Bosy Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 No cóż... Są gusta i... http://moto.onet.pl/1659949,1,maksi-skuter-przyszlosci,artykul.html?node=41847
PJS Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Chyba jestem starej daty ... !wchair Osobiście trochę przemodzony. W szczególności ten fin ze światłami na tylnym błotniku jest ... tandetny Pozdrawiam ... PJS Napisałem trochę ...... mocno przemodzony
czaro69 Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 "Moim zdaniem, wg mnie, pewne niedociągnięcia są" !YES Widzę,że układ kierowniczy jest zbudowany podobnie jak w 4oo i chyba nie jest zbyt precyzyjny, brak miejsca dla pasażera, ciekawe jak z ze schowkami?? !NOT Ogólnie, inżynier z Toyoty ma ułańską fantazję !w00t
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Maja 2012 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Maja 2012 No cóż. Ja chyba jednak nie dorosłem do tak wydziwaczonej konstrukcji. Wolę klasyczne !scooter . Poza tym, przy tej wadze, ta "ogromna moc" !NOT . Nie dla mnie.
dr.big Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Taki to maxiskuter jak z koziej dupy trąba . Nogi podkurczone, zero przekroku, zero płozy, skąd ktoś wpadł na pomysł, żeby to nazywać maxi czymkolwiek . I ta powalająca moc, chyba Morphous w stosunku do tego tworu jest expresem . A Tmax to wręcz monstrum . PS. Wygląd ciekawy, ale po nim spodziewałbym się raczej 120- 150 KM, a nie jednocylidrowego silniczka... I na 100% nie wejdzie do produkcji...
Majeczka Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 To ma być skuter przyszłości? !yeah To ja już wole disign starego, poczciwego Piaggio Hexagona !OKK Kurcza jako młody maxi-maniak stwierdzam, że to zły kierunek wyglądu skuterów z przyszłości !TAZ Panowie z konstuktorzy! Nie tędy droga!!!
Bosy Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Opublikowano 9 Maja 2012 Widzę, że większość opini jest zgodna z moją... Dla mnie - "Ni pies to ni wydra... coś na kształt świdra". Takie "haute couture" w dziedzinie maxi. Mały wybryk projektanta, który - miejmy nadzieję - wybrykiem pozostanie :-)
Kaper Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Model koncepcyjny ma pewnie przede wszystkim niepozostawiać obojętnym. I to się chyba udało. W tonie pozytywnym: z elementów designu podoba mi się tylny błotnik, a zwłaszcza zamontowana na nim !OKK "antyzsuwajaka" !vampire
stapoz Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Dla mnie wygląda jak koncepcyjny rower, haha
Baśka13 Opublikowano 10 Maja 2012 Opublikowano 10 Maja 2012 Co za brzydactwo, nie wiadomo do czego to porównać !yeah
Rekomendowane odpowiedzi