Klubowicze sonor Opublikowano 23 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Marca 2012 To jest prośba do każdego z Was. Potrzebna jest KAŻDA GRUPA KRWI dla 6-letniego syna mojego kolegi. Krew można oddać w Centrum Krwiodawstwa. ul.Saska 63/75 z dopiskiem: Olaf Jaworski Przeczytajcie ten apel,przekażcie znajomym. Sytuacja jest bardzo poważna i trzeba działać szybko. Olaf ma ostrą białaczke szpikową.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Marca 2012 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2012 szkoda, że nie mogę oddać krwi krew mozna oddać w każdym Centrum Krwiodawstawa w Polsce z dopiskiem dla kogo, trzeba później tylko wysłać lub przefaksować potwierdzenie więc podaj może komu zdrowia dla małego
Klubowicze sonor Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2012 szkoda, że nie mogę oddać krwi krew mozna oddać w każdym Centrum Krwiodawstawa w Polsce z dopiskiem dla kogo, trzeba później tylko wysłać lub przefaksować potwierdzenie więc podaj może komu zdrowia dla małego Jest podane dla kogo wyzej, Olaf Jaworski Ja tez nie moge oddac... !placz1
Sympatycy Kisiel Opublikowano 24 Marca 2012 Sympatycy Opublikowano 24 Marca 2012 Wlasnie wychodze z RCK jest czarny tlum ludzi a pracuja do 14. Pani sugeruje poniedzialek. Coż ide po czekolade do sklepu . Jak dam rade podjade po niedzieli.
EMIL B Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 witam oddam w nastpnym tygodniu w płocku prosze podac nr faksu na który przesłać potwierdzenie pozdrawiam
Klubowicze sonor Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2012 Bardzo wam Dziekuje za reakcje... Juz napisalem wiadomosc do Darka Jaworskiego,taty Olafa,zeby dal mi namiary,gdzie przeslac potwierdzenie... Jak tylko dostane info,napisze.
dragon513 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 WRZUCIŁEM NA FEJSA KREW BĘDZIE NA PEWNO POZRAWIAM I PRZYPOMINAM NIEDŁUGO MOTOSERCE
Klubowicze sonor Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Kwietnia 2012 witam oddam w nastpnym tygodniu w płocku prosze podac nr faksu na który przesłać potwierdzenie pozdrawiam to numer fax o ktory pisales... 256820327 To strona fundacji spelnionych marzen... i "nasz" maly Olaf... Krwi naplynelo bardzo duzo ze wszad. Jak Darek wspomnial,za krew sie nie Dziekuje,ale i tak w imieniu rodzicow Olafa i moim serdeczne DZIEKI!!! Na chwile obecna nie potrzeba wiecej,bo jest nadmiar. Olaf walczy bardzo dzielnie,znosi chemie i pojutrze bedzie mial badania i beda wiadome efekty leczenia... Dam znac. *** www.olafjaworski.pl ***
Rekomendowane odpowiedzi