pawelneos Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Jeśli Masz ochotę się gdizś wypuścic w mały lub duży ,,TRIP " ZAPROPONUJ !!!! !scooter Odnośnik do komentarza
emge Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Kurcze szkoda, że nie założyłeś tematu przed tym długim weekendem, ostatnie dni (poza wczorajszym) spędziłem na samotnym pokonywaniu naszych Pomorkich dróg, a tak można by się zgadać. Może dziś jakaś przejażdżka? Odnośnik do komentarza
pawelneos Opublikowano 6 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 No niestety wczoraj nie mogłem bo byłem w pracy !sciana A dzisiaj już pogoda się zesrała !!!! A miałem tak ochote poszmigac. Pozdrawiam - może uda się innym razem !OKK Odnośnik do komentarza
emge Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 W końcu na pewno, tylko na razie cienko z długimi weekendami Odnośnik do komentarza
MartinT Opublikowano 7 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Ja tez sie pisze w którąś sobotę !scooter Tylko muszę jeszcze: - przerejestrowac (jutro) - Wymienić oponę przód - już zamowiona; - olej, filtry, przegląd ogólny (nie wiem gdzie) - regulacja zaworów + gaźnik (jw) Chyba all A po wszystkim jestem gotów do wojaży Odnośnik do komentarza
emge Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Zapytaj u Rosy, wystrzegaj się serwisu skuterów we Wrzeszczu Ja robiłem kiedyś elektrykę i oponki na Sopot Wyścigi (nie pamiętam nazwy) ze względu na bliskość mojego zamieszkania i nie było problemów zrobili terminowo. Jak by co to jadę przed siebie przewietrzyć spodnie Odnośnik do komentarza
pawelneos Opublikowano 31 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 a więc na niedzielę 03.06.2012 r Planujemy z Darkiem (BouTian 500) wyjazd po Kaszubach gdzieś o godzinie 12.00 wyruszmy Jeśli są chętni to zapraszam. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza
BaoTian 500 Opublikowano 31 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 I Karol na szlifierkę może wskoczy też. Odnośnik do komentarza
NoMad Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Może też mi się uda. Gdzie się zbieracie? Odnośnik do komentarza
pawelneos Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 jak by co to chyba będzie najlepiej się spotkac na pasie startowym tam gdzie są spotkania środowe Odnośnik do komentarza
MartinT Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Ciekawe czy pogoda do jutra sie ustabilizuje... Odnośnik do komentarza
NoMad Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Trzymam kciuki za pogodę. Dziś jest masakra. Pojeździłem chwilkę ale mokro jak cholera. Może jutro będzie lepiej Odnośnik do komentarza
raczek Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 Witam Jutro wybieramy się do Flomborka- ktoś chętny ? Odnośnik do komentarza
emge Opublikowano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2012 A nakabluję BaoTian 500 dziś w raz z ekipą pojechał na Hel i nic się nie chwalił. Przyłapałem go jadąc puszką. Beverly robi od tyłu niezłe wrażenie Odnośnik do komentarza
BaoTian 500 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Strasznie mi głupio,ale to Karol ze szlifierni w ostatniej chwili zaproponował ruszenie pospolite na Hel .Zdążyłem tylko zadzwonić do Pawelneos,ale on nie mógł i musiałem szybko ruszyc w drogę.Następnym razem napewno dam znać sorrki No może już w ten weekend ruszymy dużą grupą Do boju na Frombork!!! Odnośnik do komentarza
MartinT Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 i co z Frombork'iem ?? jedziemy czy nie... soboto - dopiero ok 12.oo jestem "dostępny"... chyba, że coś mi się zmieni ... Odnośnik do komentarza
emge Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ja mam imprezę rodzinną więc odpadam. Odnośnik do komentarza
pawelneos Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Bardzo żałuję i akurat ten weekend też muszę odpuścic Ponieważ otrzymałem zaproszenie już wiele wcześnie na pewną uroczystośc Ale życzę milej zabawy i bezpiecznych zmielonych km. Odnośnik do komentarza
MartinT Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 no i sie zes,,, z przyczyn obiektywnych (moja żona) - ja też niestety odpadam jutro... Odnośnik do komentarza
BaoTian 500 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 dam jeszcze znać z Froborka wyszła d...paoczywiście wszyscy jutro są zajęci.Może pojeżdże sobie jutro tu gdzieś na miejscu. Odnośnik do komentarza
pawelneos Opublikowano 30 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Oj Dareczku chyba sobie nie pojeździmy Bo ten deszcz i burze trochę przeszkadzają . Odnośnik do komentarza
MartinT Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Wracalem w tę burzę z Westerplatte - kurtka zmoczona na Max - wewnątrz tylko wilgotna... Spodnie przeciwdeszczowe - puściły przez górną gumkę... Ogólnie fajnie było - ahoj przygodo ... Ciemno, mokro, głośno, .... CZAD !!! ;p Odnośnik do komentarza
BaoTian 500 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 wszyscy chętni na wyjazd do Białogóry nad morze pod namiot chociaż na jeden dzień.Baczność!!! Baotian zaprasza wyjazd 10:30 w Sobotę Banda Baotiana no chyba,że będzie lało Odnośnik do komentarza
emge Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 o 10-tej to ja mam jazdę testową Harleyem umówioną w Gdyni :] Potem też plan już ułożony także odpadam. Odnośnik do komentarza
pawelneos Opublikowano 21 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 A ja się melduje i jedziemy razem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi