Klubowicze Wrzonio Opublikowano 17 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2012 W dniu 12 maja odszedł od nas nasz kolega Dziadek. Wczoraj odbył się jego pogrzeb na cmentarzu w Gdańsku. Spora grupa Burgmaniaków towarzyszyła naszemu koledze w ostatniej podróży. Kilka fotek pokazujących to wydarzenie. PS. Przepraszam Andrzejku, że pozwoliłem sobie na skopiowanie twojego zdjęcia, ale wydaje mi się,że ono bardzo trafnie pokazuje jakm człowiekiem był nasz Dziadek.
szamot Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Również dorzucę kilka zdjęć Wieniec robił wrażenie
Sympatycy spinka Opublikowano 17 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 17 Maja 2012 ['] ['] Dziękujemy rodzinie za możliwość uczestniczenia w pożegnaniu Dziadka - Pana Jana. Niech spoczywa w pokoju.
pawelneos Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 To już chyba wszystko co mogliśmy jeszcze zrobic dla Naszego PRZYJACIELA < DZIADKA> . Oprócz tego że zawsze będziemy pamiętac o Nim
córka dziadka Opublikowano 17 Maja 2012 Opublikowano 17 Maja 2012 Bardzo dziękuję za wasze długotrwałe, gorące wsparcie dla Dziadka a potem pożegnanie o jakim marzył. Wiem, że teraz przemierza na swym " niebiańskim skuterze", uśmiecha się do was i mówi to co zawsze "jaki ja jestem szczęśliwy". Jesteście jego prawdziwymi przyjaciółmi.
Klubowicze MAKI Opublikowano 17 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Maja 2012 Dziadku Drogi Dziadku - Śpij w wiecznym Pokoju ! [*] [*]
wooferai Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Ostatnio widziałem Dziadka na Mierzei. Tak niedawno to było. Niech spoczywa w pokoju. [*]
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 18 Maja 2012 Administrator Opublikowano 18 Maja 2012 ['] Trzymaj się . . . Ps. Tu jeszcze jeden link, który zawsze będzie mi przypominał Dziadka: Blog
radi Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Witam Pokój Twojej duszy . Żegnaj :-((((( Radi
Klaud Opublikowano 18 Maja 2012 Opublikowano 18 Maja 2012 Nie wyłapałem wcześniej informacji... Spokojnego, szerokiego szlaku ['] ['] [']
Klubowicze fundi600 Opublikowano 18 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Maja 2012 (^) Szerokości (^)
Rekomendowane odpowiedzi