Walek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Witam Czytałem ostatnio forum PES odnośnie wyjazdu Drzewa jak i urodzin PES-a, ale niestety nie mogę nic napisać Może coś da się z tym zrobić bo parę chętnych osób by się znalazło na wyjazdy albo jakąś integrację. Misiek może zadziałasz coś w tym temacie bo faktycznie ciężko kontaktować się z innymi jak nie ma przepływu informacji, a są chęci... ale jak tak dalej pójdzie to nawet chęci po jakimś czasie odchodźą, a wtedy martwica jak ktoś napisał... i pozostanie mi nadal jeździć na wyjazdy tylko z małżonką ( jej zawsze pasuje ) Pozdrawiam wszystkich nadal zainteresowanych poszerzaniem grona "skuterowych" znajomych Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Nasze forum nie pozwala na samowolną rejestracje. Napisz tutaj mayones@mac.com Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Obowiązkowo i pilnie muszę się spotkać z Mayonesem ! -może uda się jeszcze przed świętami ? Jak zostanę przeszkolony i dostanę dostęp do administrowania naszego forum -ZROBIĘ TAM PORZĄDEK ! Co do rejestracji na forum PES -jest tam informacja o niemożności samowolnego zarejestrowania -wina starej wersji z powodu której logowały nam się tysiące robotów. Na razie nie ma innej możliwości jak całkowite zamnknięcie dostępu. Odnośnik do komentarza
Walek Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Nasze forum nie pozwala na samowolną rejestracje. Napisz tutaj mayones@mac.com Ten mail nie działa Odesłało mi z powrotem ... Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Trochę miałem kłopotów i sporo roboty... ale cierpliwiości, jednak już po świętach zajmę się porządkowaniem forum -dam znać i wtedy proszę o informacje do mnie ! dodano: 19/04/2012 Porządkowanie forum Poznańskiej Elity Skuterowej trwa ! Zainteresowanych z Poznania i Wielkopolski do dołączenia do grupy poznańskiej oraz chętnych na zalogowanie na forum P.E.S.-u proszę o kontakt. Odnośnik do komentarza
Gość Bartheez5 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam Mam tylko nadzieję, że organizatorzy tegorocznej BURGMANIi 2012 nie zapraszali tych wynalazków Odnośnik do komentarza
Leo60 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Witam jestem zalogowany na PES nie mogę pisać na forum , po wysłaniu odpowiedzi wyskakuje błąd Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Proszę o zapoznanie się z tematem INFORMACJE... !!! !YES Opisałem, że niestety nie można używać polskich znaków: ś, ć, ź, ż, ę, ą, ó, ł -co skutkuje błędem i blokowaniem postów ! Eeee... kwestia przyzwyczajenia... lub wydłubania klawisza ALT z klawiatury Pracuję nad tym, ale trochę wody w Warcie upłynie zamim ten problem zniknie ! Pozdrawiam i do zobaczenia na forum !piwko Odnośnik do komentarza
MISIEK Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Niestety forum PES-u z przyczyn technicznych zniknęło jakiś czas temu. Po prężnie kiedyś działającej grupie PES praktycznie z tego powodu słuch zaginął, choć nieliczne osoby spotykają się dalej... Grupie wielkopolskiej pozostaje jedynie do dyspozycji dział regionalny na Burgmanii i tutaj będę dalej pisać. Mam nadzieję, że grupa PES odrodzi się na nowo ! Temat do zamknięcia... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi