnie ale myslami bede przy WAS MILEGO FEIROWANIA !!!!! !piwko
Grześ Opublikowano 23 Czerwca 2012 Opublikowano 23 Czerwca 2012 Dzisiaj Ślub Wasz i Wesele, Życzę więc Wam szczęścia wiele, stadka dzieci, mrowia wnuków I ... Zgadnijcie. Tak! Prawnuków! Oprócz tego powodzenia, marzeń, planów, snów spełnienia, dużo zdrowia, pełnej kasy I miłości po wsze czasy!
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Czerwca 2012 Jak życzenia już złożone to i zdjęcia też zrobione :-)))
Sympatycy pawel883 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Sympatycy Opublikowano 24 Czerwca 2012 Życze wam wszystkiego najnajlepszego i spełnienia marzeń.
tomwiech Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Niechaj los Wam sprzyja, niosąc powodzenie. Idźcie przez życie z dobrocią w sercu, otoczeni ludźmi, których kochacie. Obdarzajcie się nawzajem nadzieją, miłością i radością. MIałem nadzieje ze dojade do orszaku niestety nie wyszło Pozdrawiam
Lion Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Ja również dokładam się do życzeń, Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia Pozdrawiam
Bafka Opublikowano 24 Czerwca 2012 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Przez długie lata wspólnego życia w małżeństwie bądźcie ze sobą złączeni jak gałązka z pniem, z którego wyrasta, a mimo trudności życiowych niech Was mech zniechęcenia nigdy nie obrasta. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.
Ania Opublikowano 24 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2012 Dziękujemy wszystkim za wspaniałe życzenia, za odprowadzenie nas pod ołtarz było naprawdę świetnie tak jak sobie wymarzyłem dziękujemy Patrykowi za superowe fotki a Grzesiowi za umilenie chwil na weselu przyśpiewkami z akordeonem jestescie wspaniali
sylaD-Team Opublikowano 25 Czerwca 2012 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Przepięknie Przepięknie ... no ale jak może wyglądać tak udana para !!! Jeszcze raz wszystkiego co najlepsze z całego serca !!!
Rekomendowane odpowiedzi