GadekW Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Tak, tak, dostałem pod choinkę lampkę czołową do biegania...właśnie zaraz idę wypróbować...
Ania Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 To może i my się w sobotę zjawimy.. tzn. bardzo będziemy się starać :-)
GadekW Opublikowano 25 Grudnia 2014 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Patryku, dziękuję za dzisiejszą komunie....
Shinji Opublikowano 26 Grudnia 2014 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Moze ktos podac dokladny adres do szalasu ? Jeszcze tam nigdy nie bylem, wiec nawigacja mnie poprowadzi...
Sympatycy Anton Opublikowano 26 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wesołych Świąt. Bar Szałas S.C. ul. Katowicka 10 44-240 Żory Albo TUTAJ.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 27 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Grudnia 2014 I jak tam po świętach? - żyjecie zdrowo? Bo u mnie tak:
Ania Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ewcia u mnie chyba jeszcze gorzej...brzuch to mi chyba zaraz pęknie jak balon No ale taki urok świąt ;-)
Shinji Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 a ja dzisiaj dwie godzinki na korcie tenisowym spalilem karpika
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Grudnia 2014 a ja jestem głodna całe święta myślałam, że muszę wszystkiego jeść mało bo tyle potraw do spróbowana, że teraz czuję niedosyt dobrze, że przyjadę dziś na frytki
Sympatycy Anton Opublikowano 27 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Grudnia 2014 Chyba nie uwierzycie (?). Już jestem w domu! Dziękuję za pyszne ciacha, pogaduchy, możliwość zobaczenia twarzy mało widzianych >częściej widzę Shinji i Mira, jak Daro! <. A więc do 08.01.2014. PS. Kamil - głowa do góry! Będzie OK! Musi być!
Ania Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 A my jako że rzadko bywamy dzisiaj zostaliśmy do końca (22.55) :-) i jakieś 10 min temu weszliśmy do domciu :-) Serdecznie dziękujemy za spotkanie w świetnym towarzystwie Oczywiście Ani i Patrykowi wielkie dzięki za pyszne ciasta oraz inne pyszności ;-) Miro71 i Shinji za zmobilizowanie grupy do przybycia w sobotę do Szałasu Serdecznie pozdrawiamy i do siego roku Ania i Kristof
Moni82 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 My tez już w domku po krótkiej wizycie w Chorzowie, niestety Agnieszki nie było...Robert zawiedziony (i Shinji chyba też) ;-) Dzięki wszystkim za spotkanie, do zobaczenia w Nowym Roku
Ania Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Moni82 A tak Panowie liczyli na spotkanie.. wylecieli z szałasu aż się kurzyło żeby tylko zdąrzyć przed 24 a tu Agnieszki brak :-D
Marcin 78 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Właśnie dotarlsmy do domu.Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie,solenizantom (Ani i Patrykowi)za pyszne słodkości My tez już w domku po krótkiej wizycie w Chorzowie, niestety Agnieszki nie było...Robert zawiedziony (i Shinji chyba też) Za to poznali Partycję teraz jest motywacja by znowu razem wyskoczyć na kebaba i poznać Agnieszkę, dzięki za dotrzymanie towarzystwa i mam nadzieję że smakowało Do zobaczenia w przyszłym roku
Sympatycy robert1973 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Grudnia 2014 Smaczna strawa była to fakt towarzystwo Wasze doborowe tylko qle Agnieszki jakoś mi brakowało..... jak zwykle miało być "tak pięknie" a wyszło.....ehhh ale to pretekst że by po "żorskim spotkaniu" uderzyć na "żarełko na rynku" w Chorzowie:) tak więc do następnego....może z Agnieszką :D
Klubowicze nietoperz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2014 Jak zawsze wspaniałe spotkanie. Dziękuje za miłe towarzysto i pogaduchy. Do zobaczenia następnym razem.
Shinji Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dzieki za wspaniale spedzony czas, kawaly Andrzeja, pogaduchy z chlopakami, no i ekipie z Siemianowic, co mi tak ta Agnieszka nagadali, zech pojechal na kebaba Dziekuje rowniez za pyszna herbatke i ciacha - futrowaliscie mnie, ze ho ho - no ale zawsze to smakuje dwa razy lepiej, jak zes jest w doborowym towarzystwie... Tak zech sie zegnal, zech zapomnial tasi i kalendarza - dzieki jeszcze raz Asia za jego przywoz. Do zobaczenia w czerwcu na zlocie - szkoda, ze czesciej sie nie da, ale wiem, ze bedzie zabawa gwarantowana, bo Slazacy potrafia sie bawic. PS: Pawel wisza Ci buziaka
kamil1984 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ja również dziękuję za miłe spotkanie i pogaduchy.Do następnego Pzdr
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 28 Grudnia 2014 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dziękujemy za spotkanie, przepyszne ciastka pomimo pełnego brzucha wsunęłam chyba ze trzy... ale warto było Fajnie było poznać nowe, piękne twarze ( Chantal, Shinij) Cieszę się, że na koniec roku mogliśmy się jeszcze z Wami zobaczyć. Jubilatom jeszcze raz pomyślności Patryk - wybacz, że tak naciskałyśmy na tę poz.9 ale w sumie to ma być Twoja decyzja Do zobaczenia w Nowym Roku - z nowymi marzeniami, planami, wyprawami.....
Miro71 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Opublikowano 28 Grudnia 2014 nareszcie mam dostep do netu co zaraz wykorzystuje i : dziekuje wszystkim za to ze znalezliscie czas dla takich jak ja i Lukasz, za ciacha, cherbatke, mila atmosfere po prostu za to ze moglem Was wszystkich zobaczyc ( nawet Chantal byla bardzo zadowolona ;-) ) Jeszcze raz Szczesliwego Nowego Roku !!! wam wszystkim zycze .... i do zobaczenia na Burgmani Miro&Chantal
Sympatycy Anton Opublikowano 28 Grudnia 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Grudnia 2014 Patryk - wybacz, że tak naciskałyśmy na tę poz.9 ale w sumie to ma być Twoja decyzja Tak przy okazji, to może mi Patryk coś na ten temat więcej powie (?). Znam podobną, ale mi "tutaj" tej szóstki brakuje A więc ... do zobaczenia Prezesie.
Klubowicze Patryk Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2014 Serdecznie wszystkim dziękuje za miłe spotkanie i pogaduchy. Miło było się spotkać z Zagramaniczniakami - szkoda, że tak rzadko. Do następnego ps. znalazłem swoje miejsce w procesie ewolucji z koszulki :-))) Paweł, trunek wypróbowany :-P Dziekuję Anton, nie myśl o trzech szóstkach i zejdź z tej drogi (myślenia), podążaj gdzie i my podążamy a Wojtek pobiegł tam!!! :-)))
Rekomendowane odpowiedzi