Administrator MariuszBurgi Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Administrator Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Karolina... pamiętasz naszą ostatnią rywalizację (Rogoźno?) ? Pamiętasz jak niewielkim czasem wygrałem? Patrzę jak mocno poszłaś do przodu i myślę, że teraz chyba dostałbym od Ciebie wciry Jeździsz . To, że się wyglebiłaś to źle i dobrze. Dobrze bo świadczy, że jeździsz na granicy przyczepności i nie wymiękasz. Źle bo przesadziłaś... no ale jak to mówią: jak się nie przewrócisz itd.... Fajnie patrzeć jak Cię to kręci, fajnie że masz wyniki... no ale masz rewelacyjnego trenera M@rkiza Nie odpuszczaj... dasz radę!
czaro69 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Karolina, nie bierz do głowy, że skuter sie położył. Pamiętaj, co Cię nie zabije to Cię wzmocni......A tak ogólnie to wielkie :Jumpy:
papcioch Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Tylko, że to nie była granica przyczepności, a jedynie płoza poszła po podłożu i i poderwało tylne koło. Wszystko przez M@rkiza bo po treningach już chcieliśmy rwać plastiki z PCX-a, a on nie pozwolił. Teraz pewnie powie, ze tam są jakieś podnóżki metalowe w środku, ale przecież impreza była 200m od Castoramy i byśmy wspólnymi siłami ekipy wrocławskiej stuningowali skuter . Kto wie, moze nawet kółka boczne od wóżka z Tesco byśmy dołożyli . Wielkie brawa dla Karoliny i wyrazy uznania dla jej trenera. No i chłopie teraz śpij przy skuterze, bo kto wie, czy go jednak nie przerobimy Misioooo - mógłbyś pochwalić mnie za moją bezpieczną jazdę. Nie to nie, sam się pochwalę. W pocie czoła wywalczyłem 59-tą pozycję pokonując większość pań startujących w zawodach i dwóch panów. I naprawdę nie mogłem się więcej przechylać z przyczyn bliżej mi nie znanych. Ale chłopaki z Hondy mówli, ze testowali X7 w kierunku Gymkhany i ponoć szeroka, tylna opona nie ułatwia manewrów - ja im wierzę
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dla wszystkich uczestników Szczególny dla Karoliny i Maliny . Muszę się zabrać za szkolenie i może... kiedyś.
Klubowicze Karolina Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Dzięki chłopaki, za ciepłe słowa! Czaro, ta gleba oprócz bolącego kolana na pewno w żaden negatywny sposób nie wpłynie na moją jazdę. Nie jestem w stanie nawet zliczyć, która to z kolei, choć nie da się ukryć, że ta była najbardziej widowiskowa. Na pewno podnoszenie się na czas mam opanowane niemal do perfekcji. Mariusz - wypełniłeś formularz zgłoszeniowy na finał? - dałbyś sobie w końcu złoić skórę! A może wolisz w sobotę na osobności? Flyman - poszkolimy się trochę w Bieszczadach, co? Wy tak nie chwalcie M@rkiza, bo ostatnio prawie go zwolniłam, gdyż nie wywiązywał się z obowiązków, ale widzę, że teraz wstąpił w niego nowy zapał, więc chyba mu wybaczę. Co jak co, ale trener mentalny jest potrzebny, bez niego zamiast szykować się do ataku na Monikę Jaworską, wmawiałabym sobie, że cieszę się z trzeciego miejsca w generalce. Dziękuję także Pilotowi, który udzielił mi kilka cennych rad technicznych przed zawodami - niestety to, że nie mam możliwości trenować trochę komplikuje sprawę, ale od razu po Bieszczadach jadę do Wrocławia ćwiczyć. Ogryzek jakoś przeżyje beze mnie ten tydzień przed finałem, a ja w końcu będę mogła się przygotować do startu - chociaż do tego jednego. Sama jestem ciekawa efektu. P.S. Możecie mnie nie odwiedzać w Warszawie w niedzielę 16.09 pod M1 - M@rkiz nie pozwala mi rozmawiać ze znajomymi przed startem (żeby mnie niby nie rozpraszali czy coś w tym stylu...)
malina666 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Gratulacje dla Karoliny bo jej zapał i oddanie z siebie wszystkiego jest na medal. Runda we Wrocławiu pokazała, że uczestnicy polskiej edycji Gymkhany rozwijają swoje umiejętności w tak szybkim tempie, że bez regularnych treningów mozna pomarzyć o dogonieniu lepszych od siebie. W Wawie będzie mnóstwo emocji i dlatego zapraszamy ludzi z forum do uczestnictwa. Brawo dla papciocha za odwagę i determinację. Miło by było zobaczyć większą liczbę skuterzystów na zawodach. Dzieki dla Misioo i pozostałych, którzy nas dopingowali. Do zo w M1
Geni Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Walka była zacięta, krew się lała, a plastiki rysowały. Czy naprawdę nie dałoby się naprawdę trochę "zbobberować" PCX-a? Mam nadzieję, że obejrzę wasze zmagania 16-tego.
Klubowicze Karolina Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Geni - co zrobić? Wszelkie przeróbki PCXa planowane są przez zimę, żeby był gotowy na wiosnę do walki. Na razie zamierzam sobie poradzić na tym co jest.
Geni Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Patrz mój awatar W skrócie - wyrzucić to co nie potrzebne, żeby sprzet był, jak najlżejszy, jak najzwrotniejszy i nie zaczepiał przeszczepami, a właściwie osłonami o glebę. Taką mam we krwi pierwotną formę tuningu - zamiast dokładać frędzelki, chorągwie i lisie kity najchętniej bym poucinał przeszkadzajki i zredukował masę (narazie redukuję swoją ).
Klubowicze Karolina Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Plastiki są już miejscami zdarte do ramy, więc ich zdjęcie niewiele pomoże. Ale trochę zmienimy na lepsze na przyszły sezon. Koniec z prowizorką! Jest już relacja na stronie motoradia: http://motoradio.com.pl/2012/08/28/przewrotny-wroclaw-czyli-3-runda-hondy-gymkhana/ oraz relacja z dokładnymi wynikami: http://honda.pl/pl/motocykle/swiat-hondy/aktualnosci/176-przewrotny-wroclaw-czyli-3-runda-hondy-gymkhana.html a także galeria: http://honda.pl/pl/motocykle/moja-honda/honda-gymkhana-2012/galeria-gymkhana-wroclaw.html na stronie Hondy.
smarciu Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 A tu ciekawy przejazd zawodnika z zagranicy podobno chętnego by u nas pojeździć: [media=]http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=69CkRGY5MLU[/media], do gracji z jaką Karolina pokonuje zakręty mu daleko, ale imponuje płynnością jazdy. I przegląd sprzętów japońskich mistrzów Gymkhana: !Bardzo wciągający sport i pierwowzór Gymkhany:
papcioch Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Z dedykacją dla Karoliny - tuning extramalny i jedynie jeszcze nóżki odkręcić. A ten łańcuch jest bezcenny .
Klubowicze Karolina Opublikowano 13 Września 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Września 2012 HARMONOGRAM IMPREZY HONDA GYMKHANA SOBOTA, 15/09/2012 11:00 – 12:00 – rejestracja uczestników 12:00 – 12:30 – spotkanie organizacyjne, instruktaż i odprawa 12:30 – 16:00 – sesje treningowe w grupach 16:00 – 17:30 – sesje sprawnościowe na łatwym i nieskomplikowanym torze Gymkhany NIEDZIELA, 16/09/2012 09:30 – 10:30 – rejestracja uczestników 10:30 – 10:45 – spotkanie organizacyjne, instruktaż i odprawa 10:45 – 11:30 – zapoznanie się z torem pieszo 11:30 – 13:00 – jazda konkursowa na czas (I przejazd) 13:00 – 13:30 – pokazy jazdy trialowej Takahisa Fujinami – Mistrza i Vice Mistrza Świata w trialu 13:30 – 15:00 – jazda konkursowa na czas (II przejazd) 15:00 – 15:15 – wręczenie nagród zwycięzcom Honda Gymkhana 2012 15:15 – 15:45 – pokazy jazdy trialowej Takahisa Fujinami – Mistrza i Vice Mistrza Świata w trialu 15:45 – 16:30 – wyścig mistrzów o Puchar Prezesa
pilot Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Karolina powodzenia mam nadzieję że pomogą Ci nasze rozmowy i chwile treningu w Bieszczadach. Tańcz i jedź spokojnie swoje a będzie dobrze. Nie patrz na to co minęło i leży a planuj dalej jak jechać. Powodzenia
Klubowicze Karolina Opublikowano 13 Września 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Września 2012 Dzięki Pilocie za wszystko! Już po dwóch treningach we Wrocławiu - trochę zmieniłam i popracowałam nad pewnymi rzeczami, zobaczymy, jaki da to efekt końcowy. Na pewno dużo mi pomogły ćwiczenia w Bieszczadach. Wykorzystałam z nich parę rzeczy tu przy PCXie. Sama jestem ciekawa, co z tego wyjdzie...
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 14 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 14 Września 2012 Dzisiaj w południe Karolina zaliczyła świetny trening na parkingu Centrum Handlowego Magnolia, z małymi przerwami na ochroniarza, przypadkowego zachwyconego spieszonego motoycklistę. Ja cały czas w biegu zmieniałem ustawienia pachołków by się Jej w głowie nie zakręciło Tak więc finał będzie nasz
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2012 Robert, Cezar, Strażaki obiecują swoją obecność i kibicowanie , powodzenia Edit Pomimo maluteńkiego błędu jesteśmy dumni z naszej koleżanki która przejazd zrobiła niemal perfekcyjnie. Karolina, patrzeć na twoją jazdę to sama przyjemność Link do filmu: [media=]http://www.youtube.com/watch?v=kqIJB1cYu3M&feature=youtu.be[/media]
Gieńka Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Chciałam Was wszystkich poinformować, że nasza Karolina zajeła 3 miejsce w Gymkhanie 2012. Właśnie wróciliśmy z zawodów i Karolina radziła sobie świetnie. Niestety w pierwszym przejeździe niefortunnie zaliczyła małą glebę, ale drugi przejazd na 6+. Zdjęcia i filmy jak się nauczę dodawać
Klubowicze pgizi Opublikowano 17 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2012 Karolino, gratulacje! Jak zwykle jestem pod dużym wrażeniem Twojej techniki.
Klubowicze PIN Opublikowano 17 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2012 Wielkie gratki Karolino.
Gość Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Czyli trzecia w generalce? No, a w przyszłym roku... Cieszę się, gratuluję i mocno pozdrawiam..
dr.big Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Wielkie gratki , mi to się zawsze "w oczach troi" i zastanawiam się, skąd wiedzieć między jakimi pachołkami przejechać i jaką trasę obrać w tym chaotycznym "gąszczu" ... Edit: Pilocie, a tu polska wersja policyjnej Gymkhany (thx Roberto): http://jaramsie.pl/2nq0mkb_7f4e8n A dzieci patrzą i się uczą ...
Rekomendowane odpowiedzi