Klubowicze bilety Opublikowano 27 Czerwca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ploty były - juz coś wiemy na temat niedzieli Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Na razie akces do niedzielnej eskorty ślubnej zgłosili: Bilety ArtCho Wooferai Rzelu MaciekZRX Werbujemy następnych chętnych ArtCho - Remik chętnie z Tobą pojedzie w sobotę, podaj koordynaty startowe. Odnośnik do komentarza
Sent Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jak będę w Szczecinie to też chętnie przyjadę Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Spotykamy się dzisiaj? Pleciuga 19.30? Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 28 Czerwca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Tak Pleciuga, jedziemy wstępnie na Różankę Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Czerwca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Dzięki za miły wieczór. A tu kilka wspomnień. Myśle, że z planowanym wyjazdem poczekam na większą grupę... Chciałbym, żebyśmy wszyscy pojechali, jak w maju podczas deszczu. Tak więc albo dolączę do Wooferaia i pojadę na paradę (ale się zrymowalo), albo - jak Marek znajdzie jakiś flohmarkt - pojadę na flohmarkt. Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Witam uczestników wyprawy na zlot Bike Island w Złocieńcu. Zbiórka o 10.00 na stacji BP na krzyżówce Słoneczne a Zdroje: http://maps.google.p...sp=0&sz=18&z=18 Tam gdzie była Niedziela z BP w 2011 roku. Wyjazd 10.15. Przerwa pod kościołem w Chociwlu. Może ktoś dołączy do nas, ale to będę widział rano. 12.30 parada w Złocieńcu. Potem jakieś mniam mniam i wracamy spokojnie do domku. Powinniśmy być w domku 16-17. Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Odnosnie zlotu trwa 2 dzien miejsce ciekawe atrakcje srednio i najwazniejsze WSZYSCY uczestnicy zlotu sa sprawdzani fotografowani przez policje tak ze dokumenty trzeba miec,trzeba nieraz postac w kolejceZnalazlem narazie 4 maxiskutery a innych maszyn juz ponad tys Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Jest prośba na przyszłą niedzielę - rodzice moich przyjaciół obchodzą 50 rocznicę ślubu. Ponieważ Młodzi w swoim czasie również podróżowali sporo na motocyklu przyda się ich limuzynie motocyklowa eskorta. Przejazd na trasie Jagielońska - Woj. Polskiego ok 13.30 - 14.00 w dniu 01.07. Witam ! Wiem że nikt mnie nie zna, ja też Was nie znam, więc może podjadę w niedzielę o 13 swoją ruinką na Jagiellońską, przynajmniej zobaczę Wasze cacuszka... Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 sprawdzać oki dokumenty - czemu nie.. ale z tym fotografowaniem to lekka przesada.... no nic, pożyjemy zobaczymy zawsze to przejażdżka choć będzie :-) Burgifan...czemu nie..zapraszamy w niedzielę :-) A tak to prawie zawsze w czwartek 19.30 pod Pleciugą przy fontannach się spotykamy :-) Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Czerwca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Witam ! Wiem że nikt mnie nie zna, ja też Was nie znam, więc może podjadę w niedzielę o 13 swoją ruinką na Jagiellońską, przynajmniej zobaczę Wasze cacuszka... burgifan - dawaj zapraszamy Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 ESKORTA ŚLUBNA: spotykamy się w niedzielę 01/07 o 12.30 na rogu Śląskiej i Jagielońskiej - pod Polbankiem EFG jest spory placyk. Odjazd limuzyny z Jagielońskiej 16 przewidywany jest w granicach 12.45 - 13.00 z postojem pod Pomnikiem Czynu Polaków w celu wykonania pamiątkowych zdjęć. Prawdopodobna trasa: Jagielońska - Woj. Polskiego - P. Skargi - Rondo Giedroycia - Wyzwolenia - Krasińskiego - Chopina - Klub "Kubuś". Odnośnik do komentarza
wooferai Opublikowano 1 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 No niestety nie będę dzisiaj w eskorcie. Było wczoraj otwarcie przystani u znajomych i nie czuję się na siłach żeby jechać 2oo. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Lipca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 No niestety nie będę dzisiaj w eskorcie. Było wczoraj otwarcie przystani u znajomych i nie czuję się na siłach żeby jechać 2oo. No to podpadniesz Rzelkowi Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Dziękuję wszystkim uczestnikom przejazdu. Mamy zaproszenie do Polic na kawę - może w czwartek? Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 1 Lipca 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Przepraszam, że się wcześniej zmylismy, ale ja jeżdżę wolno, a z żoną jeszcze wolniej i nie udało się Was dogonić. Ale i tak cieszę się, źe mieliśmy okazję się spotkać! Co do czwartku - ja wracam w czwartek wieczorem z wyjazdu... Tak więc nie dam rady. Odnośnik do komentarza
burgifan Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ja również dziękuję, miło było Was poznać Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi