Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czwartkowe spotkania w Chudowie

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

W ten czwartek będę po nocce,więc powinienem być,tym bardziej że pogoda będzie ładna. (choć trochę się boję " po :chair::confused1: " :msn-wink: ).W Wielki czwartek - niestety - praca. :msn-cry:

• Odpowiedzi 3.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Joasia70

497

• Anton

345

• Patryk

299

• arturo-bb

266

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Migu mnie namawia.

Więc chyba będziemy ( ja i Migu )

Ewa niestety pracuje do wieczora

A przed świętami nie damy rady

• Sympatycy
Opublikowano

Ja mam w czwartek "Dzień Świra" wiec niczego nie mogę powiedzieć...

• Sympatycy
Opublikowano

na 99%

• Sympatycy
Opublikowano

Najprawdopodobniej będziemy a w Wielki Czwartek..... niekoniecznie ale niewykluczone->życie pokaże

• Klubowicze
Opublikowano

wobec tego ja też przyjadę w ten czwartek a w następny ... do garów ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Przepraszam ale z przyczyn obiektywnych nie będę mógł przyjechać.

Opublikowano

Nas chyba nie będzie...chyba że później. Zobaczymy...

Opublikowano

Bo to dzisiaj jest " ST. Patricks Day" wszystkiego najlepszego dla Patryków

Opublikowano

Witam wszystkich,mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi za złe że taki temat wstawiłem akurat tu.

W imieniu kolegów z Czarnoprohowego Klubu Strzeleckiego ;Stare Strzelby;zapraszam na piknik strzelecki

Będzie okazja zapoznania się z historią broni,począwszy od lontowej,skałkowej i kapiszonowej,

Każdy zainteresowany będzie mógł spróbować swoich sił strzelając z broni historycznej.00c7ac304eb751a6gen.jpg

Pozdrawiam franio212

• Klubowicze
Opublikowano

dziękuję przybyłym za spotkanie :)

dziewczyny fajnie było z Wami poplotkować :)

Kenobi ... a Ty wiesz ;) ... no nie nie, nie mam nic przeciw ;) ale już się ujawnij coming outy są teraz w modzie ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki Wszystkim za spotkanie, jak zawsze na medal :notworthy: . Dziewczyny wybaczcie,ale wystraszyłem się :fear::msn-wink: . Wy w czwórkę,a ja sam rodzynek w kącie :rolleyes1: ... :msn-wink: i uciekłem...wstyd! (eh,chłopie weź się w garść.. :laughing: ) :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy za miło spędzony wieczór :)

Jak zawsze było fajnie tylko, że przez Kenobiego potworzyły się dwie grupy: damska i męska. Kenobi ty to potrafisz wszystko zp.... :lol1:

...

W imieniu kolegów z Czarnoprohowego Klubu Strzeleckiego ;Stare Strzelby;zapraszam na piknik strzelecki

...

Pozdrawiam franio212

Franio, dzięki za zaproszenie ja osobiście postaram się przyjechać bo jestem ciekawy takich rzeczy :)

• Klubowicze
Opublikowano

Teraz wszystko na mnie. Najpierw uciekł R2-D2, potem Darek i Paweł...i zostałem otoczony :msn-wink: . Nie wytrzymałem ciśnienia :msn-wink: i też uciekłem. :msn-wink: Muszę się jeszcze dużo nauczyć od Pawła. :msn-wink: Marku,mam dużo saletry,siarki i węgla. Mogę odstąpić. Będziesz mógł poćwiczyć w domu... :Jumpy::osama::blowup:

Opublikowano

Teraz wszystko na mnie. Najpierw uciekł R2-D2, potem Darek i Paweł...i zostałem otoczony :msn-wink: . Nie wytrzymałem ciśnienia :msn-wink: i też uciekłem. :msn-wink: Muszę się jeszcze dużo nauczyć od Pawła. :msn-wink: Marku,mam dużo saletry,siarki i węgla. Mogę odstąpić. Będziesz mógł poćwiczyć w domu... :Jumpy::osama::blowup:

Może coś przeoczyłem???? Skąd uciekłem???

• Klubowicze
Opublikowano

"r2d2" -a teraz porównaj- "R2-D2". Może fonetycznie brzmieć podobnie,ale napisane inaczej,dlatego tak napisałem bo wiem że na forum jesteś Kolego. My mamy w grupie Śląskiej takiego- :Jumpy:"R2-D2" :Jumpy:- i on wie o co chodzi... :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Ale że niby o kogo chodzi.?

Chyba nie kojarzę gościa :whistling:

:Jumpy:

• Klubowicze
Opublikowano

Hmmm...to ja już nie wiem :confused: . Już więcej nie piję!!! Albo zmienię tego dilera. :tongue_ss::msn-wink:

Opublikowano

"r2d2" -a teraz porównaj- "R2-D2". Może fonetycznie brzmieć podobnie,ale napisane inaczej,dlatego tak napisałem bo wiem że na forum jesteś Kolego. My mamy w grupie Śląskiej takiego- :Jumpy:"R2-D2" :Jumpy:- i on wie o co chodzi... :msn-wink:

Ok rozumiem :) i pozdrawiam "R2-D2" , LwG :)

Opublikowano

Witam. Wszystko wskazuje na to że koniec miesiąca będzie ... hot. Więc chyba trzeba będzie zaśpiewać - pobudka wstać, koniom wody dać... Mam pytanie. Otwarcie sezonu w Rynii to takie otwarcie - jak rozumie - ogólnopolskie. A kiedy będzie otwarcie nasze - regionalne? Słyszałem że w Opolskiem w zeszłym tygodniu było otwarcie sezonu. A jak sprawa wygląda u Nas??? Pozdrawiam

• Sympatycy
Opublikowano

U nas będzie jak szefowa da znać. Też się nie mogę doczekać :Jumpy:

Ale chyba już nie długo .

Bedzie pisać ORS

• Klubowicze
Opublikowano

Wstępnie ORS planowany na 17 kwiecień.

Ale tak jak pisał Subaru : będzie oddzielny temat.

A jak ktoś ma ochotę to 03.04 planowany wypad do Zakopanego

Więcej będzie TU

• Klubowicze
Opublikowano

Darkhem w śląskiem tradycją jest otwieranie sezonu ( jak i zamykanie ) na corocznym ORS ( OZS )

możesz o tym poczytać : ORS 2015 , ORS 2014, ORS 2013 .... (więcej można wyszukać samemu ;) )

Temat ORS 2016 zgodnie z ustalenami miał ropocząć Prezes Patryk ale ... ;) , a ja nie chcę nikomu odbierać przywilejów ;)

jak napisał Artur wstępnie, jak pogoda pozwoli , ORS 2016 planujemy 17 kwietnia a jak nie pozwoli to 8 maja

• Klubowicze
Opublikowano

Dziś czwartek ale mnie nie będzie ... baba do garów ;)

ale:

wielkanoc.gif

• Klubowicze
Opublikowano

Dziś zamiast na Królu niestety muszę tym :mad2: (choć Królem pojadę do pracy, zamiast do Szałasu :confused::msn-cry: ). Życzę Wszystkim Wam wszystkiego naj,mokrego jajka i smacznego dyngusa... :msn-wink:ad6032e3425d954cmed.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...