misioooo Opublikowano 14 Maja 2012 Opublikowano 14 Maja 2012 Nie widzę na stronie swb info, o której rajd startuje. Proponuję chętnym wspólny wyjazd. Miejsce spotu - stacja Lotos przy wylocie z Wrocławia na Oborniki. Godzina - 1h przed startem rajdu. Na pewno będą kolejki na miejscu do rejestracji Kto chętny?
Tomcio92 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Hej Paweł, tak jak rozmawialiśmy,uzgodnie z moją lepszą połówką i dam znak sygnał,ewentualnie wyślę gołębia z wiadomością !piwko
Lucjan73 Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Witam, ja niestety w tym terminie mam zaplanowany wyjazd do Pobierowa - służbowo tak więc mnie nie będzie. Radzę aby zarejestrować się wcześniej przez internet uniknie się w ten sposób zamieszania.
misioooo Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Opublikowano 15 Maja 2012 Przez internet to chyba poglądowo chcą ilość chętnych poznać. I tak w kolejce trzeba będzie swoje odstać, zapłacić, odebrać naklejki etc.
papcioch Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 No dobra. To spotkajmy się tam gdzie zwykle i o tej co zwykle . Znaczy o 8:39? Czy trochę później?
marecki Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Jak dla mnie miejsce zaproponowane przez Pawła jest ok. tylko proponuje juz o 8.30 to wyruszyć ze stacji Lotosu zeby nie stac w kolejce do rejestracji.
misioooo Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 Czyli zbiórka na stacji o 8:15, wyjazd 8:30. Spóźnialscy będą musieli odkręcić do oporu manetkę i dogonić punktualnych
marecki Opublikowano 24 Maja 2012 Opublikowano 24 Maja 2012 Misioooo ale jak jedziesz biegowcem to wyruszasz godzine wczesniej aby zmiane biegów ogarnąć - nikt na Ciebie czekał nie będzie
misioooo Opublikowano 24 Maja 2012 Autor Opublikowano 24 Maja 2012 A tfu tfu! Wypluj te słowa : W gronie skutrów jadę skutrem Nie zauważył nikt, że tamten temat w dziale Off Topic i do tego "oczka": tu i ówdzie wstawione... Oj wy burgermaniacy... Łykacie jak dzi... jak młody pelikan Ot z nudów jajca sobie robię ;P
misioooo Opublikowano 25 Maja 2012 Autor Opublikowano 25 Maja 2012 Koledzy i koleżanki - dołączy do nas jeszcze człek na GS1100 Niech poogląda nasze skutery od tyłu ;P Grzecznymi nam wypada być i tylko troszkę w tyle go zostawiać!
Rekomendowane odpowiedzi