MISIEK Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Witam i zapraszam do licznego udziału w majowym konkursie: "Skuter maja 2012" Bardzo dziękuję wszystkim, którzy oddali głos na moje kwietniowe propozycje, dzięki temu mam zaszczyt rozpocząć ten temat i otworzyć kolejny konkurs. Dziękuję też wszystkim pozostałym uczestnikom kwietniowego konkursu. Jeszcze tylko pare zdań dotyczacych regulaminu (nie wiem czy wolno bylo, ale skopiowałem regulamin od betu): Regulamin konkursu: 1. Na każdy miesiąc powstają 2 tematy: * skuter [miesiąc] [rok] - kandydatury * skuter [miesiąc] [rok] - głosowanie (ankieta) 2. W nagrodę za wygraną, laureat poprzedniego miesiąca zakłada wątki: do 5-ego następnego miesiąca wątek na kandydatury oraz do 15-ego - wątek na głosowanie. 3. Termin głosowania do ostatniego danego miesiąca 4. Do konkursu zgłosić można własnoręcznie zrobione zdjęcie swojego skutera lub innego skutera tylko za zgodą jego właściciela. 5. Do konkursu zgłaszamy max. 3 fotki 6. Można uczestniczyć w konkursie wiele razy, jednakże fotki w danym miesiącu nie mogą się powtarzać w innych miesiącach 7. Głos oddany na własne zdjęcie będzie nie ważny 8. Wszelkie kasztany będą wycinane bez uprzedzenia.
SimonWarka Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 1. Gilera Nexus 500 - SimonWarka (fot. Krzysztof Paliński)
MISIEK Opublikowano 3 Maja 2012 Autor Opublikowano 3 Maja 2012 I ja dołożę swoje świeżutkie zdjęcia z weekendu majowego:
emge Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 To i moje wczorajsze- Burgman 400 dla niewtajemniczonych 1. 2. 3.
GrzechoCnik Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Burza przeszła mi przed nosem, pozostała po niej tylko tęcza i mokry asfalt.
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 4 Maja 2012 Niemieckie BMW C1 na polskiej wsi Fot.1 Fot.2 Fot.3
betu Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 Japonski skuter na niemieckim moscie:-) Fot nr 1 i opcja nr 2
GadekW Opublikowano 4 Maja 2012 Opublikowano 4 Maja 2012 To może i ja... Foto 1 Foto 2 Foto 3 Dla zainteresowanych, u podnóża Śnieżki po czeskiej stronie...
Sympatycy zdun13m Opublikowano 6 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Maja 2012 Moja maszynka przed wjazdem na Grossglocner w Austryjackich Alpach.
Klubowicze Patryk Opublikowano 6 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2012 Doklejam dzisiejsze majowe zdjęcie
Klubowicze Karolina Opublikowano 6 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Maja 2012 2 maja na hali w Zawoi, w tle ośnieżona Babia Góra, na niebie promienie słońca zza chmury burzowej, z której za chwilę lunie deszcz...
Rekomendowane odpowiedzi