Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2012 Te w tegorocznej edycji, też są właściwie wg projektu od Grzesia tylko trochę zmodyfikowane !w00t !OKK Mamy już koszulki.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2012 ale ładnie wyglądacie my też tak będziemy ?
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Maja 2012 Mam nadzieję, że tak, a może lepiej !w00t !YES
szamot Opublikowano 8 Maja 2012 Opublikowano 8 Maja 2012 Mi sie bardzo podobają, pełen szacun, pozdro już nie mogę sie doczekać
Sympatycy siemik Opublikowano 8 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2012 Jeśli ktoś będzie miał ze dwie damskie lub małe męskie koszulki na zbyciu to proszę o kontakt ze mną, chętnie odkupię. Pozdrawiam Siemik p.s. Koszulki są świetne.
Sympatycy Miętus Opublikowano 8 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2012 Koszulki - bajeczka !!! !OK Szacuneczek wielki
Sympatycy zdun13m Opublikowano 8 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Maja 2012 Te w tegorocznej edycji, też są właściwie wg projektu od Grzesia tylko trochę zmodyfikowane !w00t !OKK Mamy już koszulki. Bardzo trafiony projekt. I ten pastelowy kolor jak najbardziej odpowiedni dla naszego wieku. Wiesiu . O.K
Sympatycy Worlan Opublikowano 9 Maja 2012 Sympatycy Opublikowano 9 Maja 2012 Wiesiek, ale fajnie to wymyśliłeś. Koszulki są super !!
dr.big Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Koszulki są super !OKK , dzięki za załatwienie .
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 9 Maja 2012 Administrator Opublikowano 9 Maja 2012 Wrzonio... dałeś czadu !TAZ T-shirty xtra !OKK Będziemy się zacnie prezentować
Lucjan73 Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Wiesiu, wielki szaczun !OKK teraz żałuje że nie zamówiłem dwóch sztuk !placz1
Abach Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Ewik wygląda pięknie z każdej strony, ale Ty Wiesiu jednak lepiej prezentujesz się z przodu :) A zupełnie serio, wielki szacun dla Was. !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2012 Adam, wiem, że lepiej prezentuję się z przodu, ale chciałem bardziej uwypuklić logo burgmanii, więc puściłem Ewę przodem A tak serio cieszę się, że koszulki przypadły Wam do gustu.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 9 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2012 Koszulki pierwsza liga już widzę miny naszych sąsiadów
Mareczek Opublikowano 9 Maja 2012 Opublikowano 9 Maja 2012 Koszulki śliczne , kolorek super !OK może komary Niemieckie nas nie zauważą.
Rekomendowane odpowiedzi