Klubowicze kenobi Opublikowano 15 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Marca 2016 W ten czwartek będę po nocce,więc powinienem być,tym bardziej że pogoda będzie ładna. (choć trochę się boję " po " ).W Wielki czwartek - niestety - praca.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 15 Marca 2016 Migu mnie namawia. Więc chyba będziemy ( ja i Migu ) Ewa niestety pracuje do wieczora A przed świętami nie damy rady
Sympatycy krys70 Opublikowano 15 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 15 Marca 2016 Ja mam w czwartek "Dzień Świra" wiec niczego nie mogę powiedzieć...
Sympatycy robert1973 Opublikowano 16 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 16 Marca 2016 Najprawdopodobniej będziemy a w Wielki Czwartek..... niekoniecznie ale niewykluczone->życie pokaże
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2016 wobec tego ja też przyjadę w ten czwartek a w następny ... do garów
Klubowicze Patryk Opublikowano 16 Marca 2016 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Marca 2016 Przepraszam ale z przyczyn obiektywnych nie będę mógł przyjechać.
GadekW Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Nas chyba nie będzie...chyba że później. Zobaczymy...
zenon Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Bo to dzisiaj jest " ST. Patricks Day" wszystkiego najlepszego dla Patryków
franio212 Opublikowano 17 Marca 2016 Opublikowano 17 Marca 2016 Witam wszystkich,mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi za złe że taki temat wstawiłem akurat tu. W imieniu kolegów z Czarnoprohowego Klubu Strzeleckiego ;Stare Strzelby;zapraszam na piknik strzelecki Będzie okazja zapoznania się z historią broni,począwszy od lontowej,skałkowej i kapiszonowej, Każdy zainteresowany będzie mógł spróbować swoich sił strzelając z broni historycznej. Pozdrawiam franio212
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2016 dziękuję przybyłym za spotkanie dziewczyny fajnie było z Wami poplotkować Kenobi ... a Ty wiesz ... no nie nie, nie mam nic przeciw ale już się ujawnij coming outy są teraz w modzie
Klubowicze kenobi Opublikowano 17 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 17 Marca 2016 Dzięki Wszystkim za spotkanie, jak zawsze na medal . Dziewczyny wybaczcie,ale wystraszyłem się . Wy w czwórkę,a ja sam rodzynek w kącie ... i uciekłem...wstyd! (eh,chłopie weź się w garść.. )
Klubowicze MarP Opublikowano 18 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2016 Dziękujemy za miło spędzony wieczór Jak zawsze było fajnie tylko, że przez Kenobiego potworzyły się dwie grupy: damska i męska. Kenobi ty to potrafisz wszystko zp.... ... W imieniu kolegów z Czarnoprohowego Klubu Strzeleckiego ;Stare Strzelby;zapraszam na piknik strzelecki ... Pozdrawiam franio212 Franio, dzięki za zaproszenie ja osobiście postaram się przyjechać bo jestem ciekawy takich rzeczy
Klubowicze kenobi Opublikowano 18 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 18 Marca 2016 Teraz wszystko na mnie. Najpierw uciekł R2-D2, potem Darek i Paweł...i zostałem otoczony . Nie wytrzymałem ciśnienia i też uciekłem. Muszę się jeszcze dużo nauczyć od Pawła. Marku,mam dużo saletry,siarki i węgla. Mogę odstąpić. Będziesz mógł poćwiczyć w domu...
r2d2 Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Teraz wszystko na mnie. Najpierw uciekł R2-D2, potem Darek i Paweł...i zostałem otoczony . Nie wytrzymałem ciśnienia i też uciekłem. Muszę się jeszcze dużo nauczyć od Pawła. Marku,mam dużo saletry,siarki i węgla. Mogę odstąpić. Będziesz mógł poćwiczyć w domu... Może coś przeoczyłem???? Skąd uciekłem???
Klubowicze kenobi Opublikowano 19 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2016 "r2d2" -a teraz porównaj- "R2-D2". Może fonetycznie brzmieć podobnie,ale napisane inaczej,dlatego tak napisałem bo wiem że na forum jesteś Kolego. My mamy w grupie Śląskiej takiego- "R2-D2" - i on wie o co chodzi...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2016 Ale że niby o kogo chodzi.? Chyba nie kojarzę gościa
Klubowicze kenobi Opublikowano 19 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 19 Marca 2016 Hmmm...to ja już nie wiem . Już więcej nie piję!!! Albo zmienię tego dilera.
r2d2 Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 "r2d2" -a teraz porównaj- "R2-D2". Może fonetycznie brzmieć podobnie,ale napisane inaczej,dlatego tak napisałem bo wiem że na forum jesteś Kolego. My mamy w grupie Śląskiej takiego- "R2-D2" - i on wie o co chodzi... Ok rozumiem i pozdrawiam "R2-D2" , LwG
Darkhem Opublikowano 22 Marca 2016 Opublikowano 22 Marca 2016 Witam. Wszystko wskazuje na to że koniec miesiąca będzie ... hot. Więc chyba trzeba będzie zaśpiewać - pobudka wstać, koniom wody dać... Mam pytanie. Otwarcie sezonu w Rynii to takie otwarcie - jak rozumie - ogólnopolskie. A kiedy będzie otwarcie nasze - regionalne? Słyszałem że w Opolskiem w zeszłym tygodniu było otwarcie sezonu. A jak sprawa wygląda u Nas??? Pozdrawiam
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 22 Marca 2016 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2016 U nas będzie jak szefowa da znać. Też się nie mogę doczekać Ale chyba już nie długo . Bedzie pisać ORS
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2016 Wstępnie ORS planowany na 17 kwiecień. Ale tak jak pisał Subaru : będzie oddzielny temat. A jak ktoś ma ochotę to 03.04 planowany wypad do Zakopanego Więcej będzie TU
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2016 Darkhem w śląskiem tradycją jest otwieranie sezonu ( jak i zamykanie ) na corocznym ORS ( OZS ) możesz o tym poczytać : ORS 2015 , ORS 2014, ORS 2013 .... (więcej można wyszukać samemu ) Temat ORS 2016 zgodnie z ustalenami miał ropocząć Prezes Patryk ale ... , a ja nie chcę nikomu odbierać przywilejów jak napisał Artur wstępnie, jak pogoda pozwoli , ORS 2016 planujemy 17 kwietnia a jak nie pozwoli to 8 maja
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 24 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2016 Dziś czwartek ale mnie nie będzie ... baba do garów ale:
Klubowicze kenobi Opublikowano 24 Marca 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2016 Dziś zamiast na Królu niestety muszę tym (choć Królem pojadę do pracy, zamiast do Szałasu ). Życzę Wszystkim Wam wszystkiego naj,mokrego jajka i smacznego dyngusa...
Rekomendowane odpowiedzi