Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem zainteresowany odkupieniem za 3-4 lata takiego Kymco z takim przebiegiem. i jego ujeżdżaniem.

:horse: O skuter ze znaną historią ciężko.

Czas płynie szybko.... minął prawie rok i maszyna juz jest do sprzedania :blush:

Wiem wiem... nie trzy jak przewidywałem :blowup: ale.... pojawia sie AN650 nowy model... i na niego mam chrapke i to nie małą.

Czy mogę liczyć na wypożyczenie Twojego " wehikułu czasu"? chętnie bym skoczył do przyszłości po kilka pewniaków w totka.

Liczyć możesz... chętnie wynajme, ale uprzedzam ze tanio nie będzie ;)

A tak serio, zupełnie serio. NIe trzeba miec takiej maszyny, wystarczy się trochę znać na motoryzajci, śledzić historie motoryzacji, lubiec ją, kochać ją, zyć nią ... i przeczucie kiedy zmiana nastąpi nie jest niczym nadzwyczajnym. Zmiana modeli jest Bbbbbbbbbbbbbbbbardzo przewidywalna.

Każdy model ma swój zakładany okres życia, w samochodach jest to banalnie proste i klarowne, w skuterach.... dużo trudniejsze ale jak widać do przewidzenia.

http://www.burgmania...mid=157〈=pl

:clapping:

Spoko, koniec z fisiowaniem!! a na poważnie rok temu poszedł lift "aena" tak że nie oczekuj w najbliższym czasie nowości. Myślę, że jak kupisz teraz nowego sprzęta w postaci kymco i sprzedasz go za 2-3 lata to nadal nie będzie nowego burka.

Pudło :pimp:

Rok minął i nowy Burek AN650 jest do kupienia lub do zamówienia :pile:

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Trolu

14

• KristoCh

5

• MariuszBurgi

3