Bingo72 Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Poniżej pogoda m. innymi na jutro, proponuje kierunek północny wschód bo wygląda że, tam ma być lepiej. http://www.meteovista.pl W necie znalazłem muzeum w Starachowicach, np http://www.ekomuzeum.pl
Ghandi Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Ok. Spotkamy się o 10 na ARGE przy Zakopiance. Jak nie będzie padać.☔️☔️
Zbychu Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Ja jutro chyba wybiorę się na południe. Może powtóżę wyjazd grupy sprzed dwóch tygodni do Zakopca przez Zawoję. Gdyby był ktoś chętny możemy umówić się gdzieś na trasie.
Ravalio Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Ja jutro chyba wybiorę się na południe. Może powtóżę wyjazd grupy sprzed dwóch tygodni do Zakopca przez Zawoję. Zbychu dam Ci znać rano.. chętnie bym sie wybrał z Tobą do Zakopca. Prawdopodobnie jest jeszcze jeden chętny "nie zrzeszony"
Zbychu Opublikowano 2 Maja 2015 Opublikowano 2 Maja 2015 Zbychu dam Ci znać rano.. chętnie bym sie wybrał z Tobą do Zakopca. Prawdopodobnie jest jeszcze jeden chętny "nie zrzeszony" Ok. Rafał czekam na informację. Ja chyba pojadę z plecakiem.
wladek Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Ok. Rafał czekam na informację. Ja chyba pojadę z plecakiem. Witam , jeśli można to i ja podłączyłbym się do wycieczki , tylko napiszcie proszę gdzie i o której spotkanie .
_KeriM_ Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Ja też chętnie gdzieś pojadę. Ale bardziej mnie ciągnie na północ / wschód. Arge 10 aktualne?? Jedziecie do Starachowic czy coś się pozmieniało?
Zbychu Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Witam , jeśli można to i ja podłączyłbym się do wycieczki , tylko napiszcie proszę gdzie i o której spotkanie . Z Rafałem umówiliśmy się przy zjeździe z Zakopianki w Stróży na dole jest sporo miejsca do zatrzymania przed rondkiem o godzinie 10.30
Ravalio Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Dzięki za Wspólne kulanko .. Zawoja-Gubałówka-Zakopane Władek przepraszam, że tak pognałem do domu ale sprawa była pilna :/ Może następnym razem będzie trochę luźno i spokojnie
Bingo72 Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Melduję powrót z do miejsca zamieszkania, dzięki za wspólne km, do zobaczenia niestety aż za 2 tygodnie.
Zbychu Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Zakopane odwiedzone, Zawoja też, fajna trasa i towarzystwo. Dzięki.
Ściemniacz Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Ja też już w domu, dzięki za wspólne zwiedzanie muzeum.
wladek Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Dzięki za Wspólne kulanko .. Zawoja-Gubałówka-Zakopane Władek przepraszam, że tak pognałem do domu ale sprawa była pilna :/ Może następnym razem będzie trochę luźno i spokojnie Nie ma sprawy , miło było poznać i do następnego kulanka
wladek Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Zakopane odwiedzone, Zawoja też, fajna trasa i towarzystwo. Dzięki. Dzięki za miłe towarzystwo i do następnego....
_KeriM_ Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 I ja melduje się w domu. Z arge do arge równe 415 km
walducha Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Cześć wszystkim Wybiera się ktoś w sobote za miasto pojeżdzić? !scooter ,w niedziele ma podobno padać
Miras Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Jak znajdę kilka godzin to mogę się wybrać, ale raczej wskazany wyjazd z rana... tak żeby później trochę dnia w domu złapać, a macie już jakiś pomysł gdzie i na jak długo? może kierunek Żywiec, i tam kółko Szczyrk, Wisła, Węg. Górka, Żywiec, i powrót przez Suchą Besk. do Kraka, trasa do 270km. Gdyby wyjazd był ok godz 9 to do godz 15 można być z powrotem w Kr...
Miras Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Może być start o godz. 9.00 z Orlenu przy Skotnickiej? Pojedziemy przez Przytkowice, nad Kalwarią, żeby jak najmniej główną jechać (więcej dziczy ;-)) ), potem nad Jez. Żywieckie, Szczyrk, Wisła, Koniaków i powrót przez Suchą Besk... po drodze kawki, fotki i obiadek.. może do jutra rana ktoś jeszcze dołączy..
andrzejSkoczow Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Witam, o której planujecie być na Białym Krzyżu ? To byśmy się gdzieś spotkali Pozdrawiam
Miras Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Okolice Szczyrku pewnie gdzieś ok godz. 11, możemy zasiąść na kawce, możesz nam polecić jakieś miejscowe specjały ;-)) gdyż słabo znam tamte okolice... słyszałem legendy o rosole z jesiotra serwowanym przez gościniec znajd. się po prawej stronie przed serpentynami na trasie Szczyrk - Wisła i pewnie jesiotrowi jutro też nie odpuścimy...
Rekomendowane odpowiedzi