Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałem się przywitać w temacie w nowym sezonie. Też już otwarłem sezon, ale na razie tylko po Krakowie.

Czekam na normalną pogodę na dłuższe wypady, a tymczasem Wesołych Świąt :)

• Odpowiedzi 1.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Bingo72

306

• Ghandi

286

• wladimir

173

• Radiolog

135

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witaj w koncu sie gdzies wybierzemy

Opublikowano

W poniedziałek jest rozpoczęcie sezonu motocyklowego w Bochni. Ale z tego co pokazują prognozy to chyba pogoda będzie jeszcze fatalna. Gdyby się nie sprawdziło to ja jadę.

Opublikowano

Zbychu pogoda zawsze jest dobra to tylko ciuchy złe ,ja jadę.

Opublikowano
  W dniu 4.04.2015 o 20:24, Ściemniacz napisał(a):

Zbychu pogoda zawsze jest dobra to tylko ciuchy złe ,ja jadę.

I pasowałyby zimówki bo u mnie co chwilę pada śnieg.

Ale jak będzie w miarę ładnie to też pojadę.

Opublikowano

Wydaje mi się, że jadę ale na 4oo. :'(

Opublikowano

Ok

Waldek dzięki za towarzystwo .

Opublikowano
  W dniu 6.04.2015 o 13:40, Ściemniacz napisał(a):

Ok

Waldek dzięki za towarzystwo .

Też dziękuję za miłe towarzystwo - jak widać pogoda dopisała nam ;)

Opublikowano

Panowie... w sobotę 19st. i cały dzień słońce, czy myśli ktoś o małym lub dużym wypadzie za miasto w tempie relaksacyjnym?

Tak na rozpoczęcie sezonu można jakąś malowniczą trasą objechać i zobaczyć co tam np. w Tatrach, Pieninach i nad jeziorem Czorsztyńskim...

np. taka trasa: Kraków - Lanckorona - Zawoja - Zakopane - Bukowina Tatrz. - Niedzica - Szczawnica - Szczawa - Mszana - Dobczyce - KR (całość ok.330km).

Jak ma ktoś jakąś inną ciekawą propozycję to proszę się pochwalić... wyjazd w grupie może być ciekawszy...

Opublikowano
  W dniu 8.04.2015 o 21:03, Miras napisał(a):

Panowie... w sobotę 19st. i cały dzień słońce, czy myśli ktoś o małym lub dużym wypadzie za miasto w tempie relaksacyjnym?

Tak na rozpoczęcie sezonu można jakąś malowniczą trasą objechać i zobaczyć co tam np. w Tatrach, Pieninach i nad jeziorem Czorsztyńskim...

np. taka trasa: Kraków - Lanckorona - Zawoja - Zakopane - Bukowina Tatrz. - Niedzica - Szczawnica - Szczawa - Mszana - Dobczyce - KR (całość ok.330km).

Jak ma ktoś jakąś inną ciekawą propozycję to proszę się pochwalić... wyjazd w grupie może być ciekawszy...

Fajna trasa i rzeczywiście pogoda dopisuje. U mnie w sobotę rozpoczynają kłaść kostkę brukową czyli wykopy. Jak mi się uda wyrwać to dołączyłbym w Jachówce. Nie wiem którędy zamierzasz jechać ale najfajniejsza część tego odcinka już przejezdna jest przez Górę Makowską z Jachówki do Makowa. Śledzę wątek może się uda.

Opublikowano

Ile razy tak mniej więcej zatrzymujecie się na rozprostowanie kości i kawę na takiej 330km trasie ? Proponowany wyjazd byłby o której ?

Opublikowano

Wyjazd z Krakowa to pewnie między godziną 9 a 10. A zatrzymujemy się zwykle tam gdzie jest coś ciekawego lub dobrego tzn. na posiłek lub kawę.

Opublikowano

Możemy się dopasować ale myślę że optymalnie będzie godz. 9.30 na stacji Orlen ul.Skotnicka Kr (droga na Skawinę, przez węzłem A4) później przez Lanckoronę i Jachówkę na kawkę do Zawoi… następnie Zakopane i okolice, po drodze podziwianie widoków, później Bukowina Tatrz. na obiadek, i przez Niedzicę do Sromowiec na podziwianie 3 koron i 2 kawkę…

Później można odwiedzić Szczawnicę i dla odmiany wyjechać na Palenicę kolejką, i stąd przez Mszanę powrót do Kr. tak do godz. 18.

W górach ma być w sobotę 14 stopni i full słońce, także sporo atrakcji w planie jak na 1 dzień ;-))

Opublikowano

Z chęcią się przyłączę ;-) 09:30 w sobotę na Orlenie/Skotnicka dla mnie OK

Opublikowano

ok, plan jest godz. 9.30 Orlen ul. Skotnicka, na wstępie 3 "Majki" już są, może jeszcze do soboty jakieś "Burki" dołączą...

Opublikowano

cześć

pogadam z plecaczkiem i może tez dołaczymy do wycieczki,

dam znac

Opublikowano

Wladimir, planujesz coś na jutro może?

Opublikowano
  W dniu 10.04.2015 o 17:36, Bingo72 napisał(a):

Wladimir, planujesz coś na jutro może?

A ten pomysł na Zakopane zły?

Opublikowano

Nie jest zły ale trochę rozwleczony. 330 km i prawie 9h to troche dlugo. Warto mieć alternatywę.

Opublikowano

Jutro dopiero o 14.00 wyruszę z kurki . Może jakiegoś pstrąga złowię..

Opublikowano
  W dniu 9.04.2015 o 20:15, Miras napisał(a):

Możemy się dopasować ale myślę że optymalnie będzie godz. 9.30 na stacji Orlen ul.Skotnicka Kr (droga na Skawinę, przez węzłem A4) później przez Lanckoronę i Jachówkę na kawkę do Zawoi… następnie Zakopane i okolice, po drodze podziwianie widoków, później Bukowina Tatrz. na obiadek, i przez Niedzicę do Sromowiec na podziwianie 3 koron i 2 kawkę…

Później można odwiedzić Szczawnicę i dla odmiany wyjechać na Palenicę kolejką, i stąd przez Mszanę powrót do Kr. tak do godz. 18.

W górach ma być w sobotę 14 stopni i full słońce, także sporo atrakcji w planie jak na 1 dzień ;-))

Cześć , Ja i Walducha z Dodzią dołączamy do was , powinniśmy być na Orlenie-Skotnicka o 9.30 , tak że do zobaczenia i pozdrawiam

Opublikowano

I ja bym złowił coś w tym sezonie, może pstrągi będą brały.

W takim razie oczekuj mnie kumie o 14stej na Kurce.

Opublikowano

Ja chętnie gdzieś pojadę.

Dziś nie mogłem, tyle co wróciłem.

Czy na ors czy w innym kierunku zgłaszam gotowość.