Klubowicze karton Opublikowano 10 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2015 Ja byłem szefowa uwieczniła
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Stycznia 2015 Eeee, to Wy jeszcze tego nie macie? U nas jest praktykowane od kilku lat przybijanie stempla na dłoni każdemu obecnemu na spotkaniu. Żeby nie to, to frekwencja czwartkowych spotów byłaby mizerna
Klubowicze Patryk Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia 2015 Stemple to przybijamy ........ ale nie na dłoni ;-)))
Sympatycy robert1973 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Stycznia 2015 Te ostatnie spotkanie było troche "rydzykowne" ale jak zawsze było fajnie Co do "stempelków" nie potrzeba nam .... tusz by się za szybko kończył
GadekW Opublikowano 11 Stycznia 2015 Opublikowano 11 Stycznia 2015 W związku, że mamy niedzielę pomódlmy się z Patrykiem o pogodę na sezon 2015:
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2015 hura, hura ... jutro czwartek ????
Klubowicze MarP Opublikowano 14 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2015 No jak nie jak tak!
Klubowicze nietoperz Opublikowano 14 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 14 Stycznia 2015 Ja też będę.
Dudi71 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Niestety ale dzisiaj nie dam rady.Pozdrawiam całą Śląską grupę .
Sympatycy Anton Opublikowano 15 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 15 Stycznia 2015 A ja już w domciu. Dziękuję za miłe, jak zawsze, towarzycho. Jadąc do domu zastanawiałem się nad zlotem i gdzie ja będę spał? Może faktycznie ten namiot? :) Zdążyłem sobie jeszcze sprawdzić nową zabawkę i o dziwo nawet działa i ładuje. Jeszcze raz - DZIĘKUJĘ. Nie, nie tą "zdziwioną"
Klubowicze MarP Opublikowano 15 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2015 No to my już w domu. Przelew zlecony żeby Patryk nie czuł się osamotniony . Spotkanie jak zawsze zajefajne
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2015 A ja miałem Nie być a byłem Zaś kicha , nudy i nie było do kogo gęby otworzyć. Za tydzień to już na pewno PRZYJADĘ :Jumpy: :Jumpy:
Marcin 78 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Już dotarłem do domu ślisko nie było, opony jakoś sie trzymały,a na liczniku Majki znowu przybyło parę km Dzięki za spotkanie,miło spędzony czas,pogaduchy i mnóstwo śmiechu Pozdrawiam i do następnego
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2015 ... nudy i nie było do kogo gęby otworzyć... hmmm to chyba na innym spotkaniu byłeś bo a siedziałam obok takiego jednego, któremu buzia się nie zamykała do następnego czwartku
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Stycznia 2015 a ja jak wracałem do domu spokojnie jak KD przykazał to jakiś XXXXXX na skuterze mnie dygnął. Kto o tej porze roku jeździ na skuterze? Ale to nic, bo za nim jechał jeszcze jakiś chyba FROG ale nie w BMW, .......... a też piracił. Marcin, dobrze wygląda ten - - - stop. Dzięki za spotkanie. Potwierdzam co pisze Joasia - był jakiś zarośnięty gaduła.
zenon Opublikowano 16 Stycznia 2015 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Jak zawsze było super do następnego czwartku.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 17 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2015 Coś mi się wydaje, że w najbliższy czwartek będzie wiele okazji do świętowania
Sympatycy Anton Opublikowano 17 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2015 Oj będzie się w czwartek działo! JUPI! Z innej beczki. Czy ten TEMAT można by troszeczkę uaktualnić? Jak ja to zrobiłem, już nie pamiętam. Chyba że nie będzie chętnych (?).
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2015 a co chcesz uaktualniać?
Sympatycy Anton Opublikowano 17 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2015 Oj. Przepraszam. Wszystko można by było uaktualniać. Ale chodziło mi o to, czy przypadkiem ktoś z naszej grupy nie ma zamiaru, jako dobry samarytanin, dokooptować do tematu (mapy). Ten temat jest "zamrożony" chyba jakieś dobre parę miesięcy. A nuż się ktoś znajdzie z południa (?????). Nawet kaktusa znalazłem. A propos - co z nim?
Klubowicze Patryk Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 17 Stycznia 2015 a gdzie ta mrożonka jest osadzona bo nie mogę znaleźć
Sympatycy Anton Opublikowano 17 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 17 Stycznia 2015 a gdzie ta mrożonka jest osadzona bo nie mogę znaleźć Właśnie , jak już pisałem - nie potrafię sobie tego przypomnieć jak ja to wtenczas zrobiłem. Może inni (już tam będący) coś podpowiedzą (?).
Rekomendowane odpowiedzi