Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 12 Kwietnia 2012 A co myślicie na temat koloru czerwonego koszulki Czerwone koszulki mieliśmy na zlocie w Marl.Chyba nie ma sensu robic tego samego koloru. Co do projektu i koloru to dla mnie !OKK !OKK Wrzonio, można prosić o dwie sztuki?
pawelneos Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Ja też prosze o jedną w rozmia.XL PAWELNEOS
Drek Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Dla mnie proszę XL Wiesiu kolor seledynowy pasi
Klubowicze ArtCho Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja poproszę jedną sztukę L
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Po konsultacjach i innych przemysleniach koszulki będą wygladały tak. Odcienie kolorów mogą być nieco inne.
Lucjan73 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Wiesiu bardzo ładne !OKK Znasz już wycene ? Chciałbym zamówić dwie sztuki ale nie wiem czy mnie stać
krzysiu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Poprosze o 1szt xxl pozdrowieni ps przyda sie nr. konta ok czyli spokojnie czekam
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Wycena będzie na początku tygodnia. Narazie zbieram oferty od firm.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Lista koszulkowa zamknięta. !w00t !TAZ Uwaga Uwaga Wszyscy zainteresowani otrzymali informację na PM o kosztach i nr konta. Morwa twoja skrzynka nic nie przyjmuje.
Drek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dostaje PM , które chyba powinny trafić do Wrzonia. A już widzę, to komunikator. Pisałem bo dostaje maile z forum i mnie to zdziwiło. Joasia dzięki.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Drek zamawiałeś koszulkę na zlot w Berlinie,jesteś uczestnikiem tamtej konwersacji dlatego dostajesz te wszystkie wiadomości może po prostu odczytaj wiadomość
Klubowicze Migu Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Posłany przelew na 2szt M-L i 1szt D-M.
Jarek_PL Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Dzięki Wrzoniu że ci się chciało poszyć nam te ładne kubraczki Wciąż jeszcze nie wiem jak z moją obecnością w Berlinie Ale gdybym się tam nie pojawił to moją koszulkę ktoś od ciebie odbierze w Wa-wie. O! albo Mareczek , bo się do mnie wybierał
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Wiem że lista jest już zamknięta ale jeśli znajdzie się jeszcze jedna koszulka "L" to poproszę. Nie jestem jeszcze zapisany na zlot bo nie będę wiedział do końca czy pojadę, robię jednak wszystko aby jechać do Berlina.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Grzesiu jak Wiesiek nie będzie miał koszulki, to zerwiemy z mojej żonki. Będzie trochę obcisła ale nie wystapisz z gołym torsem.
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Grzesiu jak Wiesiek nie będzie miał koszulki, to zerwiemy z mojej żonki. Będzie trochę obcisła ale nie wystapisz z gołym torsem. Dzięki. HI.HI.HI. Szczerze mówiąc problemów z nagim torsem nie mam ale koszulkę chętnie przyjmę po żonie oczywiście z karteczką samoprzylepną od środka i numerem telefonu Sorki za OT to tylko żarcik bo mam dziś świetny humorek. ps. Bez urazy dla żonki.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Nie Nie spoko Edysia się też usmiała. Fajnie że będziesz. !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Koszulki zamówione, bedą gotowe po długim weekendzie.
dr.big Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Brawo Wiesiu !tut Będzie jak robić zdjęcie grupowe Burgmanii na zlocie Bigscooter !OKK Edit: Odbiór, jak Ci będzie wygodniej, mogę (bardzo chetnie) odebrać w Zywcu. Rok 2010
Lucjan73 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wiesiu jak można to ja chętnie odbiore koszulke w Żywcu, nie ma co robić zamieszania z wysyłkami. Jeszcze raz wielkie dzięki.
Klubowicze Patryk Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Brawo Wiesiu !tut Będzie jak robić zdjęcie grupowe Burgmanii na zlocie Bigscooter !OKK Edit: Odbiór, jak Ci będzie wygodniej, mogę (bardzo chetnie) odebrać w Zywcu. a jak się prezentują !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jednak zielone ładniejsze !OKK
Sympatycy Worlan Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wcale nie. Pomarańcz jest ok! Zielone zleją się z trawą i będą się o was potykali jak legniecie na "wypoczynek"
Sympatycy pawel883 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Grzesiu twoje też były superowe.
Rekomendowane odpowiedzi