Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 6 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2015 Oj chyba było nudno w Szałasie - nikt nic nie pisze..... My ubawiliśmy się do łez - dziewczyny - szkoda, że nie byłyście za nami - było na co popatrzeć dla każdego(każdej) coś dobrego
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Lutego 2015 Ewa fajnie było ... rosół, frytki, "cukier" .... i taka cisza jakaś My ubawiliśmy się do łez bo odbieraliście telefony od nas ... dziewczyny - szkoda, że nie byłyście za nami ... a powiedziałyście żeby iść ? ps. Patryk, Paweł .... Dominika wzruszona, że tak pamiętacie o niej i dziekuje za pączusia ... Szkrabkowi nawet powąchać nie dała
Marcin 78 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Oj chyba było nudno w Szałasie - nikt nic nie pisze..... Oczywiscie było tak jak zawsze miło ,wesoło i bardzo słodko. Patryk dzięki za duże kostki cukru
GadekW Opublikowano 7 Lutego 2015 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zawsze tak słodko, a w kolejny czwartek będzie do tego tłusto...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 7 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Lutego 2015 W przyszły czwartek będę "pościł" Co by na Karnawałowym Spotkaniu mieć siłę
Sympatycy robert1973 Opublikowano 7 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Lutego 2015 Artur nie Ty jeden będziesz "pościł" i zbierał siły ...
Klubowicze karton Opublikowano 8 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2015 Dzięki za kostki cukru Patryk ido następnego
Jarek_PL Opublikowano 8 Lutego 2015 Opublikowano 8 Lutego 2015 Hej Chopy. Dawno tu u was nie byłem, ale widzę że nie mam czego żałować. Tylko się przechwalacie, tu jakiś rosołek, tam coś na słodko, ale dla tych co "nie mogą" to nawet fotki wkleić nie łaska. ps. Anton to już 40 postów wstecz, gdzie pokazałeś ostatni raz wasze uśmiechnięte mordy, (buźki). Tak tak już 40
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2015 Jarek zamiast zazdrościć przyjeżdżaj po prostu to i rosołek dostaniesz i słodkie i zdjęcie Ci zrobimy ps. "hopy" a kobitki to co ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2015 To następne liczne spotkanie będzie udokumentowane.
Jarek_PL Opublikowano 9 Lutego 2015 Opublikowano 9 Lutego 2015 Jarek zamiast zazdrościć przyjeżdżaj po prostu to i rosołek dostaniesz i słodkie i zdjęcie Ci zrobimy ps. "hopy" a kobitki to co ? Już raz miałem zaproszenie na kawę i nie dojechałem, teraz druga szansa na rosół z kury, i znowu nici bo zima trzyma. Kiedyś jednak pojawię się tam u was, i o to wszystko się upomnę. Ps. Kobietki jak najbardziej, ale nie pisałem, coby się nie narażać Asiu wymasz tą moją plamę dopóki nikt jeszcze nie widział ? To następne liczne spotkanie będzie udokumentowane. O dzięki Patryk. Bo miło chociaż na was popatrzeć. ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2015 oj Jarek .... zima ??? .... a cóż to za wymówka ????
Baniol Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Ja Cie, faktycznie. Nie wpadłem na to. He. Dzisiaj pojadłem, jutro coś spierdzielę a w sobotę będę za to przepraszał żonę.
Sympatycy Anton Opublikowano 12 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 12 Lutego 2015 A więc ja już tłusty czwartek zakończyłem. Parę mordek specjalnie dla Jarka_PL zarejestrowałem. Łoj ty kreplu mój kochany, tyś we fecie łokompany, jo mom szmaka durś na Ciebie, jak Cie wcinom to żech w niebie, a twój filong z marmeladom, na kolana przed nim padom, możesz być popudrowany a nojlepij lukrowany. Jo i tak Cie kreplu zjym we tyn czwortek to już wiym! SMACZNEGO ! Do domu jechałem z duszą na ramieniu, jednak szczęśliwie dojechałem. Temperatura spadła poniżej zera i miejscami było BARDZO ślisko. Miłej zabawy życzę wszystkim, którzy coś tam na najbliższe dni planują. Myślami będę z Wami!
Jarek_PL Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 No widzisz Antonku, a właściwie to ja widzę pięciu ze Śląska i te piękne bo Polskie pączki. Teraz łatwiej mi uwierzyć w te rosołki i słodkości o których była mowa wcześniej. Dzięki Panowie za te uśmiechnięte mordy i pozdrawiam. ps. A gdzie kobitki, gdzie reszta ?
Klubowicze kenobi Opublikowano 12 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2015 Pozdrowiom spot samiuśkik Tater hej...! Ponckami nazrony ze hej..! Okowita tys była smacna...
GadekW Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Było skromniej niż zwykle, ale tak samo wesoło i śmiesznie. No i Anton zrobił "dila życia " i internetowo, a także hurtowo zamawiał pączki i co się tam chciało. Antoniuszu...dziękuję A pozostałym życzę miłej zabawy.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 13 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2015 No widzisz Antonku, a właściwie to ja widzę pięciu ze Śląska i te piękne bo Polskie pączki. Teraz łatwiej mi uwierzyć w te rosołki i słodkości o których była mowa wcześniej. Dzięki Panowie za te uśmiechnięte mordy i pozdrawiam. ps. A gdzie kobitki, gdzie reszta ? Jarek niestety trafiłeś na niefortunny termin, bo od dziś do niedzieli mamy pożegnanie Karnawału w Wiśle, więc przez trzy dni będziemy musieli/chcieli się znosić w swoim towarzystwie i czwartek na spocie odpuściliśmy Ale kobitki też przyjeżdżają - a fotki z imprezy zaraz po ....
Ania Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 Kochani życzymy Wam z Kristofem udanej imprezki..wybalujcie się za Nas Gorąco pozdrawiamy Ania i Kristof
Jarek_PL Opublikowano 13 Lutego 2015 Opublikowano 13 Lutego 2015 bo od dziś do niedzieli mamy pożegnanie Karnawału w Wiśle, Pożegnajcie go godnie i niech wam tam niczego nie zabraknie hej.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2015 nie wiem jak Wy ale ja dzis planuję przyjechać do Szałasu , o ! i uwaga, Ci co przyjadą to ogolić się, oko podmalować, włosy uczesać bo będę robiła zdjęcia, żeby Jarek mógł sobie na nas popatrzeć
Rekomendowane odpowiedzi