Klubowicze fundi600 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 W tym roku wszystkie info na FB Oczywiście Burgmaniacy w 100% mam nadzieje Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Nie byłem w tamtym roku to muszę się pojawić w tym roku muszę jakoś to ogarnąć . P.S A działeczka jest w palnie ? . Bo ja się jakoś do ciacha na działce przyzwyczaiłem !OK . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 A może karkóweczka i później działeczka Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Tomeczku Malutki ja tam wolę działeczkę i Jolki ciacho mniam , nie tam jakieś kupne delicję co prawda one też są smaczne , ale działeczka ma swój urok !OK . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 No wiesz w zeszłym roku pojechaliśmy na karkóweczkę do Strzyżawy wszystkim smakowała,bo jest inna niż wszystkie jak tam nie jadałeś to nie wiesz co to karkówka u Janka. Robsonowi wczoraj ślinka leciała jak usłyszał że jedziemy a no może Michowi nie podpasiła bo pozostał nie wzruszony. A co do ciasta Jolki to ja z kolei nie mogę nic powiedzieć bo chyba nie było mi dane skosztować ale jak piszesz że zaj... to oczywiście zjem wciemno Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Panowie nie czytacie uważnie. Msza i atrakcje w tym roku będą w Białych Błotach czyli 2 km od naszych działeczek. Faktem jest, że do Janka na karkówkę zawsze można jechać i będzie i karkówka i ciasto. A ta wczorajsza była wyśmienita. Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Nie byłem w tamtym roku to muszę się pojawić w tym roku muszę jakoś to ogarnąć . P.S A działeczka jest w palnie ? . Bo ja się jakoś do ciacha na działce przyzwyczaiłem !OK . Oczywiście ,że działeczka jak najbardziej !OKK !OKK Tomek karkówka była pyszna !OK Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 O której i gdzie robimy zbiórkę? Start parady z tego co słyszałem to jest ze Starego Rynku Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Odnośnik do komentarza
kiero Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Koledzy to z jakiego miejsca na ziemi !YES startujemy pod łuczniczkę i o kturej?.-POZDRAWIA SERDECZNIE Osobne pozdro...dla ;wprowadzającego-SZAMOTKA; !OK Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 No i się narobilo Wygląda na to, że wezmę se wolne. Co bedę tak sam w robocie siedział a inni bedą śmigać?! Wyjedziemy z CSW coś kolo 10.00 aby bez problemów dotrzeć pod Łuczniczke . Przyprowadze kumpli. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 LWFilip bądz czujny bo może zrobimy zbiórkę trochę szybciej i gdzieś indziej i z wtedy pojedziemy razem pod Łuczniczkę Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 ZACNE jadą osobno areszta tych ...... osobno co by nie było stresa . Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Co do spotkania 1 maja to myślę że godzina 10 rano na stacji shela Rondo Grunwaldzkie będzie ok napijemy się kawy i będziemy czekać na tych z Chojnic i Szczecina. O 11,30 wyruszamy na łuczniczkę. Z tamtąd całą ekipą w paradzie na Białe Błota na mszę i uroczystości. Dla wytrwałych zostanie działka i tam do białego rana Odnośnik do komentarza
LWfilip Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Musze poczekać na Kolegów po nocce wiec CSW startuje dopiero o 10.15 i zbieramy po stacjach po drodze. Ale bedziemy. Może uda mi sie namowić żeby podjechać na Shela? Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dzięki wszystkim za przemiłe spotkanie. Do następnego... !scooter !scooter !scooter Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Również dziekuje było super mam nadzieję że wszyscy cało wrócili do domów no może po za dwoma Zacnymi które gdzieś w okolicy Bydgoszczy zostały chwilowo porzucone Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witam z rana . Ty Malutki o co chodzi jakie ZACNE ? . No to i ja dziękować zacznę !winkiss . Dzięki za spotkanie za nocleg w miłym towarzystwie czas szybko mija . Jolka ciacho pierwsza liga !OKK . Dzięki Fundi za ogarnięcie tematu w temacie kluczyka !OK . Prawie bym zapomniał Ola wspomnij temu Gościowi od tego !scooter co by tej blaszki nie zakładał . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dzięki wam wszystkim za zajefajne spotkanko no za mila nispodzianke Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 2 Maja 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Ja również dziękuję za spotkanie w tak licznym gronie - trochę nas było na paradzie, naliczyłem bodajże 13 !scooter ,a może więcej !OKK . Burgmania zaprezentowała się zacnie . W okolicach 50 sekundy jesteśmy . Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Też co nie co znalazłem TU i TU i TU i i i Upiorku czy o tą tabliczkę Tobie chodzi Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 NO i Upiorek aż zdjął czapkę,żeby się pokłonić Królowi:) !scooter Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jak wam zazdroszczę! fajnie się prezentowaliście !scooter Odnośnik do komentarza
kiero Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Jesteście-wszyscy zaje...Aga jest pozytywnie zaskoczona .Do zobaczenia u nas mam nadieję niebawem !piwko Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 No nieźle pojechaliście w paradzie !scooter !scooter !scooter Pozdrawiam wszystkich !piwko !piwko Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi