Bulba Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Witam. Ma ktos ochote podjechac powiedzmy o 12 ? http://www.libertymotors.pl/Oficjalne_otwarcie_salonu_w_Lodzi-n380557.html Chetnie popatrze na fajne ........ skuterki Oczywiscie jest to tylko pretekst aby !scooter Odnośnik do komentarza
T-Rex Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Napisałeś wiadomość o 12:49, a pytasz, czy podjedziemy o 12? Masz wehikuł czasu? Odnośnik do komentarza
Bulba Opublikowano 17 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 A widziales ze oficjalne otwarcie jest w sobote ? ))) Odnośnik do komentarza
RONIN Opublikowano 17 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Ja pewnie będę, podobno ma być nawet jakiś grill ;-) Odnośnik do komentarza
VoYtaZ Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Hej, byłem dziś, impreza wg mnie bardzo fajna, wiele atrakcji. Generalnie mile zaskoczyła mnie powierzchnia salonu, a także liczba jednośladów na ekspozycji, a co najważniejsze, ponad 10 maszyn do jazd próbnych w tym kosmiczny Ducati Diavel !OKK, BMW K1600GT i inne. Jako, że od razu nie byłem przygotowany na kaucje (500 bądź 1000zł w zależności od wartości motocykla) to zanim zorganizowałem gotówkę, do testów został mi "tylko" Tmax 2012 !scooter Runda testowa liczyła ponad 20km, co przy sobotnim natężeniu ruchu, pozwoliło dosyć "swobodnie" pojeździć, zwłaszcza że prowadzący jechał z werwą !YES . Aha, zapomniałbym, odbyła się prezentacja nowego skutera BMW C600 Sport, nawet został odpalony. Dźwięk rewelka, ale trzeba wziąć poprawkę, że miał założony wydech Akrapovic Podsumowując, atmosfera jak na pikniku motocyklowym i to w dobrym tego słowa znaczeniu, oby więcej tego typu imprez !OK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi