Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Spróbuję pociągnąć temat koszulek zlotowych. Na początek tworzymy listę chętnych: (zakładam, że wszyscy, którzy są na liście zlotowej chcą mieć koszulkę) Wrzonio M-XL Zapłacone Ewik D-M Zapłacone Dr Big M-L Zapłacone Krzytro M-XL Zapłacone Foczka D-L Zapłacone Artix M-L Zapłacone Gosia D-L Zapłacone Mariusz Burgi M-XL Zapłacone Bunny D-M Zapłacone Drek M-XL Zapłacone Mareczek M-XXL Zapłacone M@rcin M-XL Zapłacone Miętus M-XXL Zapłacone Pawelneos M-XL Zapłacone Pawel883 M-XL Zapłacone Morwa M-XL Zapłacone Morwa' M-XL Zapłacone Xmarcinx M-XL Zapłacone Grzegorz76 M-M Zapłacone Grzegorz76' M-M Zapłacone Joasia70 D-L Zapłacone Zdun13m M-XXL Zapłacone Edyta D-L Zapłacone Abach M-XL Zapłacone Lucjan73 M-XXL Zapłacone Pazdzioch M-L Zapłacone Jarek_PL M-M Zapłacone Bilety M-XL Zapłacone Zosia D-M Zapłacone Rzelu M-XL Zapłacone Samba D-XL Zapłacone ArtCho M-L Zapłacone Krzysiu M-XXL Zapłacone Szamot M-XXL Zapłacone Szamot' D-M Zapłacone Migu M-L Zapłacone Migu' M-L Zapłacone Halina D-M Zapłacone Fundi M-XL Zapłacone Sławka D-M Zapłacone Michu M-XL Zapłacone Jolka D-L Zapłacone Bobas M-XL Zapłacone Antoniaczek M-XXL Zapłacone Maja D-M Zapłacone Szuwarek M-XL Zapłacone Siemik M-L Zapłacone Projekt Grzesia nieco zmodyfikowany Może uda się flaga na rękawie jeśli zbytnio nie zwiększy kosztów.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2012 ja poprosiem M ( chyba, że będzie podział na damskie/męskie to męska M, damska L )
Sympatycy zdun13m Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 To może dla mnie XXL i damska L
Administrator xmarcinx Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Administrator Opublikowano 10 Kwietnia 2012 W takim razie, poproszę XL.
Lucjan73 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witam, Wiesu ja już zarejestrowałem się na zlot oraz zapłaciłem kase Bigowi. Poprosze koszulke XXL. Wielkie dzięki i szacun za podjęcie się zorganizowania koszulek !
dr.big Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Spoko Wrzoniu, szacun !OKK , podaj numer konta . Edit: Potwierdzam, nie mam teraz co prawda dostępu do danych z wpłat, Lucjana nie ma jeszcze na liście zlotowej, ale już przelał wpisowe.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Administrator Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jak dobrze mieć takich ludzi w swoich szeregach !OKK Dzięki !OK MariuszBurgi: XL (men) Bunny: M (women) Poproszę dane do przelewu !tut
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Poprosze M
Sympatycy Miętus Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Witaj Wrzonio, Szacuneczek dla Ciebie za ogarnięcie tematu i dla Worlana za projekt. Potwierdzam koszulka męska rozmiar XXL. Czekam na dane do przelewu !YES
Lucjan73 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Mam jeszcze jedną drobną prośbe (oczywiście w miare możliwości)na poprzednich koszulkach na ramieniu była mała Polska Flaga, czy tym razem też będzie możliwość umieszczenia flagi ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Kwietnia 2012 No jak Wrzonio zajął się organizacją, to wiadomo, że temat koszulek zostanie na 100% ogarnięty. A już się bałem jak zobaczyłem post biga. Więcej optymizmu Ps. projekt wysłany, mam nadzieję, że się przyda.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2012 prosze XL. 2 szt.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Wiesiu poproszę męską L.Kaska do Biga poszła !piwko
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Wszyscy wybierający się na zlot i chętni na koszulki, proszę o zgłoszenia do niedzieli 15.04.2012 godz. 21:00
Jarek_PL Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Jeszcze nie wiem czy uda mi się przyjechać do Berlina , ale poproszę o koszulkę męskie M.
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Dla bilety szt. 1 rozmiar XL + szt. 1 rozmiar M Nie wiem dlaczego jeszcze nie ma mnie na liście zlotowej - czekam na potwierdzenie z niemiec
Sympatycy pawel883 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Cześc ,może zrzucimy się na kilka kaszulek extra dla organizatorów itp.
Sympatycy Miętus Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Ja nie widzę przeciwwskazań - jestem na !OKK TAK
dr.big Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Cześc ,może zrzucimy się na kilka kaszulek extra dla organizatorów itp. Proponuję, jeśli już to max. 2- 3 koszulki, moim zdaniem nie ma co "przesadzać", za każdym razem w Marl i w 2010 roku w Berlinie mieliśmy aż nadmiar "gadżetów do rozdania" . PS. Nie chodzi tu o te kilka dodatkowych złotych, ale o sam fakt . My przyjeżdżamy na te zloty w ilości 20- 30 osób, na zlotach Burgmanii nie widziałem nawet 10 osób z Niemiec , ba w Malborku była 1 (słownie jedna osoba) z niemieckiego HGFu . My myślimy o zrobieniu gadżetów, koszulek... zero odzewu. Myślę, że nie ma co przesadzać.
Arkadiusz Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Wrzonio ja niestety nie pojadę, nie dam rady !placz1 Ale jeśli by można było, to poproszę o sztuk 3 (trzy) Dla sprostowania: Arkadiusz XL Sebastian L Iwona M Kolor nam obojętny, jaki padnie taki będzie. Odbiorę w W-wie, lub po prostu mi przywieziesz
Mareczek Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Żółty kolor? Nie -Wszystkie komary i meszki z pobliskiego stawu nas zaatakują tylko Niemcy będą mieli ubaw jak będziemy się opędzać. Grafika !OK
Sympatycy zdun13m Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Nie to żebym się czepiał. Ale na plecach to zarys T-maxa? Bo z przodu to już na pewno. A sami wiecie. Przecież widać
Samba Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Projekt Grzesia nieco zmodyfikowany (propozycja kolorystyki niebieskie napisy na zółtym tle, lub druga wersja żółte napisy na tle ciemna zieleń (może oliwka) A co myślicie na temat koloru czerwonego koszulki, moim skromnym zdaniem ładnie by wyglądały. Bez względu na kolor jaki wybierzecie proszę mnie też zapisać na koszukę w rom. M
dr.big Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (...)Nie wiem dlaczego jeszcze nie ma mnie na liście zlotowej - czekam na potwierdzenie z niemiec Jak już radziłem Zdunowi, sprawdź spam, może potwierdzenie też tam trafiło .
Rekomendowane odpowiedzi