Bulba Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Co tu duzo mowic https://picasaweb.google.com/109017166832530357700/Rekawiczki?authkey=Gv1sRgCL7Rn8Gy-O-f4wE Przenoszę to "coś" z technicznego, a pomyłkę składam na karb porażenia słonecznego. dr.big Odnośnik do komentarza
cyklon Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Gratuluję odwagi. Slońce to najmniejszy problem Jaki mógł Cię spotkać. Odnośnik do komentarza
dzialkowiec Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 faktycznie, wątek technicznie bardzo ciekawy. Skórę na rękach masz oryginał czy zamiennik? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Bulba, trzeba było jechać nago, byłbyś pierwszym czerwonoskórym Burgmaniakiem i zmieniłbyś ksywkę na Winnetou. Odnośnik do komentarza
marecki Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 zastanawiam się tylko jak się robi zdjęcie z obiema rękami na stole??? Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Mistrz Yoda na Twoje pytanie odpowie. Hmmmmmm ... Odnośnik do komentarza
donio Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Drodzy koledzy, skóra na rękach odrasta . Wiem z doświadczenia. Przejechałem może 50m i niewiasta położyłamnie mnie swoim nowym Matiz-em na asfalt. Od tego czasu wiem, że skóra odrasta i jest to bolesne. Kawałka asfaltu i piasku wychodzily z ran jeszcze przez miesiąc. Zdecydowanie wolę wymianę rekawiczek. Odnośnik do komentarza
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Bulba jest hardkorowcem i zrobi wszystko żeby być na fali !winkiss Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi