MarcinoV Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Piekna pogoda zachęca do podróżowania na o2o. Duzo tez widać kierowniczki i kierowników na maxi. Ile z nas jest maniaków Maxi jeżdżących po kozim grodzie i okolicach.
GrzechoCnik Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Melduję się weekendowo ze Świdnika (bo robotę mam w Wawie), ale niestety w ten długi, śliczny weekend jestem w Wawie. Ale udanego spotkania i ewentualnego kulanka życzę, jeśli się ktoś zgłosi.
MarcinoV Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Duzo jest ciekwych miejsc w okolicy. Można razem je objeździć
Waluś Opublikowano 2 Maja 2012 Opublikowano 2 Maja 2012 o tak miejsc nie brakuje. Ja już niestety nie maxi, a FJRką, ale moje lewa zawsze wyżej sie podnosi jak mijam się z Maxi
Jarek_PL Opublikowano 3 Maja 2012 Opublikowano 3 Maja 2012 Piekna pogoda zachęca do podróżowania na o2o. Duzo tez widać kierowniczki i kierowników na maxi. Ile z nas jest maniaków Maxi jeżdżących po kozim grodzie i okolicach. Ja też jestem Lubelskie ! Wprawdzie tylko dwa letnie miesiące w roku , ale tam tzn. w Tomaszowie Lubelskim się urodziłem i tam przyjeżdżam na wakacje. Więc i w tym roku w lipcu i sierpniu z przyjemnością spotkam się Panowie z wami. Do zobaczenia wkrótce.
marpio Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Grono się powiększa. Witam wszystkich i pozdrawiam. Anonimowych użytkowników zachęcam do zarejestrowania się. Podzielenie się doświadczeniem i wiedzą będzie z korzyścią dla wszystkich.
GrzechoCnik Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jeszcze brakuje mi tu gościa na AN650, który swego czasu pomykał przede mną na dwupasmówce w korku do świateł na Świdnik. A w Lublinie jak mnie wyprzedzał to nawet nie pozdrowił. Ale może się ujawni. Witam nowo przybyłych.
Jarek_PL Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jeśli dobrze nas policzyłem to do korzystania z Maxi na ziemi Lubelskiej , przyznało się już 10-ciu "Kozaków" Może jeszcze nie tak licznie jak inne grupy w naszym kraju , ale 10 skuterów na drodze razem to już jest banda. A może byśmy tak w ramach promocji ziemi Lubelskiej zorganizowali jakieś małe ,albo duże Roztoczańskie objazdy połączone z biesiadą? Co wy na to?
GrzechoCnik Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Była już taka inicjatywa o tutaj http://www.forum.burgmania.net/topic/11449-planowanie-wypadow/page__st__20#entry239146 Ale cicho jakoś od tamtej pory. WIadomo że po Roztoczu można się pokręcić i pozwiedzać jakieś sympatyczne miejsca jak rynek w Zamościu, źródełka w Krasnobrodzie, Zagrodę Guciów, Szumy na Tanwi, Czartowe Pole i jeszcze coś by się zwiedziło. Może nawet browar w Zwierzyńcu.
TomKor Opublikowano 13 Czerwca 2012 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Jeśli będę miał wolne to się pisze na objazd
MarcinoV Opublikowano 14 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2012 Można się pokusić o weekendowy wypad na Roztocze
TomKor Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Tylko aby nie w ten weekend bo nie dość że pracuję to jeszcze muszę pas wymienić bo jeżdżę z prędkościami 50ccm
Kordian Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Było by dobrze spotkać się tak grupą Lubelską w końcu....ech tylko żeby wszystkich zgrać w terminie
Jarek_PL Opublikowano 14 Czerwca 2012 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Była już taka inicjatywa o tutaj http://www.forum.burgmania.net/topic/11449-planowanie-wypadow/page__st__20#entry239146 Ale cicho jakoś od tamtej pory. WIadomo że po Roztoczu można się pokręcić i pozwiedzać jakieś sympatyczne miejsca jak rynek w Zamościu, źródełka w Krasnobrodzie, Zagrodę Guciów, Szumy na Tanwi, Czartowe Pole i jeszcze coś by się zwiedziło. Może nawet browar w Zwierzyńcu. Fajna trasa , ciekawe miejsca. Ze względu na moją nie codzienną obecnoś na Lubelszczyźnie , nie bardzo mogę coś zaproponować ,ale w miesiącu lipcu i sierpniu ,jestem tam zauważalny. Więc jeśli w tym czasie udało by się coś zorganizować , to ja jestem obecny!
krUczeK Opublikowano 15 Czerwca 2012 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam Lubelskie, ujawniam i ja swoją obecność jako całkiem 'świeży' w tej grupie, i może na początek nieśmiało zaproponuję kraśnik http://www.krasnik.pl/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=2033&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=167 i wspólny wypadzik, a na meczyk można wrócić lub zabawić dłużej
bodi Opublikowano 30 Czerwca 2012 Opublikowano 30 Czerwca 2012 No, wreszcie znalazłem coś dla siebie (w sensie forum) witam chapter lubelski, mam nadzieję że uda nam się coś wspólnie wykombinować, i mam nadzieję że sezon w tym roku będzie trwał chociaż do końca października, bo chwilowo do końca września jestem za oceanem. Pozdrawiam i udanych lotów
Jarek_PL Opublikowano 8 Lipca 2012 Opublikowano 8 Lipca 2012 W nadchodzący weekend tj. 13 14 15 parę kilometrów od Biłgoraja na Roztoczu szykuje w się wielka motorowa impreza z paradą włącznie. Myślę że była by to fajna okazja abyśmy mogli wszyscy razem z lubelskiego spotkać się i zaakcętować obecność Maxi Skuterów. Co wy na to ?
GrzechoCnik Opublikowano 9 Lipca 2012 Opublikowano 9 Lipca 2012 Niestety nie piszę się, bo będę na weselu w zupełnie innym regionie.
mkapilkr Opublikowano 16 Lipca 2012 Opublikowano 16 Lipca 2012 witam Zapraszam do Kraśnika nad zalew maximaniaków
Rekomendowane odpowiedzi