Lucjan73 Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Właśnie wyszło słoneczko i temperatura wzrosła do 14 st. Nie wiem czy balony w takich warunkach polecą, ale ja już zakończyłem przygotowania do grilla. Jest też deser. Czekam na gości !
marecki Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Hej Ja wyjade przed 16 - niestety tez na 4oo z obawy przed pogodą.
macieklew Opublikowano 12 Maja 2012 Opublikowano 12 Maja 2012 Wielkie dzięki za zaproszenie, ale pogoda jest na tyle niepewna, że odpusciclismy....no a że mieszkamy w Leśnicy, gdzie własnie w parku zamkowym trwa festiwal piwa....sami rozumiecie, do zobaczenia przy następnej okazji !scooter
papcioch Opublikowano 15 Maja 2012 Opublikowano 15 Maja 2012 Planujemy coś większego na weekend? Bo jak nie to ewentualnie PIKNIK MOTOCYKLOWY. A jak tak, to... no właśnie co?
misioooo Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 O! Ja na piknik się piszę Motorsfera to "moja" szkoła ;P
Lucjan73 Opublikowano 16 Maja 2012 Opublikowano 16 Maja 2012 Akurat byłam w tym centrum dziś -są już wystawione motocykle z oferty Intermotors.
misioooo Opublikowano 19 Maja 2012 Opublikowano 19 Maja 2012 Ja nie. Wygrała jakaś kobietka Zawody w najwolniejszej jeździe też przegrałem - startowałem z Piotrusiem małym 10 lat więc nie wypadało wygrać - przed metą maneta do końca i już Za to pojawił się Tomcio z Moniką, dołączyła moja ewelinka i wycieczkę ok 100km sobie zrobiliśmy po okolicznych drogach i bezdrożach (dosłownie)
Rekomendowane odpowiedzi