Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Maja 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wykonałem próbną kurtkę Koszt ok 160 zł (kurtki damskie bez kieszeni na piersi) Nr konta podam zainteresowanym na PW. Jak się zbierzemy do 15 maja to jest szansa aby były gotowe na Burgmanię. Kto chętny? Ewik D-S zapłacone Worlan M-L zapłacone Grzegorz 76 M-M zapłacone Molo D-L Valdi M-L Piootr M-L zapłacone Corleone M-S zapłacone Domel2 M-XL zapłacone Arecki M-L zapłacone Aga D-M zapłacone Klaud M-XXL zapłacone Przemo_ST M-L zapłacone Marcin62 M-XXL zapłacone Boyem79 M-XL zapłacone Krzytro M-XL Foczka D-M Szorstki M-L zapłacone Jack Warcraft M-XL zapłacone PJS M-L zapłacone Orzech M-L Orzeł M-XL zapłacone PIN M-M zapłacone Gienka D-XS zapłacone Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 1 Maja 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Fajnie, że się udało Proszę o 1 szt. męską, rozm. L Kasę przelać na konto koszulkowe ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Tak koszulkowe. Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 1 Maja 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 I ja poproszę.Męska rozmiar M szt.1 Odnośnik do komentarza
Klubowicze Piootr Opublikowano 1 Maja 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ja też poproszę 1 szt. ale nie wiem jaki rozmiar - wstępnie L. Poproszę dane do przelewu na PW Wysłane z iPhone 4S za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza
Corleone Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wrzoniu, czy jest możliwość wybrania innego koloru niż niebieski??? Np. piaskowy, zielony lub pomarańczowy? Nawet jeżeli nie,to i tak się piszę. Poproszę rozmiar S. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Domel Opublikowano 1 Maja 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wrzonio bardzo !OKK Jak da radę to się piszę. Rozmiar XL P.S. Ta na Tobie to jaki rozmiar? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ja mam na sobie kurtke rozmiaru L. Kolor można wybrać dowolny pod warunkiem, że będzie czarny Odnośnik do komentarza
Sympatycy Arecki Opublikowano 2 Maja 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Wiesiu, podtrzymuję swoje dotychczasowe zainteresowanie. Rozmiar L (tak dla porządku) !YES . Odnośnik do komentarza
Corleone Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ja mam na sobie kurtke rozmiaru L. Kolor można wybrać dowolny pod warunkiem, że będzie czarny Wiej ja potwierdzam kolor czarny !pomidor rozmiar S Odnośnik do komentarza
Klaud Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Cześć, poproszę 2 kurteczki: -Aga D-Medium -Klaud M-XXL I mam dwa pytania dodatkowe: - czy są tam w kołnierzu schowane kaptury (albo: czy mogą być, i za ile) - czy konto z czasów kamizelek (było pytanie o koszulki, wolę doprecyzować ) jest aktualne - końcówka -9466 Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Niestety ten model kurtki nie posiada kaptura i nie ma możliwości modyfikacji. !sciana Odnośnik do komentarza
Przemo_ST Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Wrzonio Bardzo proszę o rozmiar L. Przelew zrobię jak tylko podasz numer konta. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ze wzglęgu na pytania i wątpliwości dotyczące rozmiarów, postaram się mieć na najbliższym spocie mieć całą rozmiarówkę, lub podam wymiary. Odnośnik do komentarza
marcin62 Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Witam, tak jak wcześniej pisałem decyduję się na 2 sztuki (M) rozmiar XXL i XL dla Boyema79 (sorki, bez "a" Boyem79 !YES ). Przeleję po podaniu nr konta lub we czwartek przekażę kaskę jeśli czas pozwoli. Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 10 Maja 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Wiesiek, tak jak gadaliśmy na spocie, potwierdzam rozmiar L (męska). pzdr Odnośnik do komentarza
Klubowicze Jack Opublikowano 10 Maja 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 OK, i ja pomacałem, pomierzałem, i się skuszę Rozmiar XL, męska chyba raczej... !wolf Wiesiu, tylko daj namiary na przelew. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Maja 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Odstąpię zamówioną kurtkę. Rozmiar L. Może jest ktoś chętny? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Jack Opublikowano 29 Maja 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Wrzoniu, czy jest szansa, że kurtki będą do odbioru w Żywcu? Pytam, bo nie wiem, czy mam brać ze sobą jakiś polarek. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Maja 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Kurtki są dostarczone do hafciarni i wszystko wskazuje na to, że będą gotowe na czwartek i będą do odebrania na spocie w C66. Gdyby coś się wydarzyło to będę informował na bieeżąco. Do Żywca nie dam rady zabrać, jest tego trochę, a ja i Ewik musimy się zapakować na skuter na 10 dni. Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 14 Stycznia 2013 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Ciężko mnie zmusić żebym moderował posty, ale cała ta bzdurna dyskusja nie ma sensu, więc tematy znikają, zażalenia proszę kierować bezpośrednio do mnie. Temat zamykam, bo i kurtki zrobione w maju i ja się nie załapałem a więcej w tym temacie nie musi być nic dodawane. Jeśli ktoś myśli że admini śpią to się myli, admin nie śpi nigdy. Powinny być bany, ostrzeżenia i inne środki przymusu ale nie chce mi się klikać. Dyskusję dalszą i temat uznaje za niebyły i zamykam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi