Sympatycy pawel883 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Grudnia 2014 Spotkanie jak zawsze super,dzięki. Patryk to lekarstwo tylko dla wybranych.
zenon Opublikowano 29 Grudnia 2014 Opublikowano 29 Grudnia 2014 I ja z Wiesią dołaczamy się do podziękowań za tak wspaniałe sobotnie spotkanie że mogliśmy być z Wami za słodkości jakimi byliśmy obdarowani,jeszcze raz zdrówka dla solenizantów.I wszystkiego najlepszego dla Wszystkich was kochani w nowym roku
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 30 Grudnia 2014 trochę późno ale i ja dziekuję za spotkanie poświąteczne a jak było fajnie można sobie zobaczyć tu -> https://picasaweb.google.com/115411725531860185961/SzaAs27Grudnia2014?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNjEs8HNobqmKw&feat=directlink
Klubowicze karton Opublikowano 7 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jutro ktoś jedzie do szałasu
Sympatycy pawel883 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jestem o 18:00
Sympatycy robert1973 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 7 Stycznia 2015 Raczej powinienem być
Sympatycy Anton Opublikowano 8 Stycznia 2015 Sympatycy Opublikowano 8 Stycznia 2015 Przypuszczam, że chyba będę. Pewności jednak nie mam. Jest bardzo duże prawdopodobieństwo, biorąc pod uwagę matematykę różniczkową, że .... no zobaczymy co się da zrobić.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2015 Kenobi Ty lepiej zmień pracę bo .... Ale mnie ominęło...Sto +jeden lat życzę,albo jeszcze więcej kasy dla SOLENIZANTÓW- EWCI & LION. !holiday !holiday !holiday Zaś praca...eh... proszę o usprawiedliwienie... szkolenia na nowy nabytek KŚ - 36WE. (kolejny następca poczciwej EN57) Mnie nie będzie...Jestem w Chabówce z rodziną.Pozdrawiam. Dziś zaś praca (nocka) ...czemu te ludzie po nocy jeżdżą . Tak w Szałasie dziś bym był... :mad2: ,pogoda fajna,burek wypucowany,a tu d... blada! :msn-cry: . Dziś praca...(a na Katarzynki nikt nic mi nie napisał....buuuuuu....) Praca... .... chociaż ktoś musi prowadzić to pendolino
Klubowicze Patryk Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ja będę w Szałasie o 18:00 ............... tylko nie wiem czy dzisiaj :-)))
Klubowicze kenobi Opublikowano 8 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 8 Stycznia 2015 No nie! Zaś te pier....lino! ehh... Ale za to dobre usprawiedliwienie . Macie szczęście że Was lubię... to moje. Nie jakieś tam pier........no !
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2015 no i co tu taka cisza ? czemu nikt się nie przyznaje, że był wczoraj w szałasie ? a może nie było nikogo ? e chyba jednak ktoś był no i jeszcze było kilka osób które na zdjęciach nie zostały uwiecznione z przyczyn nie wiadomych do następnego
Klubowicze MarP Opublikowano 9 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2015 Mnie przecież nie było! To jest fotomontaż! Zdjęcie jest nieautoryzowane! No dobrze, byłem i jak zawsze było wesoło
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2015 Byłem Było fajnie. Posiedziałem do 23,00 Mamlasy co mają najbliżej uciekli o 21,00 ( to przestaje być zabawne : jechać tam i z powrotem 2 godz. żeby na spotkaniu być nie wiele dłużej )
Moni82 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Co niektórzy uciekli o 21, bo jeszcze szli do pracy Królu
Klubowicze kenobi Opublikowano 9 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2015 Cisza,bo wszyscy pojechali do Rybnika na stacje pooglądać moje nowe sprzęty (a może i pojeździć)
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 9 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2015 Co niektórzy uciekli o 21, bo jeszcze szli do pracy Królu Ci co jechali do pracy są usprawiedliwieni i wiedzą że to nie o nich chodzi. Ale reszta ?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2015 a reszta ( znaczy piszę w zakresie swojej reszty ) jak może to siedzi dłużej a jak musi to się zbiera wcześniej ... ja w czwartek po 11 godzinach w pracy padam
Marcin 78 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Jak widać na foto byłem ,przyznaję się Jak zawsze było fajnie i wesoło,dziękuje wszystkim za miłe spotkanie Artur dzięki za dotrzymanie towarzystwa aż do 23.15 (do domu dojechałem w niecałe 30 min choć miało być spokojnie wyszło jak zawsze inaczej ) Pozdrawiam i do następnego
Klubowicze Patryk Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 9 Stycznia 2015 no i co tu taka cisza ? czemu nikt się nie przyznaje, że był wczoraj w szałasie ? a może nie było nikogo ? e chyba jednak ktoś był .... Dlatego dobrym pomysłem jest utworzenie Dziennika Spotkań Klubowych, czyli w skrócie mówiąc Lista Antona :-))) w której będziemy zapisywać obecności, poruszane tematy, uchwały (?), itp Dziękuję za spotkanie.
Rekomendowane odpowiedzi