Wodzu Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam! Nie wypowiadałem się jeszcze w tym dziale, więc witam szanowną brać skuterową z kuj-pom W nadchodzącą sobotę wraz z forumowym kolegą wojtazzz75 planujemy pojechać do Wąbrzeźna na wystawę motocykli zabytkowych, która jest już organizowana tam po raz drugi. Zapowiada się ładna pogoda, więc mamy zamiar pojechać trochę naokoło z Bydgoszczy poprzez Toruń, następnie autostradą A1 kawałek na północ do węzła Lisewo, a dalej już do Wąbrzeźna. Następnie planujemy podjechać do Radzynia Chełmińskiego pod tamtejszy piękny zamek. Zapraszam do przyłączenia się. Startujemy w sobotę 16 czerwca o godz. 11 na parkingu pod halą Łuczniczka w Bydgoszczy. Link do trasy na Targeo: http://mapa.targeo.p...13c73baae320aee Wystawa w Wąbrzeźnie: http://www.wabrzezno...404fd1c8340bb99 Zamek w Radzyniu Chełmińskim: http://zamki.res.pl/radzyn.htm
michu Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Koledzy ja niestety nie moge się przylaczyc , ale zycze wam milego smigania i szerokosci
LWfilip Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Właśnie się okazało, że też wybieram się do Wąbrzeźna. Czekam tylko na komendę o której startujemy z CSW.
Bobas Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Ja również mam juz zaplanowany ten dzień. Życzę fajnego wypadu.
LWfilip Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 My z CSW startujemy okolo 11.00 Do zobaczenia na miejscu.
krzys-68 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Z nogą w szynie niewiele zwojuję.Inna sprawa że godziny pracy w firmie....
upiór Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Co prawda Prezes mieszka bardzo blisko , ale niestety inne plany na ten czas były zaplanowane . Szkoda bo można by się spotkać i poznać . Życzę wiec dla tych co będą śmigać szerokości i ładnej pogody . P.S. A tak swoją drogą to Kolego Wodzu jeśli była by taka możliwość to bardzo proszę o szybsze zapodanie takiego tematu . No i rzecz jasna zapraszamy na spotkania , czyli ostatnia niedziela miesiąca .
Arkadiusz Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam !!! No ja uwielbiam te okolice, ba bardzo uwielbiam, ale niestety obiecałem koledze z Łodzi, że pojadę na jego ślub, więc mi bardzo przykro. Ps. Upiorowe tereny są fajne, ba nawet Zacne Stare Zamki, Ładne kobiety, Nowe asfalty, po prostu, brak słów
Klubowicze robson Opublikowano 15 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam !!! No ja uwielbiam te okolice, ba bardzo uwielbiam, ale niestety obiecałem koledze z Łodzi, że pojadę na jego ślub, więc mi bardzo przykro. Ps. Upiorowe tereny są fajne, ba nawet Zacne Stare Zamki, Ładne kobiety, Nowe asfalty, po prostu, brak słów Coś ten "z pogranicza " słodzi za bardzo, pewnie chce sie przeprowadzić na nasze tereny, tylko czemu nie napisze wprost .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Czerwca 2012 Życzę miłej wyprawy dzień już wcześniej był zaplanowany. A szkoda. Do następnego.
Wodzu Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2012 Dziękuję za przybycie Orcio, LWfilip. Miło było poznać Wyprawa się udała, u nas na liczniku nakręcone ponad 230 km. Wiem, że info o wyjeździe było trochę późno, jednak pomysł wyjazdu narodził się w ostatniej chwili. Pozdro i do zobaczenia
LWfilip Opublikowano 17 Czerwca 2012 Opublikowano 17 Czerwca 2012 faktycznie, świetna impreza choć trochę na wariata. Trochę mi przykro, że nie moglem z Wami dłużej pogadać ale nie byłem sam. Może innym razem sie uda. Pogoda i motocykle szałowe. Dzięki i do zobaczenia.
Rekomendowane odpowiedzi