Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Września 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 przyjeżdżaj, przyjeżdżaj przecież frytki obiecałeś ... staruszku Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 20 Września 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Tort frytkowy zaliczony, jak zwykle miłe spotkanie i jak zwykle na wesoło Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Września 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Tort frytkowy z kremem kechupowo-majonezowym mniam sztuk 6 z czego dwóch puszką zajechało zimna się wystraszyli czy co ? a przecież ciepło było 7 st. na plusie Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Września 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Dzięki za spotkanko,było jak zawsze fajowo. PS Moje 200 koła spakowane i właśnie pędzę na Roztocze Do zobaczenia za tydzień Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 27 Września 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 a dzisiaj pusto było w Chudowie Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Września 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 to dobrze, że to sprawdziłeś Patryku . ja do 19 w pracy siedziałam Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 3 Października 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jutro ma być słonecznie i bez opadów. Wybiera się ktoś ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 3 Października 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Jak piszesz, że będzie słońce to będę Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 i ja postaram się przyjechać jeśli mnie znów robota nie zatrzyma Odnośnik do komentarza
andrzejSkoczow Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 I ja pomykam do Was Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Października 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 i po spotkaniu a licznie dzisiaj było dzięki za miłe spotkanie i jak zwykle hardkorowe dowcipy Odnośnik do komentarza
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Października 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Prawda. Spotkanie wybitnie liczne. Ławek zabrakło! Ubawu było po pachy. A i poznawanie kalendarza również. Niby to zawsze było takie proste - dzisiaj niektórzy mieli problem Dzięki za towarzystwo i pozdrawiam (tych co nie byli - również). Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Października 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Anton, słyszałem że ekolodzy poszukują osoby, która porysowała korzenie wieloletniego Aesculus hippocastanum. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 i ja byłam, w miłym licznym towarzystwie herbatę wypiłam Odnośnik do komentarza
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Października 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Patryk - oni poszukują osób! A było ich ho-ho i jeszcze więcej! i ja byłam, w miłym licznym towarzystwie herbatę wypiłam ... i zjadłam połowę porcji frytek z Antonem :) Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Października 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 oj tam oj tam, od razu połowę ... ale Ty swoją połowę maczałeś w moim sosie czosnkowym z pocisków, które wcześniej zjadłam ... ech wyliczą wszystko co kobieta zje, nic w tajemnicy nie zachowają Odnośnik do komentarza
tomwiech Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Jak zwykle przelotem ale miło było Was spotkać. Arturo-bb droga rewelska dzięki za podpowiedź. Pozdro jeszcze raz dla tych których spotkałem jak i dla tych których nie udało się zobaczyć Odnośnik do komentarza
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Października 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 oj tam oj tam, od razu połowę ... ale Ty swoją połowę maczałeś w moim sosie czosnkowym z pocisków, które wcześniej zjadłam ... ech wyliczą wszystko co kobieta zje, nic w tajemnicy nie zachowają Eeee - tam! Zaraz wyliczają. Moja żona przed zjedzeniem ciastka tortowego zawsze się modli: "Panie Boże spraw, by nie poszło to w biodra, tylko w cycki!" Odnośnik do komentarza
Grześ Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Dzięki za spotkanie było miło , nie moge do dać do sprzedaży że sprzedam burka bo muszę mieć min 30 postów a nie mam.Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 5 Października 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 I ja dziękuję wszystkim za bardzo miłe spotkanko. Z powodu burzy do domku dotarłem o 0,30 Ale warto było. Migu robi zacną wiśniówkę A Halinka świetnie prowadzi 400 , a na trasie Czechowice -Bielsko to jak szatan Jeszcze raz Dzięki za gościnę i transport Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 11 Października 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Dzisiaj lecę na 99% prosto po robocie. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Października 2012 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 To życzę miłego spotkania. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 11 Października 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Paweł Ty to lubisz latać bez nas Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 13 Października 2012 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Byłem i Grześ też był. Odnośnik do komentarza
Grześ Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Troszku było zimno.Pozdrawiam nieobecnych Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi