Sympatycy Anton Opublikowano 13 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 13 Lutego 2014 I ja już w domciu. Dziękuję za tak liczne towarzycho. Do następnego razu.
Klubowicze MarP Opublikowano 13 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2014 Jak zwykle było wesoło Do następnego
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 13 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2014 I ja w domku. Dzięki i do zaś
Jaki 40 Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 Ja już wczoraj dotarłem do domu żeby nie było ale piszę dzisiaj Wielkie Dzięki za prze mile spędzony czas w Spaniałym gronie no i poznałem nowych kolegów . Do następnego
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2014 a ja nie wiem czy przyjadę następnym razem ja już mam dość frytek .... ale za wczorajsze dziękuję i herbatę dostałam i ciacho .... dziękuję i Pan Prezes powiedział, że już wie jaki przełącznik mi zainstalować .... jeszcze tylko go kupić ( przełącznik, nie Prezesa .... chociaż ) .... jeszcze tylko dojechać do mnie ..... jeszcze tylko zamontować ..... i moje maleństwo będzie świeciło do następnego razu
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 14 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2014 Witejcie roztomili , jak zawsze fajne spotkanie w doborowym towarzystwie . Ps. Artur oglądałem zdjęcia z Maroka , super czad , zapiera dech w piersiach , jeszcze chciałoby się przeżyć to na żywo !!!
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2014 Roztomili kto wie , może za rok albo dwa ?
Sympatycy krys70 Opublikowano 14 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2014 Artur czyzby w powietrzu wisiala jakas zmiana? "Było wiele biegowców a teraz jest AUTOMAT "
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2014 Że niby nastała Era Skutera (ten podpis od początku był tylko nikt na niego nie zwracał uwagi
Sympatycy krys70 Opublikowano 14 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2014 Roztomili kto wie , może za rok albo dwa ? Artur to pytanie bylo w kontekscie Twojej odpowiedzi na post Andrzeja
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2014 A sory nie zrozumiałem. Chodziło o ewentualny wyjazd do المغرب (al-Maġrib) ale jak by co to ja i tak na skuterze. Znajomi organizują takie wypady w wersji asfaltowej albo Off Road. Zerknij do działu regionalnego małopolskie TU i pooglądaj zdjęcia. Sam będziesz miał ochotę na taki wypad
Sympatycy krys70 Opublikowano 14 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 14 Lutego 2014 Artur ale na taki wyjazd to trzeba by dlugo "janosikowac"
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2014 Artur no suuuuper, na wersję asfaltową się piszę jak tylko finanse pozwolą
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 14 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiem To koszt 2 x Alpy no ale na 14 dni na miejscu i z przelotem Warto pomyśleć i może ..................
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2014 Artur myśleć zawsze warto
Klubowicze Patryk Opublikowano 14 Lutego 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 14 Lutego 2014 a ja wracam do tematu miłego spotkania w dużym gronie i jak zawsze w wesołej atmosferze. Dziękuję Pawłowi za ciacho i herbatę oraz sponsorowi Verrsus'owi za zastawienie niemałych stołów - co zrobić, wkupić się trzeba. Wielkie dzięki. Nie bedę juz pisał kto zjadł wszystkie frytki bo jest to już tradycja, a tradycji się nie zmienia. Pozdrawiam wszystkich obecnych a ci którzy nie przyjechali niech żałują.
Sympatycy robert1973 Opublikowano 15 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Lutego 2014 Oj widzę się "działo" qle a ja nie mogłem z Wami być ;( Patryk co do frytek to już chyba wszyscy wiedzą.. Joasiu mówiłem że Prezes będzie... Pozdrawiam wszystkich
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2014 znaczy, że co ? że to Prezes te frytki ? .... a to spoko bo myślałam, że ja
Sympatycy Anton Opublikowano 15 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Lutego 2014 No i w końcu znów będzie na mnie! Bo zamiast jednej podwójnej, zamówiłem dwie podwójne! Ale do buzi nikomu nie wkładałem! Jakby coś.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2014 Frytkowym skrytożercom mówimy stanowcze..........TAK
Klubowicze Patryk Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2014 No i w końcu znów będzie na mnie! Bo zamiast jednej podwójnej, zamówiłem dwie podwójne! Ale do buzi nikomu nie wkładałem! Jakby coś. ale dopiero przy drugiej porcji poprawiłeś się i był sos czosnkowy Oświadczam, że chipsów i frytek nie jadam! w małych ilościach
Sympatycy Anton Opublikowano 15 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Lutego 2014 ale dopiero przy drugiej porcji poprawiłeś się i był sos czosnkowy Oświadczam, że chipsów i frytek nie jadam! w małych ilościach Poprawiać się nie musiałem. Ja już znam "tradycje" i wiem jak niektórzy szaleją za sosem czosnkowym Byłby gadekW - jadłbyś i chipsy. Smaczne są )
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2014 Ktoś wybiera się w Czwartek?
Rekomendowane odpowiedzi