Sympatycy Anton Opublikowano 5 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 5 Września 2015 To TUTAJ. Prawda? Poniższe zdjęcie dotyczy całej śląskiej grupy!
Gość Robert JAPAN Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 Na górę sw Anny nie dotarliśmy za to odwiedziliśmy Chudów Na dożynkach mało moto było w sumie to z 10 sztuk z nami trzema Posłuchaliśmy regionalnej muzyki (10s bo dłużej nie dało rady) Pogoda do dupy. Pozdro dla czarnego MAXI widzianego w Rybnik-Boguszowice około godziny 16
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 10 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2015 Dziś wymarzony czwartek ale niestety nas nie będzie Artur - praca ja - praca bawcie się dobrze - dajcie jakieś fotki - tak dawno Was nie widziałam
Sympatycy pawel883 Opublikowano 10 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2015 Ewuś nie martw się ,możemy przyjechać w niedzielę na obiad.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 10 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2015 Paweł bez krępacji . Bierz menażki , ładuj kotlety , rolady , frytki i przyjeżdżaj
Sympatycy pawel883 Opublikowano 10 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2015 Arturku ale to nie tak miało być.
Sympatycy krys70 Opublikowano 10 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2015 Byliśmy. , widzieliśmy, jak zawsze warto było Dziękujemy za kolejne czwartkowe spotkanie i do następnego...
marco Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 ...jak zawsze super "czwartek" nic dodac nic ująć. Dzięki
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2015 no i kolejny czwartek za nami Ewuś, specjalnie dla Ciebie, troszkę nieostre ale widać kto się do Ciebie uśmiecha : Marcinku, dziękuję ... nawet zaczęło mi się podobać to miganie widzę je jak się odbija w zegarach
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 10 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 10 Września 2015 O jak ładnie - dziękuję, że się tak uśmiechacie - mam nadzieję, że do mnie Następnym razem będziemy na 200%
Moni82 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 My również dziękujemy za spotkanie, po długiej nieobecności nareszcie udało mi się przybyć. Do zobaczenia
zenon Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 I Ja też podziękować chcę za miłe spotkanie i Asi za takie ładne fotki
Sympatycy Anton Opublikowano 10 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2015 Parę km przed domem złapał mnie deszcz, jednak między kropelkami udało mi się dotrzeć do domu. Fajny ten "nowy" /Andrzej/. Nareszcie czuję się młodziej 3 latka - a jednak :) Dziękuję za oferty kawy, jednak i tak nie zasnę z powodu powitań i pożegnań Nie z Wami chłopy - z dziewczętami! Adrenalina mi podskoczyła.
Marcin 78 Opublikowano 10 Września 2015 Opublikowano 10 Września 2015 Dzięki za super czwartek, miłe spotkanie i pogaduchy Marcinku, dziękuję ... nawet zaczęło mi się podobać to miganie widzę je jak się odbija w zegarach A mi właśnie przestało się podobać, jadąc za Tobą strasznie denerwuje te miganie ,ciekawe kto to wymyślił żeby stop migał podczas hamowania
Klubowicze MarP Opublikowano 11 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2015 My również dziękujemy za wspólny czwartek, jak zawsze było wesoło Kasia i Marek
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2015 ... A mi właśnie przestało się podobać ... a podobo to kobieta zmienną jest no facetowi nie dogodzisz
Sympatycy pawel883 Opublikowano 11 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2015 Dzięki za spotkanko.Krótko bo krótko ale z mamlasami dużej się nie da . Ewuś bez Ciebie to wielka lipa. PS.tego chopa co sie przy tobie lansuje też zabierz.
Klubowicze AREQ Opublikowano 11 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2015 siema dzieki za SPOT-kanie jak zawsze w miłej atmosferze i do zobaczyska zaś P.S Miałbym wielką prośbe do wszystkich KLUBOWICZÓW o zmiane godziny spotkań na 15:00 !!! są z nami "PRZYJEZDNI" mamlasy co muszą sie zwijać o 19:30 zeby zdąrzyć dojechać do swoich .........
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2015 Areq jak ktoś ma ochotę to może przyjechać wcześniej, taka godzina spotkań nie wyniknęła z woli Klubowiczy bo nie uzurpujemy sobie takiej decyzyjności tylko dlatego, że dużo osób pracuje do 16 czy 17 o sobie pracującej do 18 nie wspomnę ;-)
GadekW Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Marcin, nie wiem czy byłeś przygotowany na wymianę żarówek, ale skuter utknął w serwisie Będę za tydzień...obiecali oddać. Pozdrawiam wszystkich.
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Września 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Września 2015 Arek wygląda to tak że wszyscy powinni być najpóźniej o 18:30 i czekać z uśmiechem na twarzy na Naszą Szefową - bo porządek musi być i tyle :-)))) I jest jeszcze jedna tradycja, że jak zaczynamy się zbierać to przyjeżdża Migu i też wszyscy do tego już się przyzwyczaili. A te modele to sam robisz czy znalazłeś w sieci ? Fajne, tylko nie widzę tabliczki Wąchock.
Klubowicze AREQ Opublikowano 11 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2015 poszłem na łatwizne i znalazłem w sieci nie miałem czasu dopracować tego i wstawić miejscowości naszego PRZYJEZDNEGO musiałem lecieć na mecz - o wyniku nie pisze -ZNOWU musze przemilczeć i spuścić głowe ze wstydu
Marcin 78 Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Marcin, nie wiem czy byłeś przygotowany na wymianę żarówek... Oczywiście że byłem przygotowany (pół warsztatu przywiozłem w kufrze C1) specjalnie przyjechałem ,czekałem ,czekałem i się nie doczekałem .Teraz to nie wiem kiedy znajdę wolne terminy ,no chyba że zrobisz mi jakieś stanowisko warsztatowe na Chudowie żebym mógł z Wami spędzać miło czwartki i jednocześnie wymieniać żarówki Wojtek spoko luz żarówki czekają ,a roboczogodziny lecą od czwartku
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Września 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Września 2015 Marcin, a może weźmiesz klucze z mojego garażu i też coś zrobisz przy moim Burku? A! problem! nie wiesz gdzie mam garaż. Przy okazji pochwalę się jaką dużą miejscowość dzisiaj "zwiedziłem"
Marcin 78 Opublikowano 11 Września 2015 Opublikowano 11 Września 2015 Patryk nie ma problemu ,nawet jak chcesz to Ci go przewietrzę na trasie ,o 6.00 jadę do Warszawy ,więc gdzie klucze i gdzie garaż
Rekomendowane odpowiedzi