Winters Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Tak sobie pomyślałem , że może warto byłoby zacząć organizować jakieś grupki na wyjazd do Żywca? Planuję wystartować z Warszawki około 6:00 na yp250, więc raczej nie uda mi się przekroczyć prędkości światła... Ktoś chciałby się dołączyć?
QRT Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ja się będę chyba turlał do Żywca z Pomorza ale nie przez Warszawę w sobotę. Gdzie z Żywca warto wyskoczyć np. na Słowacji?
Winters Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Hmmm... 1 czerwca wypada w piątek Na Słowację warto podjechać ale nie o to chodziło w tym temacie Ja bym proponował spotkanie około 6:00 na parkingu pod OBI na al. Krakowskiej takich wolniejszych skuterków co planują jechać 90 - 100 km/h i jazda do Żywca. Mogę wziąć na siebie rolę "kapitana snuji" i zamykać kolumnę. Pozostaje tylko kto chciałby gnać przodem i być awangardą Warszawki
Klubowicze Piootr Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zapraszam do wspólnej podróży do Żywca. Zbiórka w piątek 1 czerwca o 9:00 na parkingu Decathlon na Al.Krakowskiej. Na poprzedni zlot do Malborka udało nam się jechać w około 10-ciu. Tempo spacerowe 100-120. Wysłane z iPhone 4S za pomocą Tapatalk
Sympatycy Cormoran Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Zapraszam do wspólnej podróży do Żywca. Zbiórka w piątek 1 czerwca o 9:00 na parkingu Decathlon na Al.Krakowskiej. Na poprzedni zlot do Malborka udało nam się jechać w około 10-ciu. Tempo spacerowe 100-120. Wysłane z iPhone 4S za pomocą Tapatalk Piootr, Winters, Panowie to może Tutaj skoro temat już istnieje od jakiegoś czasu. NIe mogę jechać do Żywca ale napewno się stawię co by Was odprowadzić parę kilometrów !scooter . ( chyba że coś się zmieni ale to zobaczymy)
Rekomendowane odpowiedzi