Sympatycy robert1973 Opublikowano 19 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2015 Niestety ja odpuszczam regeneruje siły na L4
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2015 a ja będę sprawdzał obecność i już ustawiam do zdjęcia kto nie był na imprezie karnawałowej będzie mógł usłyszeć choć część relacji z wydarzeń i zapewniam, że brzuchy będą bolały od śmiechu. Poniżej tylko wstęp do długiej opowieści
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2015 Jaka praca????? Tylko byś się woził tymi ciuchciami.
Sympatycy pawel883 Opublikowano 19 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2015 Wezmę pendraiwa na fotki ,może będzie możliwość przegrać.
Klubowicze kenobi Opublikowano 19 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2015 ...zawsze marzyłem o takiej kolejce, a mi takie PIKO kupowali... i wsiadać się nie dało...
Klubowicze nietoperz Opublikowano 19 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2015 Ja niestety znowu w pracy.
zenon Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Amnie jest smutno ze muszę w pracy siedzieć a taka impiezka sie szykuje fajna w Szałasie
Sympatycy krys70 Opublikowano 19 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2015 Lion Ty tu nie podglądaj,tylko pakuj się do auta i przyjeżdżaj do Szałasu
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 19 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2015 a ja jestem smarkata, z błyszczącymi oczami i jakże pociągająca - nie przyjadę! i już !
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 19 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2015 Dziękujemy za pyszne ciastka, uparciuchy niech żałują ) Kasi dużo zdrówka ) Było Fajnie jak zawsze )) Pozdrawiam do następnego
Sympatycy Anton Opublikowano 19 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2015 Ja już w domciu. Dziękuję za przepyszne urodzinowe ciacho. Jeszcze raz 100 latek! Troszeczkę dla Kasi popstrykałem, ale dla Jarka_PL też Fajnie jest z Wami!
Sympatycy pawel883 Opublikowano 19 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2015 Było jak zawsze super,maszkety extra,solenizantka jeszcze lepsza. Ps.Marcinku działa super.
Klubowicze Patryk Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2015 Jeszcze raz najlepszego dla Kasi, a obecnym wielkie dzięki za spotkanie. Antonku, jak Ty nie przyjedziesz wcześniej i nie zabezpieczysz miejsc to potem nie ma gdzie siedzieć - bez Ciebie jak bez ........... krzesła pod....... . Fotki fajne ale kto nie był to nie wie i z fotek źle może wnioskować bo zamiast talerzyków na pyszne ciacha dostaliśmy dzisiaj tablety i każdy był zadowolony. A te tabliczki jeszcze zdjęcia robią.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2015 Kasiu jeszcze raz STO LAT i szacun, że przyjechałaś do Nas mimo nie najlepszego samopoczucia zdrówka Dominika mlaska "mniam, mniam" nad ciastem ale jednego rogalika jej śmignęłam Dzięki za kolejne miłe spotkanie mimo, że "napędzane gazem" Jarek pilnowałam, żeby 3 facetów pstrykało zdjęcia dla Ciebie ... ale mnie to zmęczyło
Lion Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Ja też byłem, ciastka pojadłem. Kasiu najlepszego jeszcze raz a wszystkim nieobecnym chorym, zasmarkanym i rozłozonym życze zdrowia. Pozdro
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 19 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2015 Witejcie roztomili , nastepny czwartek przeszedl do historii , jeszcze raz naj solenizantce , toz pyrsk ludkowie . Przy Was lat mi ubywa .
Sympatycy Anton Opublikowano 19 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 19 Lutego 2015 ....... Przy Was lat mi ubywa . Andrzejku przestoń prosza! Za dwoje mi godać njy musisz!
Klubowicze KasiaP Opublikowano 19 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 19 Lutego 2015 My też w domu Dzisiejsze spotkanie było dla mnie wyjątkowe,aż się wzruszyłam Bardzo, bardzo dziękuję Wam wszystkim za życzenia Kasia PS A ja tak na krzywy ryj sobie dopiszę Dzięki za super spotkanie i miłą atmosferę. Marek To jeszcze fotki dołączę
Marcin 78 Opublikowano 19 Lutego 2015 Opublikowano 19 Lutego 2015 Dobra to ja z Arturem juz też wracamy do domu Juz dotarłem do domu.Dziękuję za pyszne urodzinowe ciacho ,Kasku jeszcze raz Wszystkiego naj... . Wszystkim obecnym dziękuje za miłe spotkanie ,a chorym życzę szybkiego powrotu do zdrowia Artur dzięki za dotrzymanie towarzystwa do tak późnej pory(eco driving znowu nie działał) Pawełku cieszę się że Ci działa
Jarek_PL Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 A te tabliczki jeszcze zdjęcia robią. No może nie takie jak twoje obiektywy, ale robią Troszeczkę dla Kasi popstrykałem ale dla Jarka_PL też Ludzie mówią że Pan Bóg jak chce ukarać to spełnia życzenia. To prawda. Prosiłem o zdjęcia a teraz jak je oglądam to tylko głód czuje ? Jarek pilnowałam, żeby 3 facetów pstrykało zdjęcia dla Ciebie ... ale mnie to zmęczyło "Trzech facetów pstrykało...." Jesteś bardzo dzielna Joasiu. Jak ja sam Ci się teraz odwdzięczę ? Dzisiejsze spotkanie było dla mnie wyjątkowe,aż się wzruszyłam Bardzo, bardzo dziękuję Wam wszystkim za życzenia Kasia I ja też dołączam się do wszystkich tylko spełnionych życzeń.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Lutego 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2015 "Trzech facetów pstrykało...." Jesteś bardzo dzielna Joasiu. Jak ja sam Ci się teraz odwdzięczę ? coś wymyślisz wierzę w Ciebie
Sympatycy pawel883 Opublikowano 26 Lutego 2015 Sympatycy Opublikowano 26 Lutego 2015 Pogoda szpetna ,jedzie ktoś dzisiaj?
Rekomendowane odpowiedzi