rudy_56 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 Impreza zacna i godna odwiedzin - w zeszłym roku byłem sam na Silverze na 400 maszyn na dwóch kołach ... Po mszy jak zwykle ognicho w Ełku, w zeszłym roku Wiking spisał się jak trza. Może fani jazdy na płozach mają ochotę pomacać Sokoła z fotki - jest z okolic Suwałk:) Kazanie głoszone przez proboszcza tej parafii dosiadającego za czasów młodości Sokoła 1000 zapadają na dłużej w pamięci. Zapraszam. Odnośnik do komentarza
Gość Bartheez5 Opublikowano 26 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 U siebie na podwórku grzechem było by nie pojechać na taką imprezę. Jeśli w fabryce planów nie pokreca będę na 100% Co by Zacna poświęcić na 2012r Zacna poświęcona Sezon 2012r rozpoczęty Msza i Kazanie REWELKA Niech żałują ci co nie byli a w szczególności założyciel postu. Frekwencja również kameralna 700 maszyn Odnośnik do komentarza
Klubowicze MAKI Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Przesyłam zdjęcia z Mszy w Stradunach Otwarcie sezonu motocyklowego 2012. Pozdrowienia wszystkim burgmaniakom. https://picasaweb.google.com/patryshia222/Straduny2012?authkey=Gv1sRgCJLujaGF38PWswE Odnośnik do komentarza
boochos Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 fajne fotki... widzę, że Ełk już w pełni rozpoczął sezon. pzdrw !kisss Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Maki, cóż teraz musisz kupić Krystynce nowego sprzęta...Co na plecaka będzie jeździć !w00t Żałuję,że nie mogłem być z Wami,ale znacie sytuację..Może w niedługim czasie wszystko się zmieni Pozdrowienia i do zobaczenia w Olsztynie !piwko !piwko Odnośnik do komentarza
Gość Bartheez5 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Myślę że to kwestia czasu jak dołączy do nas nowa BURGMANIACZKA ten błysk w oku widać,że się podoba Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi