Klubowicze bilety Opublikowano 28 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 28 Marca 2012 Mam propozycję zmiany terminu spotkań w Szczecine w czwartki myślę że 19:00 koło fontanny przy Pleciudze jest OK ! prosze o sugestie. U Rzelu w środe nadal aktualne, Jacek i tak jest w pracy, zawsze możemy go odwiedzać a przy nowym terminie on też mógłby wyjechać !scooter
Samba Opublikowano 28 Marca 2012 Opublikowano 28 Marca 2012 Jak dla mnie czwartki są ok problem stanowi brak skutera, który dalej stoi w Garaż Motor i nie wiadomo jak długo jeszcze. Powodem jest brak dostępności filtra powietrza do tego modelu - podobno. ..
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Marca 2012 Ktoś będzie o 19-tej? Ja będę !scooter
Samba Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Obiecuję się poprawić. A poza tym i tak nie mam ukochanej maszyny. Rzelu mówi, że jest ze mnie "pipa" w związku z tą sytuacją. Jutro mam zamiar zadzwonić do GM niech skręcają skuta i zabieram go. Dwa tygodnie to i tak nad to.
dr.big Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Sorry za OT: Sambo, nie obraź się, ale filtr oleju to artykuł, który każdy szanujący się warsztat powinien mieć w ten sam dzień, na następny, a w najjjjgorszych i naprawde wyjjjjątkowych sytuacjach po 2 dniach. Wymiana przeciągająca się przez tydzień lub dłużej(!) dowodzi tylko faktu, że takie "warsztaty" należy w przyszłości omijać. PS. Może inaczej, nigdy nie pozwoliłbym na przestój pojazdu dłużej niż do dnia następnego w oczekiwaniu na przyziemny filtr oleju. Moja rada: zabieraj od tych ........ Tmaxa i wiecej do nich nie jedź ! PS. A Kisiel sprzedawał dobre filtry Meiwy do Tmaxa (i nie tylko) naprawde w dobrej cenie. Wątpie, żeby w tym "warsztacie" nawet pomyśleli o jakości zbliżonej do Meiwy . A, i napisz jeszcze, ile chcieli skroić za sam filtr.
Samba Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 Dzieki za porady dr. big. Na przyszłość będę wiedziała. Jak odbiorę Tmaxa to napisze coś więcej.
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Post otworzony aby pisać o spotach troszkę ewoluował, więc czwartek 19:30 parking "Pleciuga"
Rzelu Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ja niestety w pracy więc chętnych zapraszam na plotki.
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Maja 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2012 No to co w czwartek 19:30 ?
Klubowicze ArtCho Opublikowano 16 Maja 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Maja 2012 Jeśli tylko nie będzie padać
Klubowicze bilety Opublikowano 27 Maja 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 27 Maja 2012 Wybieramy się o godz. 15:30 w stronę Nowego Warpna, w planie rybka w Trzebieży, ruszamy z parking Pleciuga. potwierdzone osoby to Rzelu i melmacie Ja w czwartek mogę.
Rekomendowane odpowiedzi